0tilføjet af

Kvinde boede hemmeligt i skab

Boligmangel kan løses på mange måder.
En 58-årig kvinde fra Japan løste for eksempel sit boligproblem ved at flytte ind i en mands skab og boede der tilsyneladende i et helt år, før hun i går blev anholdt.
Kvinden var både arbejds- og hjemløs og havde fundet sig et rum i mandens klædeskab, som han ikke brugte. Her havde hun installeret sig med en lille madras og nogle vandflasker.
Manden, der boede i lejligheden havde i nogen tid undret sig over, at han syntes, der forsvandt mad fra køleskabet, og til sidst installerede han et overvågningskamera i lejligheden, som sendte billeder til hans mobiltelefon.
På billederne kunne han se, at så snart han forlod lejligheden, var der bevægelse. Han tilkaldte med det samme politiet i den tro, at han havde indbrud, men da de nåede frem, kunne de konstatere, at hverken døre eller vinduer var forceret.
Efter en del undren og snusen rundt fandt politiet dog kvinden i det lille hemmelige rum i klædeskabet, hvor hun nervøst lå rullet sammen, siger en talsmand for politiet til japanske medier.
Hun vil nu blive tiltalt for at have krænket ejendomsretten.
Kvinden fortalte siden politiet, at hun ingen steder havde at bo, og at hun for cirka et år siden sneg sig ind i mandens lejlighed, da han havde glemt at låse sin dør.
Og der levede hun indtil i går. Tog bad, spiste og læste avis, mens manden var ude.
Og gemte sig, når han var hjemme.
Forunderlige verden.
http://politiken.dk/udland/ECE516660/kvinde-boede-hemmeligt-i-skab/
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.