50tilføjet af

Skal / skal ikke - skifte mit navn ?

Kender du noget til "Numerologi" ?
Jeg er kommet meget i tvivl om jeg skal skifte mit navn eller ej. - Jeg søger efter nogle personer der HAR skiftet deres navn og høre om hvordan det er gået for dem. - Kan du hjælpe ??
Den tvivlsomme
tilføjet af

Hej med dig

For det første har jeg ikke tiltro til at navnet ændrer personen,du kan ikke efter min mening lave om på en person, hvad du så end gør så er og bliver du den samme, og ændre på dit personnummer , eller fødselsdag kan ikke lade sig gøre, også om det til tider ville være rart.
Min lillebror har ændret navn to gange men det er i forbindelse med to hans to ægteskaber, men han er stadig den samme.
tilføjet af

det er en god ide at skifte

jeg er en person der er født med et ophøjet mestertal, jeg har hele livet igennem bare gledet ovenpå vandene. Så jeg tror det betyder noget
tilføjet af

Helt Ærligt !!!

Du kan da ikke helt seriøst mene, at du tror, at dit liv bliver bedre, bare fordi du hedder noget andet - det er jo latterligt og DYBT NAIVT. Hvis du vil have et bedre liv, så ændre DIG SELV og/eller din omgangskreds og ikke dit navn.
Hvis du ikke får et bedre liv efter du har skiftet navn - er det så navnets skyld ?
Det er uhyggeligt så meget PLAT, folk falder for, uden at stille spørgsmålstegn ved tingene, " i psykologiens navn "
Det er psyko-somatisk ligesom horoskoper.
Men hvis du er helt vidt efter at smide en masse penge væk, for at ændre dit navn - så gør du det -det er jo DIT liv.
tilføjet af

Lad være.

Hej
Lad dog være med at spilde dine penge. Navneforandring koster dyrt.
Giv dem istedet til Røde kors. Så kan det da være at du for det bedre, du hjælper da i det mindste andre mennesker istedet for at brødføde en numerulog. Ægte skønhed kommer indefra. ikke fra navnet.
Hilsner.
Sund Fornuft
tilføjet af

Nyt navn...


Ja hvis du hopper på det fis skulle du hedde " nem at narre" !!!
tilføjet af

hvorfor ik !!!

det må være en personlig beslutning, men hvis man ikke er tilfreds som en liv har formet sig, hvorfor så ikke bruge/prøve den mulighed.
Jeg har selv skiftet navn for ca. 4 år siden og for mig har det været den bedste beslutning.
Mange ting har ændret sig til noget bedre for mig.
men gør som du selv syntes og ikke hvad andre mener du bør.
mange hilsner
lp
tilføjet af

Det alternative

Hør her... jeg har i mange år interesseret mig meget for den alternative verden, men en af de ting jeg ikke tror på er nummerlogi, og det er ikke bare fordi jeg har sat hænderne over kors og ikke undersøgt det næmere... Når nummologer udregner hvordan dine forskellige dataer passer sammen bruger de blandt andet dit fødselsnavn, for at udregne hvad dit tal er, har de som du nok allerede ved, givet hver bogstav i alfabetet et tal.... der hvor det ikke hænger sammen er at mange lande har forskellige alfabeter, nogle har helt andre bogstaver, hvor y ville være et tal i et land, ville det havde et andet tal i et andet land. Derfor er nummerlogi ikke universelt...
og dermed tror jeg ikke på det..... hvis man vil ændre noget i sit liv må man selv tage ansvaret, og ikke bare ændre sit navn.... Så hvis du er glad for dit navn så behold det dog.....
tilføjet af

Numerologi

Kære Tvivlsomme.
Du kan jo læse på min hjemmeside
http://www.numerologik.subnet.dk
Jeg har arbejdet med det i 25 år og mener ikke man kan skifte personlighed ved at skifte navn. Det ville være det samme som at komme til en astrolog og bede m/k om at lave et horoskop, hvor du selv bestemte, hvor planeterne skulle stå.
- Det kan man ikke!
Alligevel tror jeg stadig på numerologi!!!!
tilføjet af

hvad tror i selv?

