4tilføjet af

Snyd/bedrag ikke nyt.

Det er jo ikke nyt at visse grubber snyder.Det har man da vist i årevis,og dem der snyder bliver da bare ved,de er da ligeglad.Lukker man en butik,bliver den bare åbent igen af en fætter,og den forh ejer kan så køre ud med pizzia og cola for sorte penge.Alt dette bedrag i landet er meget svært at stoppe.Lad være med at købe i deres butikker,så skal de nok få hvad de har fortjent disse snydere og bedrager,ud af landet med det lort,sådan.
tilføjet af

...fjols!

Hej komma og stavefjols - du passer da vist under kategorien "racist=dum"!!!
tilføjet af

d-flex

det var det eneste du kunne komme op med❓uanset hvor mange punktummer og kommaer han mangler, så fattede du jo åbenbart meningen med det ............og det har været i alle nyheder osv. hele weekenden så prøv at følge lidt med fjols !
tilføjet af

Det kan for så vidt have sin rigtighed

Men så er der håndværkere, sælgere af diverse osv som går på røven og starter i konens, et af børnenes navn, når de har taget røven på deres kunder, trukket penge ud af firmaer osv. Så her undgår de ikke kun myndighederne, men også kunderne, der har man fordelen i en kiosk, nu det er brugt som eksempel, - der har man varen i hånden og går glad der fra.
Pointen er SKYD på alt snyderi, istedet for de slemme slemme "gurkere" som har en kiosk sammen med deres fætter, som laver nogle sortepenge.
tilføjet af

sort arbejde

Sort arbejde findes også i mange andre brancher. Og der er også mange dansker, som arbejder sort eller får udført sort arbejde. Eller også får de polakker og andre lavtlønnede, til at male deres hus for 20.00 kr i timen. Det er groft underbetaling i forhold til de danske lønninger. Men dansker kan godt bruge udlændinge, når de skal have noget billigt arbejdskraft.
Den som får udført sort arbejde, har en ligeså dårlig moral som den som udfører det.
På samme måde som en hæler er ligeså kriminel som stjæleren.
Hvis alle havde den samme høje moral, og kom ærlig til deres ting og sager, og betalte deres skat og moms med glæde, så kunne man bruge disse penge på
at få bedre forhold i børnehaver, skoler, sygehuse og plejehjem og hjemmehjælp til ældre, handicappet og uddannelsessystemet. Samt meget andet som skatte pengene skal bruge til.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.