14tilføjet af

Spis leverpostej eller dø!

En børnehaveleder i Århus er blevet truet, efter hun var med til at tage leverpostej og frikadeller af menuen, skriver pædagogernes fagblad Børn og Unge.
»Truslerne mod mig er alvorlige, og sagen er nu meldt til politiet«, siger dagtilbudslederen, der også er chef for de seks daginstitutioner i Århus, til fagbladet.

Det kan godt være, at man er tilhænger af god, dansk mad, men der må være en grænse for hvordan "kampen" vindes!
tilføjet af

Nogen mener det seriøst

at vi ikke vil ligge under for den evige leflen for muslimerne.
tilføjet af

Tjaaaa

Naturligvis skal man tage afstand fra den slags trusler om vold, men omvendt burde hun sikkert ikke være overrasket over de mulige følger af den beslutning. Der er mange der ikke deler hendes og andres begejstring for sharia.
tilføjet af

Hun er også en idiot

Selvfølgelig er den der har skrevet trusler en idiot, det kan alle sikkert blive enige om og så er der ikke meget mere at sige til det.
Men hun er da også selv en idiot. Det er hendes opgave og ansvar at lære børnene om dansk kultur, herunder madkultur. At hun bruger sin magt til at fratage børn muligheden for at smage frikadeller og leverpostej er fuldstændig vanvittig. Og så bruger hun den vamle undskyldning at det er fordi maden skal være sund. MAN KAN GODT LAVE SUND MAD MED SVINEKØD! Hun må fandme stå ved sine handlinger og ikke komme med sådan nogle syge undskyldninger.
tilføjet af

hmm

er det ikke bare at kæmpe på samme måde som muslimerne gør?
jeg synes den er lig egrov nok, men jeg ville heller ikke have fundet mig i det hvis det var den institution min datter går i. og så er jeg i øvrigt ligeglad med hvor mange muslimer der måtte være.
og hvad der måtte være lettere eller sundere, leverpostej og frikadeller er sagen og mit barn elsker begge dele!!! det skal hun ikke fratages retten til at spise blot fordi nogen gerne vil bestemme alt for os.
tilføjet af

enig

helt rigtigt!!![f]
tilføjet af

Det må man sige

Men du får det til at lyde som om du synes ethvert middel er acceptabelt?
tilføjet af

Njooo

Det svarer til at Kurt Westergaard ikke skulle være overrasket? Burde han derfor have ladet være? NEJ!
Ok, det er ikke den diskussion vi har.
Det jeg vil sige med mit svar her er, at selvom man vælger at imødekomme nogle strukturelle udfordringer, som det giver hvis en gruppe ikke ønsker at spise svinekød, så betyder det ikke, at man er tilhænger af den muslimske trosretning, endsige sharia.
(jeg forestiller mig at 20-30% bliver vegetarer i Charlottenlund også vil have konsekvenser for maden i det offentlige)
tilføjet af

Det gamle testamente?

Det er måske de samme midler som de mest rabiate muslimer gør brug af. Jeg mener, at de mest rabiate svinekødstilhængere (eller hvad jeg skal kalde dem) bør holde sig for god til den slags.
tilføjet af

hvad kan du gøre ved det

at der er nogle, der gør alt for at føje muslimerne? Tage dit barn ud af institutionen er hvad du kan gøre ved det. Der er ingen løsning på dette urimelige vanvid. Maden skal opdeles efter, hvad man må spise. Der skal ikke tages frikadeller ud fordi vi har Mustafa, men der skal gives Mustafa en madpakke hjemmefra, basta.
tilføjet af

I den kamp

forholder det sig måske nok sådan. Tryk avler modtryk
tilføjet af

Kurt Westergaard

burde ikke være overrasket, og det er han heller ikke, da han jo har livvagter. Med muslimske ekstremister kan intet overraske
tilføjet af

Er at gå over stregen

Men grunden er jo åbenlys fordi man har muslimer i børnehaverne og ergo derfor ikke mere svinekød til danske børn, igen og igen nogen der fortæller/bestemmer hvad vores børn skal spise. Og det er nok det der har fået nogle til at tænde lidt for meget af.
tilføjet af

Du kommer vel også hjem?

Dine børn kommer vel også hjem, så kan de da smage leverpostej og frikadeller dér!
tilføjet af

Intet med sagen at gøre

Hvis der kun må serveres halalslagtet kød, hvad stiller vi så op med de etniske danskere der har en holdning til halal, og ikke vil spise det........Det vil jeg gerne have et svar på. Det letteste ville være at muslimerne selv medbragte madpakker.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.