Tror i virkelig at at kan hjælpe en i hverdagen eller hvad man nu gerne vil, at skifte navn pga et par terninger??? Det er det mest latterlige pis jeg længe har hørt. Dem som skifter navn med numerologi er efter min opfattelse, svage personer som ikke tror på sig selv og er nemme ofre at overbevise.
Det er ikke andet end fup, det kan der da ikke være den mindste tvivl om....
Tænk jer nu om, inden i betaler en gammel kone for at skifte navn til et eller andet langt ude.... ha det
tilføjet af

Dit valg

Min holdning er at hvis du finder det rigtigt, er det nok rigtigt for dig. Du vil få svar både for og imod her, men det er jo dig selv der bestemmer hvad du vil i sidste ende. Min personlige holdning er at der følger en masse energier med i vores navn. Disse energier mener jeg, man har med til hjælp, selvom det måske ikke altid virker sådan. Jeg mener at disse energier hjælper os, viser os og lærer os. Jeg mener godt at man kan ændre sit "liv" med et navneskifte, men samtidigt mener jeg også at der er en masse man selv skal igennem i form af selvudvikling på det ene eller det andet plan. Jeg tror det der sker i et navneskifte er at eventuelle gamle mønstre samt negative energier bliver "renset" ud så man kan komme videre denne vej. Hvor om alt er så husk på det er dit liv - dit valg.
Knus Stina
tilføjet af

hvorfor

Både tal og bogstaver er menneskeskabt. De tal som bogstaver repræsenterer i alfabetet er bestemt af mennesker. Hvorfor skulle der så være noget "magisk" ved dem, som har magten til at ændre dit liv. Det er en magt kun du har, så lær at leve med ansvaret for dit eget liv. Selv om det kræver mod og hårdt arbejde.
tilføjet af

Nej Nej Nej

Min erfaring og intuition siger LAD VÆRE.... jeg har nogle nære venner som har gjort det hele familien.... OG der er INGEN forandringer sket for dem som ikke ville være sket alligevel!!! Det handler om at udvikler sig... OG det kan du saggens gøre UDEN navneforandring!!!
Det er for mang penge at spilde på nogen som ikke virker!!!!
Bare en hilsen
tilføjet af

Jeg har skiftet navn....

Hej "Den tvivlsomme".
Jeg så lige dit indlæg på sol, og kan fortælle dig, at jeg er en af dem, der har været til numerolog. Jeg har altid kun haft et fornavn og et almideligt -sen efternavn, hvilket mine forældre faktisk har fortrudt, de ville godt have givet mig et mellemnavn, og det ville jeg også gerne selv have haft. Nå men, grunden til at jeg gik til numerolog var, at jeg syntes at der var nogle ting i mit liv, som måske kunne ændres, derfor følte jeg, at jeg kunne "slå to fluger med et smæk", et nyt navn og nogle ledetråde til fremtiden! Jeg talte med en der havde skiftet navn og følte mig sikker på, at det kunne jeg trygt gøre, men jeg var meget overbevist om, at hun ikke ville tage mit fornavn fra mig, fordi jeg synes at det passer godt til mig og jeg er glad for det. Det hun fortalte mig var, at jeg ikke hed "nok" jeg skulle have et fornavn + det jeg hedder nu + mellemnavn + det efternavn jeg har nu. Jeg måtte selv bestemme hvilket af de 3 navne der skulle være mit kaldenavn, og har derfor beholdt mit døbenavn som kaldenavn. De navne jeg kunne vælge imellem skulle have en bestemt "sum", for at det kunne gå op, så der var ikke frit valg! Ligeledes fortalte hun mig, hvordan jeg havde det nu med mit gamle navn og, hvordan jeg ville få det hvis jeg skiftede, det var en ret vild og rammende oplevelse, for hun kendte mig jo ikke! Hun havde en slags kalender til mig, over de efterfølgende 7-8 år som skitserede ting, som jeg skulle forholde mig til, eller som ville sket uden at det var konkret. Det, der var det væsentlige, hvis jeg ville bruge det til noget var, at jeg gik på kirkekontoret og fik ændret min døbsattes. Det har jeg fået, og synes at jeg på mange måder kan se en ændring på ting i mit liv, det er sket stille og roligt hen ad vejen. Om man så vil tage sin kalender frem og sige nå så er det jo i denne måned at jeg ikke må dit, men gerne dat, det er op til en selv, jeg har kun set på den et par gange hvor jeg er stødt på den i gemmerne.
Tænk det rigtigt godt igennem og lad være med at fortælle dine omgivelser det, lad dem selv opdage det, der er mange forskellige holdninger til den slags ting, så vent til du selv er klar hvis det er muligt.
Alt muligt held og lykke, håber du tager den rette beslutning....
kh
Den utvivlsomme.
tilføjet af

Måske du skulle prøve...

