4tilføjet af

Sprog-idioter....

Ja, det er såmænd ikke dem der ikke kan stave jeg er ude efter. Heller ikke dem der har svært ved sproget i det hele taget, fordi de kommer fra et andet land. Nix, det er de idioter der gang på gang prædiker "indvandrene ud af DK! De vil alligevel ikke integrere sig!", og samtidig hakker på enhver der forsøger at trodse sproglige barrierer og deltage i en debat som denne. De der prøver at få en dialog igang... Er det ikke det i efterlyser?!?
Skam jer!
tilføjet af

Intet nytter....

Jeg tror du (vi) skal opgive at få en saglig debat igang med visse "skribenter" herinde. Alt er for dem sort eller hvidt og alle nuancer i debatten du måtte komme med, preller af, og de tyer til fuldkommen usaglige og perifide angreb på anderledes tænkende. Jeg har selv i de sidste dage haft en "ordveksling" igang med et par af dem.....og i det sidste indlæg fra "nuerdetnok" var jeg blevet til en som vil "pille ved små piger"....en påstand som han selv siger han bare insenurere...og undskylder hvis det er forkert. Hvor lavt kan man synke...
Jeg har ihverfald opgivet at tale med dem....og vil opfordre alle til bare at "tie dem ihjel"...
For en god ordens skyld vil jeg lige nævne, at jeg er bevidst om at vi har et problem herhjemme, som skal løses rent politisk.
Tak for dit indlæg.
tilføjet af

Løsning!

Du har vel ikke en løsning i ærmet så problemerne er løst?
Tænkte det nok!
tilføjet af

Tja...

Nej, det tror jeg nu heller ikke det gør...Jeg snublede såmænd bare over den larmende ironi der lægges for dagen... Egentligt lidt komisk hvis det ikke var fordi det var ment i ramme alvor...
tilføjet af

er ikke imod sproget

men er imod alle de tåbelige debatører der, for at blive interessante eller for at starte en svinsk debat, udgiver sig for at være indvandrere og bevidst skriver ustyrlig dårlig dansk, blot for at fremprovokere reaktioner. Det mest utrolige er, at folk faktisk svarer dem (ved det, jeg har selv været på den galej :-)).
Det er så nedladende overfor udlændinge og spild af vores tid. endvidere er det kun med til at fordumme debatten!
Jeg ville ænske at vi havde en ordentlig og sober debat om de problemer der eksisterer i vores samfund, folk kan være uenige med mig osv. det er en del af gamet, men man kan lufte synspunkter og læse andres! Måske blive lidt klogere eller selv få luft. Hvad ved jeg, men debatten er et pragtfuldt forum, som åbenbart også skal ødelægges af nogle få tåber(ligesom så mange andre forhold i livet, så er det jo en mindre del der ødelægger det for helheden).
Lad os få en saglig, sober meningsudveksling og så pyt med slåfejl, små stavefejl osv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.