4tilføjet af

Sorte ting i min kats pels.

Hej allesammen,
Jeg har i flere år haft en stor hankat, han er en 8-9 år gammel. For nylig har jeg fået en kat mere, hun er ca. 1½ år - Den måneds tid jeg har haft hende har jeg bemærket at hun har noget sort i pelsen omkring nakken. Ved nærmere eftersyn ligner de nærmest afføring - det er helt sort, og på størrelse med meget små sandkorn. De/det er alle lidt aflange og de fleste en smule krumme. Det findes kun omkring hendes nakke, og der er intet hos den kat jeg har haft gennem længere tid. Vi har flere gange fjernet stort set alt der var, men nogle dage efter er det der igen. De er begge indekatte. Hun (katten med problemet) var dog både ude/inde kat før jeg overtog hende.
Nogle ideer om hvad det er?
tilføjet af

Det er lopper

Begge skal have en loppekur.
tilføjet af

Lopper

Det er loppesekret, altså afførring fra lopperne du kan se i pelsen. Skynd dig at få dem begge i behandling, inden det spreder sig. Du kan få noget til at dryppe i nakken, i Matas, apoteket og dyrehandlen m.m.
tilføjet af

sikke dog

et interesant indlæg som du har skrevet. Jeg må hellere lige holde fri fra arbejdet i morgen, så jeg lige kan læse dit indlæg igennem igen og igen
Skal du ikke overveje en karriere som journalist?
tilføjet af

uha uha

Det er lyserøde elefanter der gør det...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.