Hej
Hold da op, jeg har meget respekt for mennesker med en anden holdning end mig selv, især hvis den bliver udtrygt på en konstruktiv måde!
Det formår du ikke helt, så dit indlæg har jeg meget svært ved at tage seriøst!
Jeg har selv fået et navn mere, end dem jeg havde i forvejen og er faktisk rigtigt glad for det, jeg er blevet mere glad og render ikke rundt i en "psyko-somatisk" negativ rus! - og så til den nette sum af 300.-
Måske DU skulle prøve det, man bliver meget mere positiv....

tilføjet af

du mangler selvtillid

Grunden til at du har lyst til at skifte navn, hænger helt sikkert sammem med at du har nogle ting i dit liv du ikke ved hvordan du skal takle.
Du løber væk fra noget.
Lad mig gøre det nemt for dig, lad være med at skifte navn, men begynd i stedet at heppe på dit eget navn. Gør nogle ting som fremhæver den fantastiske person du egentlig er:) vær god ved dig selv.
På denne måde vil du måske løbe på det "problem" du prøver at løbe væk fra, men nu være stærk nok til at klare det.
Det at skifte navn er ikke trylleri, det er en illusion, som får dig til at tro at der er sket en forandring i dit liv, der er så stor, at nu bliver alt andet godt.
Vågn op! Kun DU kan redde dig selv fra dig selv.
hiv dig selv op, du kan godt:)
Du er den du er, og det kan du godt være stolt af:)
Held og lykke med det:)
Anne
tilføjet af

Lyder godt men...

men, navnet er en af de ting vi ikke selv har valgt. Det gjorde vores forældre for os. Så folk der ikke synes om deres navn skal da have lov til at finde et de synes bedre om. Prøv at acceptere andre for deres valg, det er jo deres liv det drejer sig om. Hvis du accepterer andre for deres valg vil andre også acceptere dig for dine, og så længe det gøres i kærlighed skader det ikke nogle.
Kramzer
Batman
tilføjet af

Ooooohhh

Du er sandelig klog at høre på
Einstein, jeg tror ikke der er fare for at du bliver headhuntet tin Mensa.
tilføjet af

Alle er lige

Alle tal er lige gode og lige ophøjede, så det der med at ophøje dig selv holder bare ikke. Det beviser bare at du ikke har fattet en bjælle. Alle er lige. De eneste som er mindre værd end andra er dem som tror de er mere værd.
Tænk over den og tag det så ind i hjertet, og lev derefter.
Held og lykke
Batman
tilføjet af

Ændrer Aura?

Jeg tror ikke du kan ændrer noget væsentligt ved at få en navneændring. Men du kan få en stærkere udstråling ved f.eks. en auraændring.
tilføjet af

Ændrer navn eller udstråling

Jeg tror ikke du kan ændrer noget væsentligt ved at få en navneændring. Men du kan få en stærkere udstråling ved f.eks. en auraændring
tilføjet af

jeg tror..

Hej Stina.
Jeg tror det meget kommer an på, hvad man selv lige præcis tror på. Jeg tror at tro kan flytte bjerge, og, at hvis der er en slags behnadling man ikke tror på, virker den enten ikke optimalt, eller slet ikke, og omevndt.
Så jeg tror at navneænsdring er rigtig for én og auraændring for en anden.
tror du ikke?
Knus
musi
tilføjet af

Year right

Aura'en er noget man selv ændrer gennem tanker og handlinger. Det kan man ikke få en anden til at gøre for én. Kan en anden måske ændre din måde at tænke og handle? Nej, vel? det er kun dig selv.
Lys og lyst
Batman
tilføjet af

Det virker!

Hej "den tvivlsomme".
Ja har for 13 måneder siden fået skritet mit navn, og ja det virker.
Jeg ved jo desværre ikke hvor meget du havde forstand på det før.
Jeg har før haft et 9 tal i solar plex og et 9 tal i hjertet. Og nu har jeg et 7 tal i hjertet og et 3 tal i solar plex.
Jeg syntes selv at jeg er blevet mere målbevidst. Jeg tænker lidt mere på mig selv nu... Jeg har fået åbnet meget mere op for mine spirituelle evner...
Alle mennesker omkring mig syntes at jeg er blevet nemmere at være sammen med, og at jeg virker gladere... Undtagen min mor, hun syntes at jeg er mere trodsig.
Hvis du vil vide mere så skriv endelig til mig..
Med venlig hilsen k_n (Kristina)
tilføjet af

Humbug ...

