9tilføjet af

Snart 7 mdr bliver stadig fuldammet?

Emilie blir stadig fuldammet og hun er snart 7 mdr, men jeg fornæmmer at min mælk ikke mætter ret meget på hende mere i lang tid. dvs at hun spiser 2-3 gange i timen ikke strore tåre men bare små, hun får 4 flasker nu om dagen. Jeg vil snart begynde på grød og mos til hende hva siger i?
tilføjet af

Ja det skulle du have gjort

for 4 måneder siden.
Hvis dit barn spiser så tit er det fordi det ikke får næring nok.
Hvis du stadig bruger flaske så prøv at koge lidt havregryn til en tynd suppe og si det og bland det med flaskemælken, det vil mætte dit barn i længere tid, og gå så langsomt over til mere fast føde, ellers risikerer du at dit barn bliver fejlernæret.
Fortsæt dog med amning mellem de mere fyldige måltider, der er ingen grund til at fratage barnet den tryghed amning giver.
Og husk så lige, at vælger du at mose bananer til barnet, så er den sikreste vej til mavekneb at bruge gule bananer med grønne spidser, DET ER IKKE EGNET SOM BABYMAD, en banan til spædbørn SKAL være gul med brune pletter, før er den ikke moden, men så indeholder den også meget frugtsukker og en del fedt som barnet skal have.
God fornøjelse.
Ernst
Som har været med til at opfostre 4 sunde børn.
tilføjet af

Ja da..

Kom du i gang med lidt mos.....du har vel en sundhedsplejeske som kan vejlede dig lidt ?
Kig også på supermarkedts hylder - der er masser af gode produkter til dit barn.
Kog en kartoffel, en gulerod eller fx en lille smule broccoli og mos det sammen.
Start med en lille bitte smule af gange for ikke at slå maven omkuld. Husk også at når det nu bliver "fast føde" bliver afføringen det jo også :-)
Så også på disse sider :
http://www.altomkost.dk/Mad_hjemme/Spaed_og_smaaboern/Overgangsperioden/forside.htm

http://www.sst.dk/publ/Publ2003/Mad_netversion_0903/html_files/indhold.html
Ha en dejlig dag...
Hilsen en mor
tilføjet af

blot en tilføjelse...

Når du f.eks. moser en kartoffel eller noget andet, så kan du evt blande en lille smule modermælk i, så detr bliver lidt tyndere og har noget velkendt i smagen... Men kast dig ud i det, maven har kunnet klare det i ca 3 mdr nu, og hvis hun spiser så ofte, så er det helt klart på høje tid. Held og lykke!
Kærligst Anne, snart mor til 2.
tilføjet af

Det samme indlæg igen igen!

Det er 3. gang du har oprettet en tråd om det samme nu. Du fik jo svar allerede i den første tråd, men nu skriver du det samme igen og vil have svar på det. Det eneste der har ændret sig, er din datters alder.
Der var flere, der skrev, allerede da hun var 5 måneder, at du kunne begynde at give hende andet end mælk. Hvorfor bliver du så ved med at spørge????????
tilføjet af

???

Synes hun var alt for lille da hun var 4-5 mdr med rigtigt mad derfor forsatte jeg med at amme fuldt ud!!
tilføjet af

5, 6 og 7 måneder

Ja, men du har skrevet det samme indlæg 3 gange på 3 forskellige tidspunkter. Da hun var 5, 6 og 7 måneder gammel. Og du har fået de samme svar hver gang. Derfor forstår jeg ikke, at du skriver igen. Det er jo dig, der er Emilies mor, og derfor må det være dig, der skal vurdere, om hun er for lille eller ej. Det er selvfølgelig i orden at bede om andres meninger, men når du har fået dem én gang, forstår jeg ikke, hvorfor du ber om dem igen en måned senere.
tilføjet af

Jamen.....

Det er måske fordi hun er usikker !!!!!!
Man bliver ikke mere "sikker" ved at få skæld ud, så hvorfor ikke bare lade være med at svare eller så svar pænt.
Jeg ønsker emilies mor held og lykke....og som før skrevet : Snak med din sundhedsplejeske hvis du er usikker på noget.
tilføjet af

Fair nok

Det er også fair nok at være usikker. Og fair nok at spørge om det samme. Men jeg synes bare måden, det er gjort på, er forkert. Hun skriver nøjagtigt det samme, men gør ikke opmærksom på, at hun har skrevet tidligere. For mig at se er det lidt respektløst over for dem, der har svaret. Deres svar var åbenbart ikke gode nok, derfor prøver hun igen senere..
tilføjet af

Ja ammemoar

må have et specielt behov, det kan ikke være datteren
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.