19tilføjet af

Støt Minoritetspartiet

og vær med til at bekæmpe Racisme og fremmedhad.
tilføjet af

Racisme og fremmedhad.

Ja få lige udlændingene til at opfører sig på en lidt anden måde sommetider. Læs BT. søndag om genopdragelse af børnene. Se på alt det kriminalitet der er i Danmark. Ja gør lige noget ved problemerne... Som dansker er det ikke alt det råddenskab man vil finde sig i.
tilføjet af

Selvfølgelig

Danskerne er jo Ikke hverken kriminelle eller utilpassede.
Udlændingene er kriminelle og Danskerne er lovlydige.
FJOLS
tilføjet af

kriminalitet

at det meste kriminaliet bliver begået af udlændinge er bare et bevis på at det er dem der har det dårligst i samfundet.
der er ingen befolkninger der er genetisk mere kriminelle end andre,det skulle da lige være amerikanerne.
tilføjet af

Racisme og fremmedhad

er en naturlig følge af alt det brok der er med perkere og jøder. Det er bare et spørgsmål om tid før det kammer over, for de skider på os og på vores værdier.
De tror at vi skal tilpasse os til dem. Men det skal vi ikke, og hvis de skal lave brok så er det hjem med dem. Om de så er 2.,3. generationsindvandre eller hvad de er.
Og hvis de er danske statsborgere så kan de vælge mellem at tage hjem, til hvor de oprindeligt kom fra (forældrenes hjemland) eller også ofrer vi Læsø og sender dem dertil.
tilføjet af

Det er en dårlig begrundelse,

Svar til Tyrken,
At undskylde kriminalitet med at mennesker har det dårligt holder ikke, da kriminalitet er en konsekvens af en mangel på moral, et er stjæle på grund af fattigdom. Men når man laver hold op, over for andre unge mennesker, og skaber angst og udtrykhed hos andre, så er det en mangel på indlevelse i andre menneskers følelser.
Jeg betvivler ikke at de har det dårligt med sig selv, men at sige fordi man har det dårligt laver man kriminalitet sådan hænger det jo ikke sammen.
Mange der begår lovovertragelser, gør det på grund spændningen og mange tænker jo nok ikke specielt meget over konsekvenserne over for andre mennesker.
Jeg begik selv lovovertradelser som ung, når vi ikke kunne finde på noget mere fornuftigt at lave. Jeg husker ikke vi havde nogen som helt diskution, om det rigtige eller forkerte i det vi lavede. Der var tale om hærværk og indbrud, og vores gruppe samvær gav ikke nogen plads, for at se os selv som del af et system, selvom jeg husker, at skolen havde gjort et stort arbejde i den retning. Men at sige det var fordi havde det dårligt, mener jeg er forkert, da det var mere vi ikke tænkte, men søgte noget spændning i vores måske lidt kedelige hverdag. For dem der var med som jeg husker det var det noget med, at skabe nogle rammer og rum, hvor vi kunne tænke lidt over vores liv og forhold til samfundet.
Mvh
tilføjet af

Læsø går jeg ikke med til.

Svar til Per,
Jeg tror ikke du har det godt med dig selv, at når du oplever der kun er problemer med invandre, er jo på grund af du bevidst vælger at se på det nekative med dem.
De fleste invandre arbejder jo meget mere end os, for at skabe sig en tilværelse. Så er det ikke så positiv, at opleve man altid bliver omtalt nekativt i vise danske kredse. Der findes invandre som mangler normer, men det er jo nogen begrundelse for, at holde alle de andre ude af vores samfund. Men alt for dansker har rettet deres opmærksomhed mod det nekative ved andre mennesker.
Mvh
tilføjet af

nix

de kommer ikke ind ved et valg og enhedslisten ryger ud, sådan skal det være!!!
tilføjet af

Længe leve Danskheden!

Morsomt med den pladderhumanisme der florere i Danmark. Er der nogen som er mere racistiske og hadende end muslimer, for det jo dem der menes når vi snakker om indvandre og flygtninge?
Muslimer kan sjældent begå sig, hvad vi kan se rundt om i verden. De kan ikke engang enes indbyrdes.
Og når der snakkes om partier, så er de radi’gale’ landsforrædere, hvad de har været helt tilbage fra krigens tid.
Længe leve Dansk folkeparti. Længe leve Danmark og at være dansk uden at føle sig som racist derved.
tilføjet af

Minoritetspartiet

Hvad i helvede skal vi med noget så latterligt som Minoritetspartiet, De er lige til at lukke op og skide i lige som enhedslisten.
tilføjet af

Hjælper ikke

Det hjælper da ikke. Tværtimod, Minoritetspartiet kan hugge stemmer fra andre partier, der er imod racisme og fremmedhad.
tilføjet af

der er partier nok i dk

der er nok partier i danmark det kan kun være udlæningene der vil støtte jer
tilføjet af

Kun danske partier

Udlæninge har ikke stemmeret til Folketinget. Det har kun danske statsborger - alstå danskere.
Det står i Grundloven.
tilføjet af

Stemmeret

Ja men der finde jo desværre perker der har Dansk statsborgerskab, de kan jo stemme på noget så latterligt, og uintelligent som Radikale og Minoitetspartiet. Luk op og skid i dem begge
tilføjet af

partier

Det kan vi godt ,skal vi så starte med DF
tilføjet af

Fordi en usandhed gentages bliver den ikke sand

At blive ved med at sige, at man ikke er racist gør ikke en til en ikke-racist.
At tro, at bare vi hylder Dannebrog og den stegte flæsk med persillesovs nok ændrer ikke ved, at Danmark er en del af et internationalt samfund og at vi ikke kan lukke øjnene for hvad der sker udenfor grænserne.
/Rikke
tilføjet af

Det kan du ikke være bekendt !!!

Nu er jeg blevet sulten efter stegt flæsk og persillesovs.
Og der er planlagt fisk til i aften :-(
tilføjet af

Minoritetspartiet???

Tja, nu er jeg sikkert een af de få, der har forsøgt at sætte mig ind i hvad minoritetspartiet står for. Det er en svær opgave, for egentlig er partiet jo bare et sammenrend af mennesker, der hver især har en egeninteresse i et eller andet.
Nå ja, så er der jo lige borgerlønnen. hvor man indenfor så mange andre områder argumenter for, at samfundet ikke skal lave kasser, som de enkelte bare har at passe ind i, så virker argumentet for borgerløn lige modsat.
Jeg mener at have hørt formanden for partiet udtale, at hvis man ikek kommer ind til næste valg, så vil man ikke forsøge længere.
For mig at se betyder det een ting: vi kommer kun til at høre om partiet maksimalt 1 år endnu.
/Rikke
tilføjet af

Undskyld!!!

Det var ikke min mening af gøre dig lækkersulten :-)
tilføjet af

DET LYDER SGU DA GODT

så vi kan blive fri for at høre mere på minoritetspartiet, det er jo ikke andet en et stort sammenrend af skidt og lort, og så tager de forhåbentlig de radikale røvhuller med.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.