...der er mange måder at få narret folk på, bla. numorologien.
Hvis vil bedrages og der bliver det.
Du hedder det du hedder, og dit liv bliver hverken bedre eller dårligere ved at skifte et par bogstaver ud.
Gå i byen og få dig en god og positiv oplevelse for de penge, som du sparer ved ikke at gå til sådan en fupmager....han / hun er den eneste der reelt får noget ud af det
tilføjet af

Ikke for alle

Hej alle, jeg har for nogle år siden skiftet mine navne, dels på grund af numerologi men også for at få et familie efternavn igen.. Det har været rigtigt godt for mig, men jeg tror at jeg lige så godt kunne have gjort noget andet, f.eks astrologi eller lign. For det det handler om er jo processen i dig selv og som alle ved kan troen flytte bjerge:o) Der har været mange som synes at jeg er lidt små skør på grund af numerologien men heldigvis også mange som synes at de kan se og mærke at jeg har fået det meget bedre med selv.. Desuden får man ikke et bedre liv med mindre man arbejder med selv, med eller uden numerologi.... Det var bare lige lidt om mine erfaringer. hej hej
tilføjet af

Det handler om psyke!!!

Hejsa,
Sandhed er at du og mange andre har fået et bedre liv efter navneskiftet, men jeg er overbevist om at det der gør udslaget , er at en anden har sagt til dig at du vl få det bedre af at skifte navn, og så tror din psyke så meget på det, at du selv stræber efter at få det bedre. Jeg tror at man altid er nødt til at gøre en indsats selv her i lvet for at opnå gode resultater, og det at andre kan fortælle dig hvad du burde gøre, tyder på at din psyke er svag... Det korte af det lange er, at du selv er herre over dit liv, må tage ansvar for det selv og ikke lade dig påvirke for meget af andre menneskers teorier.
tilføjet af

Nej - det skal du ikke

Du overvejer at skifte navn, og det er godt, du ikke har gjort det endnu. Numerologi er en del af den okkulte verden, som måske umiddelbart synes spændende og tiltrækkende, men på længere sigt, vil det give dig problemer.
Jeg har ikke selv skiftet navn og kunne ikke drømme om det - for jeg kender Jesus, og det er KUN ham, der kan løse vores problemer. I Hans navn er der en enorm kraft.
Prøv at gå ind på "evangelist.dk" eller "oplevjesus.dk", der står en masse om, hvad Jesus gør for mennesker.
Mange hilsner - må Gud hjælpe dig til at træffe den rette beslutning.
tilføjet af

Pas på med at dømme

Hej igen, jeg synes at man skal passe på med at dømme... det vi alle vælger for os selv er det rigtige for os. Jesus er det rigtige og nogen og numerologi er det rigtige for andre. Vi er her jo for at leve livet og lære så længe vi lever. Lad os dog forsøge med det vi synes om og bliver tiltrukket, hvis det er forkert ja så er vi jo bare en erfaring rigere ik?
Numerologi er altså ikke okult!! bare til orientering... Det er bare en måde at betragte livet på og så vidt jeg ved fordømmer jesus ikke.....
tilføjet af

Navnet siger hvem man er

Hej!
Det navn du har er et du har fået af dine forældre i kærlighed for deres barn. Jeg kunne aldrig drømme om at ændre mit navn, det har mine forældre givet mig og det siger noget om hvem jeg er og hvem min familie er. Hvis du ikke kan lære at leve godt med det navn dine forældre har givet sig, så tror jeg ikke på at du kan kommer til at få et bedre liv med en navn som en eller anden er kommet frem til via nogel udregninger og hvad ved jeg.! Det er alt sammen i dit hovedet, du har lyst til at starte ppå en frisk i dit liv, det kan du sagtens gøre uden et nyt navn!
Mvh Maja
tilføjet af

Sidst

På en liste over alternative behandlingsmuligheder og metoder, står numerologi nederst. Dvs det er den metode der statistisk har vist sig at have mindst effekt eller gavnlig virkning.
tilføjet af

