9tilføjet af

Scanning er bare den ..

bedste oplevelse. Min kæreste og jeg var på scanningsklinik for at se ind til den lille. Den lille lå rigtig derinde og moslede rundt. En skøn og rørende oplevelse. Vi fik desuden sekvensen på DVD, så i week-enden skal vi vise den til de kommende bedsteforældre.
tilføjet af

Hvad bliver det næste

Det er selvfølgelig en dejlig og speciel oplevelse. Men ligefrem lave en videoaften ud af det (??) Det er for meget...
tilføjet af

Overdrevet !

Ja, det er godt nok overdrevet - har selv børn, som jeg har set på scanning og frydet mig over - naturligvis !
Men ligefrem at lave en videoaften ..... - det er sgu lidt langt ude ...
tilføjet af

Tillykke

Jeg kan godt forstå hvorfor du vil lave en hel aften ud af det. Var det mig ville jeg også vise det til enhver der var så uheldig at træde ind af døren !!! Så pøj pøj med barnet og lad være med at tage dig af at nogen vil synes det er for meget.
tilføjet af

For meget?

Det er vel op til forældrene og bedsteforældrene at vurdere, om de syntes, det er "for meget"!
Vi er alle forskellige, har forskellige opfattelser af, hvad der er fedt at se.
Det eneste, der er for meget, er når folk bare SKAL stikke til andre mennesker, som bare ønsker at dele deres glæde med nogen!
tilføjet af

Helt fantastisk

Jeg vil bare sige...sådan et lille lykke-indlæg som du sendet ud på nettet der, det er simpelthen hårdt tiltrængt. Der er for meget møg herude. Det gør mig varm og glæder mig på jeres vegne, det gør mig også varm, at høre om et lille barn, der er ventet med længsel og er velkomment og den oplevelse du fortæller om, det er det fedeste i hele verden! Og hvor er det kanon, at I har fået det på dvd.
Alt mulig solskin og glæde til jer!
tilføjet af

Fedt med dvd

Det er da fedt med dvd. Man bestemmer jo selv hvem man vil vise den til, men det er da helt oplagt at bedsteforældrerne skal se den. Endnu mere sjovt bliver det da, når dit kan se sig selv i din mave.
Jeg vil også gerne have en dvd. Hvor blev du scannet?
tilføjet af

Scanningsklinikken, Århus

Jeg blev scannet på Scanningsklinikken i City Vest i Århus, se desuden www.scanningsklinikken.dk
At se scanningen på dvd kan ikke måle sig med den dejlige oplevelse at se den lille "live". At jeg så gør en videoaften ud af det, hvis man vælger at kalde en 30. min. sekvens det, gør jeg kun, fordi de kommende bedsteforældre har interesse i at se den lille. Hvilke bedsteforældre ville ikke have det?! - de har forøvrigt aldrig selv set en scanning, da det ikke fandtes dengang.
"hvad bliver det næste" var der en der skrev. Det næste er, at jeg har bestilt tid til to scanninger mere. Så kan jeg se vækstkurver mm.
tilføjet af

Det lyder spændende.

Håber det har været gode skanninger (I har sikkert været til to nu). Hvad er vækstkurver? Har I fået kønnet af vide? Hvad koster tre skanninger?
tilføjet af

Anden scanning også perfekt

Vi har rigtig nok været til to scanninger. På anden scanning kunne vi se en lille tap. Vægten og forskellige fostermål kunne vi se på forskellige kurver, og derved se om vores lille søn vokser, som han skal.
Tre scanninger koster 1400 kr. Men du kan jo læse mere på graviditetsscanning.dk
Held og lykke med graviditet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.