6tilføjet af

start egen forretning.

Jeg vil gerne starte min egen forretning, men står desværre i rki..øv men betaler hver mrd for min dumhed. Jeg mener at havde set eller læst et sted at, selv om at man står i rki kunne man søge 50.000 kr til at starte som selvstændig. er der nogen der har set eller læst det sammme så vil jeg blive meget glad for at høre fra jer.
En forsat god dagtil jer alle..
tilføjet af

Du får meget svært ved at

få en kassekredit i en bank når du står i RKI. Du kan ikke engang få et benzinkort. Så du skal nok klare betalingen af gælden først.
Det med de 50.000,00 kr ved jeg ikke noget om, men uden banken i ryggen har du ikke mange chancer. Jeg tillader mig at gå ud fra, at du ikke selv har nogen formue. For så ville du vel sørge for at betale så du kunne blive slettet.
tilføjet af

hej Gitte

Nej jeg har desværre ikke nogen skjult formue... der er nok ikke meget andet at gøre end tage de par sure år.
tilføjet af

Samme båd..

Hej Gitte:)
Jeg ønsker også at starte egen virksomhed, men står også i RKI!
Det skal dog ikke lægge en stopper for mine drømme.
-Du Står kun som dårlig betaler i 5 år! derefter blir du slettet i RKI Har dog stadig gæld, som du betaler af på stadig.
-IHVERTFALD sådan jeg har forstået det, så må i af eller bekræfte? evt, hvor lys vores fremtid ser ud som selvstændige :op (HAHA)😃
Med de bedste ønksker om en god fremtid
A
tilføjet af

Tror

de 50000,- kr du snakker om er en statsgaranteret lån, man kan få når man starter en ny forretning.
held og lykke
tilføjet af

statslån

Mener kun men kan få statslån hvis det er noget nyt som feks noget som ikke er på markedet men kontakt evt en advokat de har styr på dette.
er selv ved at starte forretning forhåbentligt i 2009 men mangler stadig lidt kapitel.
tilføjet af

lån og rki

lån ikke på det grå marked, så er du ude på absolut dybt vand. Det er helt andre metoder der bruger på renter, incasso ect. og absolut ikke for alm. mennesker.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.