4tilføjet af

Sort fyr/hvid kvinde

Hej, vi er et modent par, hvor kvinde gerne vil prøve en "stor" sort fyr. Manden vil også gerne se konen sammen med en sort fyr (neger). Vi vil meget gerne høre fra nogle kvinder, der har prøvet, eller måske gerne vil prøve en sort fyr. Fortælle hvordan det var, og om det var anderledes og måske give nogle gode råd. Kommentarer fra alle aldre er velkommen.
tilføjet af

tja...

Vi kan ikke helt svare på spørgsmålet.
Men vi har været sammen med en sort kvinde...
I 1998 var vi i Italien, på vejen til Toscana, så vi en del sorte prostituerede stå ved vejen i N-Italien...vi stoppede på en p-plads, og der stod en kvinde, hun følte sig generet af vores tilstedeværelse...
efter en uge i Toscana, valgte vi at køre gennem samme område...vi havde talt om en seksuel oplevelse ud over det sædvandlige, vi lejede en af kvindernem ja, en god oplevelse for os begge to.
Hans og Marie
tilføjet af

ahead

Min kone havde netop samme fantasi. Samtidig tændte (tænder) hun på ideen om to mænd på een gang. Hun talte om det engang mens vi elskede, men havde slet ikke mod på at iscenesætte det. Derfor gjorde jeg det for hende! Hvorfor ikke? Hvad gik der fra mig af den grund? INGENTING - tvært imod fik jeg en særdeles tilfreds og derved også bedre elskerinde tilbage.
Gennem Scor.dk fik jeg fat i to fyre. En hvid dansk mand og en sort afrikaner. Jeg havde et møde med dem hver i sær og efterfølgende mødtes vi alle tre, hvor jeg fortalte dem hvad jeg forestillede mig hun skulle opleve.
Jeg sendte hende frække mails fra en "sort beundrer", uden hun vidste de var fra mig. Hun var klar over at jeg HAVDE været involveret, men troede, at jeg havde givet over til en anden. Derfor svarede hun på disse mails som om det var en fremmed fyr, og det var ikke småting hun betroede ham om sin fantasi, skal jeg hilse at sige!
"De" blev meget fortrolige og "han" (jeg) foreslog at jeg bestilte et hotelværelse til et møde. Den gik hun med til og "hans" krav var så til hende, at hun nu skulle lystre det mindste vink, uden hun dog ville lide overlast. Hun talte kort med mig om det en aften i sengen og jeg sagde naturligvis "go for it" og indrømmede, at jeg havde været på spil og etableret kontakten, men røbede ikke at hun faktisk mailede med mig. Til gengæld garanterede jeg hende at det var en ordentlig fyr.
Da hun kom til hotelværelset lå der en seddel, at hun skulle tænde for den opstillede ghetto-blaster og lægge sig på sengen iført sit frækkeste undertøj - intet andet. Så skulle hun sende en sms til et tlf nr., tage bind for øjnene og vente.
Hun oplevede nu, at vi alle tre kom ind ad døren, dog uden at vide at jeg var med. De to fyre begyndte at tage på hende og hun vred sig og nød det, mens musikken drønede og jeg tog billeder! Da hun var allermest hidset op tog de bindet fra hendes øjne og hun så de to fyre og fotografen. Det blev en meget vild time der fulgte, hvor min rolle alene var at forevige opfyldelsen af hendes vildeste fantasi.
Siden har hun lært selv at arrangere, også uden jeg er med. Det er fint med mig - og jeg har fået en MEGET viril og MEGET glad kone ud af det. Den sorte fyr ser hun stadig et par gange om året - det er vel en slags gensidig afhængighed.
Held og lykke - og lad høre
tilføjet af

Føj

Jeg hader neggers , dirty filty and smelly . så til alle jer nyd lortet .
tilføjet af

hej der

MIN bekendte gjorde det også og fik masser af sort jern og nød det men hun fik også syfilis
Er det så det hele værd.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.