2tilføjet af

Sind, Krop & Ånd

Hej alle
Jeg ved godt at man ikke må reklamere i et debatforum, men jeg bliver simplethen nød til at dele dette med Jer. Der findes en forholdsvis ukendt webside der hedder: http://www.MindBodySoul.dk
Det er simpelthen er supersted og et samlingspunkt for alt hvad der har med det spirituelle at gøre. Man kan endda få svar på egne spørgsmål af clairvoyante, astrologer og meget andet. Jeg bruger det dagligt, fordi jeg har svært ved at dele min alternative interesse med min omgangskreds og mine kollegaer.
Jeg håber I bærer over med mig, der er blot ganske få seriøse steder for det alternative - uden reklamer og alt muligt andet.

Lys og kærlighed
Mia Petersen
tilføjet af

Interessant

Ja nu lyder det her sikkert som om jeg er ude på at score, men nej. Jeg har interesseret mig for det alternative snart 20 år, og er altid parat til at høre nye indgangsvinkler. Hvis du har løst (og tør "G") kan vi måske finde en dag at tale om det. Bare et forslag, vi kan sikkert give henanden noget, og ellers er det jo bare et bekendtskab mere.
Lys og kærlighed til dig også, og pas godt på DIG.
Maxrico Bjerning
tilføjet af

rooms-of-spirit.dk - spirituelt forum

Hej..
Den side kender jeg godt og den er god nok..
Prøv også at se www.rooms-of-spirit.dk som er et spirituelt forum for krop, sjæl og ånd.
Der er ekspertpanel hvor man kan spørge behandlere om spørgsmål, online chat om tirsdagen, artikler, historier og meget mere.
Kh Camilla
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.