3tilføjet af

Jonas Kamper - hvorfor ???

I forbindelse med landskampen i går har der været en del snak om Jonas Kamper og den succes manden oplever i hans tyske klub.
Jeg forstår det simpelthen bare ikke............
HVORFOR har alle journalister så forbandet travlt med at snakke Jonas Kamper meget bedre end han er?
De taler stolpe op og stolpe ned om den store succes han har haft de seneste mange kampe for Bielefeld, men sandheden er jo at manden spiller på et jævnt niveau, og for tre uger siden havde en god kamp hvor han scorer to mål på en målmand som åbenbart havde glemt at han må bruge hænderne som målmand.
Siden denne kamp er Jonas Kamper blevet skiftet ud to gange efter ca. 60 minutters spil fordi han var dårlig.
HVORFOR vil man så gerne at vi alle tror manden har kæmpe succes, når det nu ikke er sandt.
Tror DR, TV2 og TV3's sportsjournalister at de er de eneste som følger med i hvad der foregår på fodboldfronten udenfor Danmarks grænser?
tilføjet af

Læs da hvad der står, i stedet for at gætte......

...... dig til hvad jeg mon mener.
Jeg skriver ingen steder at jeg har noget imod Jonas Kamper, hvilket jeg overhovedet heller ikke har.
Om det er ham eller en helt anden spiller, så kan jeg bare ikke forstå at pressen prøver at hive ham op på et plan hvor han overhovedet ikke befinder sig.
Hvad er pressens mission med at fortælle os andre om en kæmpe succes som han jo ikke har........ manden havde en kamp hvor han scorer to mål.
I øvrigt synes jeg også det er et meget tyndt grundlag at Morten Olsen udtager ham på....... tre uger efter at han havde en ok kamp, men lige efter to dårlige kampe.
Det var det jeg skrev og mener, ikke noget andet som du prøver at gætte dig til.
tilføjet af

Så så, godt ord igen

Prøv lige selv at mærke efter, hvor irritabel du bliver, når du ikke føler, jeg forstår, hvad du mener. Men jeg tror faktisk, at jeg forstår dig vældig godt. I min verden, jeg er operasanger, har jeg også oplevet talløse gange, at en eller anden har fået gode anmeldelser for noget, jeg ikke syntes var særlig godt. Og det er jeg forlængst holdt på med at hidse mig op over - hvor urimeligt det end kan forekomme mig. Sagen er jo, at mennesker opfatter ting forskelligt. I nogles øjne må Jonas K. altså se helt anderledes overbevisende og talentfuld ud, end han gør i dine. Og selv om de måske prøvede på at forklare dig, hvad de ser i ham, er det langtfra sikkert, at du kunne forstå det. Jeg har selv prøvet at få fremragende anmeldelser for noget, jeg ikke selv var videre stolt af - og jeg har prøvet at blive sablet ned for noget, jeg selv syntes var fantastisk godt. I dit sted ville jeg glæde mig på Jonas´ vegne over, at der åbenbart er nogen, der kan se et talent i ham, som du ikke kan få øje på. Vær generøs i din tankegang, det bliver altid belønnet!
tilføjet af

Post scriptum

Når du skriver, at Jonas K. slet ikke befinder sig på det plan, hvor pressen forsøger at hive ham op, så er der jo tale om en helt igennem subjektiv vurdering fra din side. Det er ikke en overordnet sandhed, der ikke kan stilles spørgsmålstegn ved. Der må helt klart være en masse sagkyndige mennesker, der netop synes, at han befinder sig på det plan.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.