7tilføjet af

Selvfede studieværter

Alle disse selvfede studieværter der i anledningen af brylluppet profilerer sig selv , er uudholdeligt. Jo mindre man har at byde på ,jo mere er man på skærmen.
De Kongelige sidder synligt og krummer tæer.
m.v.h
¨skabsrepublikaneren¨
tilføjet af

ang. selvfedme

Du har helt ret! Rock and royal koncertens værter opførte sig barnagtigt.
tilføjet af

Oinlige studieværter

Ja, selv om den ene gang på gang er udråbt til årets tv-vært. Har nu aldrig set ham som en klam mand, der elsker kameraer. Den anden er en bøsserøv, der godt kunne havde skjult sine dårluge vittigheder. Sjove var de ikke. Nærmest pinlige
tilføjet af

Klam

Jo han er klam, og det var nok også det, du mente...
tilføjet af

hold kæft

Misundelse er en grim ting, hold kæft hvor er I da dumme at høre på.
tilføjet af

Parken

Det er sjovt som man kan skyde i skoene på alle at man er jaloux over dit og dat, man har tydeligvis ikke lov at sige sin mening herhjemme uden at man er jaloux eller det der er værre.
Men til din kommentar har jeg kun og tilføje:
Du var tydeligvis ikke i parken til Rock n Royal. En proklameret ROCK-koncert, der gik totalt op i medieliderlighed og fællessang. Hvor var koncerten og hvor var rocken?!
Al respekt til de mange gode og dygtige kunstnere der deltog og kongehusets valg af musikindslag,
men hvor var den rockkoncert jeg havde købt billet til? Hvorfor skulle jeg synge fællessang, og hvorfor ikke bare spille noget musik for dem der faktisk havde betalt for at deltage i denne event, i stedet for at fedte sig ind på tv-seerne i stuerne?
Tydeligvis passede musikken også hovedpersonerne bedre end de dårlig jokes, der blev fyret af i flæng!
Ja ja, bevares, man har vel lov at sige sin mening.
tilføjet af

Dårlig tv-værter!

Hej, jeg ville sgu også bare lige tilføje at de der tv værter fandme var skod i det hele taget under bryllupps-dækningen! Hvorfor fanden skifter hende der Popstars Julie tøj fire gange!?!? Og det er da fantastisk at Jes ikke kan kende forskel på sikkerhedsvagter og gæster og personbiler og limusiner! Og JO jeg kunne have gjort det bedre selv! Og jeg kunne blive ved! Og til dig Line Baun Dahl: Jeg skal ellers love for at der er en der har fået bryst implantationer og silicone i patterne hva! =]. Tror du det ændre at du er ved at ældes! HaHa!!! Og hold da kæft hvor var Tv2 dog bar dårlige, når man tænker at de brugte ALLE resurser! Det der med at have to billeder på skærmen er dårligt! Især når Jes prøver at speeke til begge billeder!
Mvh friller
tilføjet af

Så sluk da...

Jeg kan da kun synes at det er sært, at folk gidder sidde og se på noget der irriterer dem så voldsomt. Det havde da været smartere at slukke for det i ikke gidder se på, i tv. At i har så mange meninger om noget, der bare ikke er godt nok, siger vel mere om jer, end om dem i brokker jer over.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.