7tilføjet af

Sonata Arctica

Endelig! Nu kommer der endnu et fedt band til Danmark.. ManOwaR for et par år siden sammen med Hammerfall og DIO. "Kvaliteten" faldt herefter lidt med bands som Disturbed, Linkin Park, Evanescence, KoRn, og SlipKnot, som måske går mere under kategorien "pop-metal". Nu i år, er "kvaliteten" så igen forhøjet en hel del! Within Temptation spillede til Roskilde Festivallen i sommers, og nu til November kommer de så: Sonata Arctica!
Sonata Arctica er et melodisk finsk metal band, som har eksisteret siden 1996. På 8 år, har de udgivet 12 albums og singler. Sidste måned udkom det ny album, som blev døbt 'Reckoning Night', og med det kommer de så lige forbi Danmark og giver et brag af et show! Jeg vil allerede nu garantere at det bliver en fantastisk koncert, eftersom jeg havde den glædelige fornøjelse at se dem live for første gang sidst i juli, i Sverige. Og de fik uden problemer og på ingen tid, flere tusinde menneskers opmærksomhed og fik dem(os) kørt helt op i den 7. himmel. Et kanont show med humor, fed optræden, og vidunderligt musik.
Jeg går ud fra kun meget få af Sol.dk's brugere kender Sonata Arctica, så jeg har igen lidt links som kan give jer lidt mere kendskab til bandet:
http://www.sonataarctica.info/
- Officelle side, med tonsvis af information og lyd- og video samples
http://www.billetnet.dk/event.jhtml?event=2604
- Direkte link til at bestille billeter hos BilletNet, information om sted, tid, og lidt om bandet
God Fornøjelse!!
tilføjet af

Sonata Arctica

Ganske rigtigt er finske Sonata Arctica ganske fremragende utoligt velspillende og teknisk dygtige.Var så heldig at se dem på Sweden Rock forrige år fed koncert.Check iøvrigt Altaria ud det er et band hvor guitaristen fra Sonata Arctica er med, det nye album Divinity er et af de bedste albums i år.O.B.
tilføjet af

Tak skal De ha'

Dem vil jeg prøve at finde noget mere om, når jeg engang for tid.. tak for tippet :)
tilføjet af

Sonata Arctica

Ups glemte af fortælle at den cd jeg skrev om er deres anden den første de har lavet er lidt mere hård i det,og sangeren er ikke så god som den nye de har fået.Den første hedder Invitation.O.B.
tilføjet af

Yes Yes Yes Yes

Har os' li' bestilt deres nye!
Musik skal der til. Sådan er det bare :o)
(Bare glad i dag)
***glæde*** + ***lykke*** = Glydekælke (????)
tilføjet af

Vidunderligt!

Lad mig hører hvad du syntes om den, når du nu har fået den.. B.O. skriver at den er hårdere, men (som du jo nok ved) kan jeg godt li' hårdt metal ;)
Er det ikke bare rart at have en glad dag? :)
tilføjet af

Jahahaha

...jeg kunne jo linke til en anden debat om Cradle og Filth! For det musik gør mig i pzgodt humør! :o)
Jeg kunne også sige at folk skulle gå ind på min profil og trykke på det nederste link (Hævi Mædl spellested) www.the-rock.dk for det er der Sonata Artica og en hel masse andre spiller. Og her man bliver i rigtig godt humør.
Jeg har bare ikke været der efter de genåbnede (gamle Tex) men livet er jo heller ikke slut endnu...
tilføjet af

øhhh links'ne

Debatten hvor der også linkes til Cradle Of Filth
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=10&conference=123&posting=72775
Heavy metal Spillested, Kanon godt opbygget side. Spændende bands...nok noget af det bedste af sin art, både web-design-mæssigt musikmæssigt med de bands der spiller på The Rock http://www.the-rock.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.