28tilføjet af

Snyd med elmåler.

Kan det overhovedet lade sig gøre? En bekendt siger han har en fidus til snyd, men jeg tvivler på ham. Ikke at Jeg vil snyde, det er nok ikke klogt, men er det overhovedet muligt?
mvh Niels
tilføjet af

Magnettrixet fungere vidst stadig

Afprøver du det og kan se hjulet snurre langsommere så skriv det gerne her på sol.
tilføjet af

Det er muligt

Med de gamle måler, der sidder 3 skruer som holder måleren på plads, hvis du fjerner disse 3 skruer kan du vippe måleren ned så den hænger vandret og derved stopper hjulet som drejer.
tilføjet af

Gør ligesom med din besøgstæller

På el-måleren skal tælleværket blot gå ned i hastighed i stedet for!
tilføjet af

Ville se åndssvagt ud

hehe
tilføjet af

Duer ikke

Da hjulet er lavet af aluminium, det er mange år siden det virkede. Hvordan ellers skal jeg ikke kunne sige, men venter da spændt på en evt. fidus.
tilføjet af

Duer heller ikke.

Jeg tvivler på der findes den slags målere mere, de bør være udskiftet. I dag sidder der kun en skrue og den er der plomp på, så det kan ses hvis den har været rørt.
tilføjet af

nemlig jo det kan man !!!

hey jo det kan man godt gøre kender flere som har de målere den behøver ikke ligge vandret for at stå stille så jo det kan lade sig gøre. de gamle sorte målere med 3 skruer sider stadigvæk i mange huse !!!!der er jo kun en til at betale for at få den skiftet og hvorfor skulle man skifte den når den virker
tilføjet af

Sagtens.....ganske let faktisk!

Men er vist da et brud på reglerne at lægge ud her. Måske hvis du tænker dig lidt om ;-))
tilføjet af

Du da en

Spooky Profil!
Besøg 7
Læst 290
Klokken: 10:23
Her 1 time efter:
http://profil.sol.dk/M.49
tilføjet af

det er det

da jeg flyttede ind her for 12 år siden, opdagede jeg at plomberingen på målerne var defekt. jeg kontaktede Nesa som kom og kiggede. De sagde at den tidligere beboer havde haft "lagt måleren ned". Hvordan de mener med at den ligger ned ved jeg ikke, men det kan lade sig gøre, og yderligere fortalte de at straffen for det er en af de høje.
tilføjet af

Du har heller ikke været under mistanke

for at være al for klog
tilføjet af

Hold da op.

Hvilken interesse for en lille fidus,er i klar?
Jeg er, selvfølgelig kun af nysgerrighed.
Niels.
tilføjet af

Hvem skal så betale for strømmen?

Alle de andre?
tilføjet af

Tyveri af strøm!

Det er ligenøjagtigt hvad det er!
Det skal man holde sig fra hvis ens iq kun rækker til at ville fifle med el-måleren!
Det primære er vel at få fat i strømmen hvor den stadig er "gratis", og det er for mange mennesker overraskende let!
Hvorfor så begynde at spekulere i at fifle med det eneste på nettet som er sikret imod tyveri?
tilføjet af

Interessant

Du har måske gratis strøm?
tilføjet af

what?

M.49 har været her i meget lang tid, så jeg tror ikke at det er rigtigt at han i dag startede med at have kun lidt over 200 besøgende og så nu har et kæmpe antal besøgende. Det er vist ikke helt rigtigt :-)
tilføjet af

Jeg gør mig ikke til tyv...

Og slet ikke for småpenge!
Det betyder nu ikke at jeg ikke ved hvordan at jeg kan komme til gratis strøm!
tilføjet af

hvorfor??!!!

Kan overhovedet ikke se hvorfor du stiller det spørgsmål!
At indhente den slags information, adskiller IKKE de som faktisk snyder og dem som 'bare er nysgerrige'
Pay tribute to the society!
tilføjet af

ja!

Ja det er så! 100%
tilføjet af

ja de muligt

du kan lægge den ned så stopper den så let er det
tilføjet af

virker.

har lige prøvet magnet tricket og det virkede, men det satme og en kraftig magnet, men hjulet stoppede fuldstændigt, ham der ville sælge mig den siger den koster 2500 (orange marked).
Jeg er sgu mere bekymret for om det ødelægger måleren for syntes godt nok den køre hurtigere nu end før jeg havde haft den på??
J.
tilføjet af

Solceller

Man kunne jo investere i nogle solceller og så har man gratis strøm nå de er betalt :-)
tilføjet af

snyd

Mål hvor langt der er fra væg til det gennemsigtige glas i måleren. Sav et langt bræde til der kan gå i spænd imellem væk og måler glasset. Husk stof eller et stykke gulvtæppe på hver ende. På denne måde sætter i ikke spor på væggen eller måler. Bruger det ikke selv. Men bor man så måler sidder på væg med væg bagved virker det. SÆT STOLPEN MED BESKØTTENDE STOF ELLER GULVTÆPPE I SPÆND I MELLEM VÆG OG EL MÅLER! pinden skal ind og trykke så hårdt på glasset at skiven står stille. MEN HUSK ALLE DISSE TRICK ER ULOVLIGE!!!!
tilføjet af

det er nemt!

det er rigtig meget muligt. Ikke at jeg selv bruger det men her er et tip alle med væg til måler kan bruge uden at bryde plomberringen.... 1. Mål afstand imellem væg og måleglasset. Sav en stolpe eller et bræt i den længde minus en halv cm. I begge ende sætter i et stykke tæppe eller stof der forhindre afslørende ridser i glasset eller på væggen bag det. Sæt bræt/stolpe i spænd imellem væg og måleglas. DET SKAL VÆRE HÅRDT AT FÅ DEN PÅ PLADS!!!!! Men med det rigtige tryk det rigtige sted. WUPTI så står skiven sgu stille. MEN TIL ALLE! HUSK DET ER PÅ EJET ANSVAR!!!! Det koster det samme som dokumentfalsk. Det er jo statens penge i stjæler. Jeg er nu ligeglad. For de har jo ikke nogen alligevel.🙂Håber det kan bruges. SERIOUS SAM!!!!!!
tilføjet af

måske

acsheila lyder smart MEN du risikere jo at glasset flækker eller laver mærker på indersiden så det kan ses "man" har lavet numre.
Det kan så tilføjes nogen stadig bruger tricket med magneter som afhængigt af hvor kraftige næsten stopper skiven dette er dog kun på ældre modeller da de nye måler vist har en alu skive.
Har ikke selv prøvet nogen af delene og husk det er ulovligt at snyde.
tilføjet af

Snyd dårlig coctail

Det er godt dumt at snyde med elforbruget, for det første er det strafbart og det skal nok blive opdaget før eller siden og straffen er hård :)
tilføjet af

ikke særlig klog elmand

Hvordan kan man være elmand og så vide så lidt om elmålere? Elmåleren er udstyret med en hvirvelstrømsbremse som regulerer hastigheden på almuninium-skiven. Denne bremse er lavet af to magneter. Aluminium er klassificifisevret som et paramagnetisk metal, hvilket vil sige, at det kun bliver tiltrukket svagt af magneter. Hvis man skal stoppe en elmåler er det derfor bare et spørgsmål om at finde en kraftig nok magnet. Mvh Darwin
tilføjet af

snyd Med elmåler

Hej ang snyd med elmåler kommer an hvad for en el måler det er.
hvis det er gammel dags el måler,kan du bare vendt dem på hoved, så køre skiven ikke rundt,men du får stedig el..;)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.