Navneændring

Hej hej.
jeg kan anbefale jer at tage navneændring. Jeg hed tidligere Betty Agnete Nielsen. Mit liv var noget lort, så jeg tænkte om en navneændring kunne skabe noget fut i livet. Jeg tog derfor navneændrig til Jacob Bent Axelsen og tænk jer....nu vælter jeg mig i damer, har lige vindet 9 mill. i LOTTO, skal jorden rundt i 2 år, har fået lønforhøjelse, er blevet gift med min chefs datter. Og alt det blot på grund af et ændret navn.
tilføjet af

Jeg VAR numerolog

De skulle ha spark i deres nummer alle de som stadig arbejder med NUMEROLOGI
TOTAL BLUFF
Jeg tjente mangepenge på det men fik pisse dårlig samvittighed og stoppede med at røre ved denne form for FUP OG FIDUS
Det hele er fra A-Z svindel.
Vi mennesker VIL snydes og vi
VIL så gerne tro på "karl smart" der bilder
os ind at det virker.
Du må ALDRIG hoppe på det KARL SMART SNAK
Giv dem alle et passende spark i deres nummer.
E.E.
tilføjet af

jeg har skiftet navn 9 gange

Nu efter 9 navne ændringer kan jeg ikke huske mit navn
ØV
tilføjet af

navneskifte halløj....

Det der med navneskift og man så blir mere heldig eller et eller andet andet halløj, det er da noget fis... der er da kun én ting der holder, og det er at være sig selv som man er og acceptere det navn man har fået... det der numero'et aller andet' er da kun noget opreklameret "lort"...
min mening/holdning
tilføjet af

aurating

Det der med aura er da heller ik andet end noget fis... den enste måde du kan se det på er ved at tage et billede med et kamera man har pillet lidt ved... selv en "død" sten har en aura med et sådant kamera... tror ik på at man kan se en aura som person... en go gnag fis ifølge min mening...
tilføjet af

hehe

fandme rigtigt... der er kun svage personer på dette forum
tilføjet af

ved det er FUP

Som 41 årig cand psyc har jeg flere gange "forsket" i dette og mødt flere med dette "problem" og uanset hvad jeg undersøger så er svaret/resultatet hver gang: SNYD
tilføjet af

for mig at se er der to gode grunde til at skifte navn..

for mig at se er der to gode grunde til at skifte navn..
1: Du er kriminel, eller har vidnet mod en kriminel, og er nu tvunget til at skjule dig for ikke at blive enten myrdet eller gennemtævet.
2: Du synes dit navn er grimt/ kedeligt/ besværligt eller andet i den dur.
Det der med at din personlighed bliver anderledes hvis du skifter navn, det tror jeg ikke på. Hvis nogle mennesker har oplevet en sådan effekt, tror jeg snarere på at ændringen kommer af deres tro på at de er anderledes end før.
Hvis i har lyst til at ændre jeres navne, så gør det, men lad dog være med at tro at det vil gøre jer til bedre personer.
tilføjet af

Til Lis

Jeg synes det er så misvisende at påkalde sig Jesus hver gang man er lidt i tvivl om sit liv, det er for let. Jeg tror ikke vi skal belaste Jesus mere end højst nødvendigt, han er jo fysisk død den stakkel og fred være med det. Lev dit eget liv og lad andre leve deres, det er det rigtige.
tilføjet af

du var sikkert en dårlig nummerolog

- eller også har du aldrig været nummerolog *G*
for alt hvad du skriver om er pengene.
hvis du var nummerolog kan du ikke kun have ændret navne og taget penge for det. Det er ikke nummerolog arbejde - det er svindlerarbejde.
En god nummerolog kan lynhurtigt indkredse kerneproblemstillingerne i en persons liv ud fra udelukkende disse data: fødselsdato og fødselsnavn. UDEN at kende personen i øvrigt.
det lyder ikke til at du har kunnet det... så jeg forstår godt du holdt op. En ærlig svindler, kan man måske kalde dig, for at se det positive i dig
tilføjet af

112

Jeg har 15 fisk i mit akvarie. De kommer normalt kun når jeg fodrer dem, men efter at jeg er begyndt at kalde mig selv "hundestejler" så er de begyndt at gø når de hører mig på trappegangen. Min nabo siger at hun også engang havde en hund i fryseren med en forkert dato, men at nogle fortalte hende at det ikke gjorde så meget så længe den blev i fryseren
tilføjet af

Nu har jeg ikke....

