10tilføjet af

SIDSTE MULIGHED....

... det er her...
Jeg har virkelig et seriøst problem...
for omkring 2 måneder siden blev jeg voldtaget af en fyr fra min og mine venners omgangskreds...
det har slidt meget på mig og det er pisse hårdt... men det er så det mindste af det... jeg har jordens dejligste kæreste, og det var meget svært at skulle fortælle ham at en havde været så intimt tæt på mig, en som bare ikk var min kæreste..
han er rigtig meget forstående og hjælper mig meget... men jeg føler jeg svigter ham så meget, for jeg kan ikk være "tæt" på ham... jeg kan ikk ligge tæt på ham, eller gå i seng med ham..
har været hos psykolog, men... ja..
skulle bare lige af med noget af alt fra mit hoved... og den her side var den sidste mulighed for at prøve at komme af med noget...
tilføjet af

Skyldfølelse??

Jeg tror, at du har en skyldfølelse, som du har svært ved at forstå.
Fordi denne skyldfølelse ikke er logisk eller fornuftig, fordi det jo var dig der var offer.
Men den skyldfølelse er naturlig og normal. Tror mig. Alle der har været udsat for voldtægt eller vold har denne skyldfølelse.
Det er noget med, at vi prøver at lære af de ting, vi har været udsat for. Også de ting vi logisk set selv ikke er skyld i.
Prøv at snakke med din psykolog eller din ven om den følelse, NÅR DU SELV HAR LYST TIL DET.
Er det forståeligt, det jeg skriver?
tilføjet af

Hmmmm.....Hårdt hårdt hårdt

Stakkels dig. Kan slet ikke sætte mig ind i hvad der sker i dit hovede nu. Jeg forestiller mig, at jeg kun ville tænke på en ting. HÆVN! Har du meldt det til politiet?
Hvis det er en fra din omgangskreds, må der vel være nogle der kan afhjælpe problemet? Altså ved hans videre gøren og laden. Øje for øje, tand for tand. Han skal straffes hårdt!!
tilføjet af

Ja, det er svært.

Hej Matilde
Der er ikke noget at sige til, hvis du går i "baglås" når din fyr vil ligge tæt og være lidt intim. Det må være frygteligt, at blive tvunget til sex, når man ikke vil. Jeg synes det er lidt ærgeligt, hvis du har opsøgt en psykolog og ikke fået hjælp. Måske skulle du forhøre dig først, så du kommer til en psykolog, som har haft lignende sager. Det er jo tydeligt at læse ud af dit indlæg (og forståligt), hvor såret du føler dig. Du er nok nødt til, at få sat de rigtige ord på dine tanker, før du kan slippe alt det der er i dit hoved.
Jeg er sikker på, du får en masse støtte og opbakning her på "Sol debatten" da her er mange gode og seriøse mennesker, men den egenlige hjælp, kan vi nok ikke gi´ dig. Det er dejlig at læse du har en sød og forstående fyr, det i sig selv er jo godt for dig. Der foregår sikkert også mange ting inde i ham, så måske skulle i opsøge psykologen sammen. Det er vigtigt i står sammen om problemet. Ja, det er det bedste råd jeg kan gi´ dig!
Held og lykke
tilføjet af

Holde møde med manden

Du skal tage din vennegruppe, din fyr og voldtægtsmanden.
Derefter skal i holde nogle forsoningsmøder, hvor voldtægtsmanden
bliver konfronteret med sine gerninger. Ellers vil han gør det igen
på et tidspunkt, og det behøver ikke at være dig næste gang.
Det svarer lidt til at en voldsmand møder sit offer.
Hvis det ikke kan lade sig gøre, så er du sammen med de forkerte venner.
tilføjet af

ja, meget..

det er jo til at forstå det du skriver.. tak...
tilføjet af

Ja, det er lidt meget hårdt...

Jamen, hævn er det der et sted fylder rigtig meget i mit hoved... Der er rigtig mange der siger han skal ha sin straf, uanset hvad.. og de er ikk blevet mindre sure på ham efter politiet har "valgt at opgive tiltale mod ham..." Så nu vil folk endnu mere gøre noget ved ham...
tak for dit svar...
tilføjet af

giv dig tid................

jeg har hoppet lidt rundt på de foresk.sider her...men faldt så over dit inlæg her om voldtægt..jeg kan godt forstå dig lidt når du har været udsat for et intimt pågreb.-men hvorfor ikke bare tage et skridt og komme lidt vidrer med dig selv ,og din nye kæreste..vis ham at du ikk vil glemme ,at han er der.men du vil gerne forpleje din sorg,for det du har været udsat for.det er "totalt klamt" når man bliver pågrebbet på sin kvindelighed man har..fordi der er et svin som ikke kan få stå et (nej)!.det er godt at du har fået talt med nogen om det,så det ikke ligger ,og knaver i en.til det du skriver at du føler svigt over for den nye kæreste du har nu..skal du absolut ikke føle.men det er ret meget vigtigt ,man fortæller modparten om sin sitiation man har været i,så han ikke føler sig uden for.-jeg er sikker på han kan forstå det hele.det med ,at have et (intimt)forhold til den nye kæreste kommer når du har berbejdet alt i dig selv..han skal nok vente på det øjeblik..du er parat med din kærlighed til ham.det er rent faktisk temmeligt godt ,at gå på webben med det problem ,for der er ret mange som vil give/hjælpe med gode råd til de incesofre der.der findes osse en rådgivning som man kan ringe til og få hjælp af.-jeg er sikker på at "pjecen findes på landets biblotekker"!.
"uh,ham fimsen sgu have nogen BANK"
held og lykke:)håber det kan hjælpe lidt på humøret.
p.s. unskyld minne stavefejl-det er alderen der gør det øv.
tilføjet af

Nej, den rigtige hjælp...

.. kommer fra en psykolog... Men det hjælper bare lidt at skrive det ned og få svar... Det er dejligt at der er nogen der tar tid til lige at bare skrive lidt.. det betyder meget..
Min familie har fundet en go' psykolog, så nu håber jeg snart der sker noget positivt.. Og min kæreste skal med derhen, så håber vi får løst det og kan fortsætte...
Tak for dit svar og råd...
tilføjet af

ja, ved det godt,...

jeg ved godt at man skal se at komme over det i en fart... men det er nemmere sagt end gjort.. og det er ikk altid systemet lige er der når man har brug for det...
men min kæreste er ikk ny... vi har været sammen i lidt over et år, og vi havde/har det rigtig godt sammen normalt... fylder snart 18 og vi flytter sammen... så jeg føler at der er et svigt over for ham, fordi det kørte bare lige så godt for os begge to..
men tak for svaret- det hjælper det hele- og stavefejl betyder intet!!
tilføjet af

Hævn? Så nemt er det desværre ikke

Men gid det var...
Søde, jeg glæder mig over at du er åben om det, det er det eneste der hjælper...
men jeg kan fortælle dig at hævn ikke vil lindre din smerte, den vil heller ikke få svinet på bedre tanker, det vil blot efterlade dig med en svær følelse af at du egentlig ikke fik det en skid bedre af den grund, jeg taler af egen dyrtkøbt erfaring.
Jeg håber du en dag kan nøjes med at ha ondt af det sølle skrog ( Det kalder jeg ham forsi der må være et aller andet helt galt i hans hoved når han ku finde på sådan noget) der ydmygede dig på den måde.
Knuser
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.