selv prøvet det og heller ikke undersøgt, om mit navn er "uheldigt"....
Men jeg tror det - som så meget andet - at det handler om tro. Man siger at:"tro kan flytte bjerge", og det tror jeg absolut hjælper....
Jeg tror ikke selv på de mange ting og er heller ikke blevet "overbevist" af nogen, så jeg er nok heller ikke så "modtagelig" for det......
Men pøj pøj med det, det kan vel aldrig skade.....
Knus G.I.S.P
tilføjet af

Skiftede navn som 12 årig

Jeg blev adopteret som 12 årig og fik derved også mine adoptivforældres navn. Der skete ingen forandring.
Og hvad med de ægteskaber hvor bruden tager gommens efternavn -*Hmm* ja de får et andet liv - MEN ikke pga. navnet vel?
tilføjet af

HAHA

Ja det er sku da klart når du hed betty og var en mand! hvem gider ha en mand der hedder betty agnete.. så kan han være nok så nice!
ha det godt og tillykke:)
tilføjet af

Hej

Ja jeg kender to om har skiftet navn og i løbet af et par år virkelig har fået et bedre liv du kan selv prøve med for / efternavne her http://www.newastro.dk/Tydning/tydning.php
Held og lykke
tilføjet af

Måske en god idé

Man skal gøre sig mange overvejelser, om det skal være nu eller senere, det føler du best selv. Jeg har selv skiftet navn, men det var for sent, hvis jeg skal sige det på den måde. Ikke for sent i bogstavelig forstand, men det nye navn har givet mig så meget indblik i hvordan jeg kunne have handlet anderledes, på noget som er for sent nu, at hvis jeg skiftede navn 5 år tidligere ville mit liv være perfekt.
Gå til en numerolog og få tolket dit nuværende navn, hvad gør det ved dig. Det som det gør ved dig nu, er det godt nok for dig, i din livsituation netop nu, ligesom du skal have afsluttet noget før du bestemmer dig for en ændring.
Husk så på, at det skal være en god numerolog, med etikken og moralen i orden og at numerologen skal være medlem af numerologiforbundet, tjek det selv på google. Vær skeptisk, vær opmærksom på at en numerolog kan regne fejl. Tager udreningsperioden mere end et år, skal du henvende dig igen, helst til en anden numerolog. Mange går og venter i årevis på at det bliver bedre, det er spild af tid, årsagen kan da være at du muligvis var hos en numerolog som ikke ville dig det bedste.
Håber du får glæde af disse oplysninger, alt det bedste ønskes dig.
A
tilføjet af

Svar

Hvordan kan du vide at det ikke passer. Hvis nogen spurgte dig om du ville gå til numerolog for at få ham til at udregne dig det mest skæbnesvangre numeroskop der fandtes, altså de mest uheldige navneenergier, ville du så have turdet at sige, ja ?
Spørgsmålet er nok inderst inde, der er nok noget om snakken alligevel.
tilføjet af

Hvilken numerolog var du hos?

Hej.
Jeg er selv interesseret i numerologi, og kunne godt tænke mig at få anbefalet en dygtig en.
Tak for hjælpen.
tilføjet af

Måske........

Har du overvejet, om det måske skyldes at du TROEDE på det, og derved ændrede dig selv....... altså at det kom indenfra..... og ikke fra tal hokus pokus??????
tilføjet af

en gammel debat kan jeg se, meeen...

Ønsket om at skifte navn formoder jeg skyldes ofte, at man er utilfreds med den identitet, som man har skabt for sig - eller det kan være man forbinder det sit navn med bestemte oplevelser eller at man blot trænger til forandring - alle disse grunde er menneskelige og forståelig og sålænge man render rundt med disse følelser, så skaber de virkeligheden for en. Jeg tror bestemt, at der er grund til at gå på opdagelse og finde ud af, hvor den trang til navneændring kommer fra. Hvis en numerolog kan hjælpe med det, så fred være med det - hvis bare det at italesætte emnet kan få tankerne i gang, så er det også fint. Det er blot vigtigt at vide, at der findes mange kvaksalvere derude, så find den rigtige numerolog, som i bund og grund er et godt menneske og bruger denne teknik som redskab til at skabe den forandring du i bund og grund ønsker selv at være. Det skader ikke - men ellers hjælper det også, at man kigger på sig selv og ser om der er andre grunde til ens utifredshed. Held og lykke.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.