29tilføjet af

Sandsiger John Braad

Jeg ville lige høre om nogen evt. kender til sandsigeren John Braad, og evt. har været hos ham...
tilføjet af

næ har aldrig

været hos ham, skulle være dygtig.
Men det er der jo så mange clairvoyante, der er.
Udbudet er stort, og vil du være sikker på at vælge en, som har et etisk regelsæt, kunne du kigge på nettet under clairvoyant foreningen,.
Der kan du også lede efter en i dit område, hvis du har lyst.
tilføjet af

Et godt rygte...

John Braad har et godt rygte. Jeg har aldrig været hos ham, men kender nogen der har. Der skulle dog være lang ventetid hos ham.
tilføjet af

Han er...

... bedste ven med min svigerindes far...
Har mødt ham en enkelt gang ved min nieces barnedåb, men aldrig gjort brug af hans evner - har dog kun hørt gode ting om ham.
Og ja! Ventetiden er ubehagelig lang!
tilføjet af

Har aldrig hørt om ham.

Jeg kan ikke hjælpe dig da aldrig hørt om ham.
Ellers et link.
www.skeptica.dk
tilføjet af

Fusker

Ja en fusker er han.
Han kan ikke sige en døjt, udover det djævelen hvisker ham i øret.
Det er der ingen der kan. I skal ikke tro på det pjat.
tilføjet af

Jeg har været hos ham

og jeg ventede kun 2 måneder
tilføjet af

Jeg har

været hos ham 2 gange. Første gang ventede jeg 3 uger. Anden gang kun 2 dage fordi jeg sagde det var akut! :-) Og så måske fordi jeg havde været der en gang før, hvem ved..
Vil sige at NOGLE ting passede..og andre passede ikke. Men som han selv sagde "nu skal du ikke være sikker på at det jeg siger, er noget der helt sikkert kommer til ske, for man har altid selv indflydelse på det og kan selv ændre sin skæbne"
F.eks sagde han at mit forhold til min mand, ikke ville holde og ville helt sikkert være stoppet 2 måneder efter. Det er nu snart 4 år siden, og vi lever sammen i bedste velgående, og skal giftes :-) Jeg tænkte nemlig, fanme nej, sådan skal det ikke være, så sådan blev det ikke. Men det sagde John jo også selv. At man kan til enhver tid gøre det modsatte af hvad han siger der vil ske..og så kan man jo ikke rigtig regne med noget.
tilføjet af

Ha ha

"nu skal du ikke være sikker på at det jeg siger, er noget der helt sikkert kommer til ske, for man har altid selv indflydelse på det og kan selv ændre sin skæbne"
Som du selv siger så kan man jo ikke regne med noget. Manden vil jo altid få ret. Hvis du var gået fra din kæreste havde han fået ret, og når nu det ikke er sket tilskriver han det blot din egen indflydelse.
Men hvordan kan han vide at det ikke også er din egen inflydelse i de tilfælde hvor hans forudsigelser viser sig at være rigtige?
Man ser nøjagtigt det samme ved astrologer. Når forudsigelserne holder stik er det fordi astrologien er fantastisk til at forudsige ting. Når de slår fejl er det fordi individet har indflydelse og kan ændre skæbnen.
jesper
tilføjet af

lige præcis

Du har helt ret. Derfor spilder jeg heller ikke 700 kr. for 3 gang :-) Er da heldigvis blevet klogere siden da.
tilføjet af

hvad skulle du dog

bruge det til ???
At få af vide, dit forhold til din mand stoppede, spurgte du om råd på det.
Det kunne være interesandt at vide om han bare lige fortæller om det også, når man nu er der.
tilføjet af

Via ugebladet Hjemmet

Sendte jeg et brev vedlagt billede af min søn og undertegnede og stillede spørgsmål - især i forbindelse med min søns sygdom..........
Der kom brev retur............... og ja.......... min søns sygdom synes endu ikke at være blevet bedre trods forudsigelsen.
M.h.t. mine spørgsmål........... ja svaret var helt hen i vejret - ved så ikke , om han blandede to breve sammen.............
Jeg blev bedt om i svaret - at "hvis det han havde forudsagt skete" så sende et brev ind og fortælle om det.......... læg mærke til ordet hvis...........
Behøver jeg skrive yderligere???????
tilføjet af

har været hos ham

jo den er god nok - han er clevoiant, og ser igennem en opå stedet. det var skræmmende hvad han så - og sagde mhp. fremtiden. Det holder stik til nu, og det er ca. 1 år siden jeg har været der.
der skal dog sidea at han er dyr, ca. 700 for 30 minutter
tilføjet af

Respektabelt arbejde

- eller? Man må da i hvert fald beundre en mand for at kunne få 1400 kr i timen uden nogen nødvendige former for kundskab udover opfindsomhed.
Tilmed står folk i kø for at punge ud ved kasse 1. Hvad det er de vil have at vide, det forstår jeg ikke. Ved I heller ikke, at spændingen i livet forsvinder, hvis man kender til fremtiden.
tilføjet af

Hvad fortæller han f.eks om???

Og var de ting han fortalte noget som med stor sandsynlighed kunne ske?
tilføjet af

Hvad fortæller han f.eks om???

Og er det noget der med stor sandsynlighed kunne ske?
tilføjet af

Jeg har været hos ham og en del holder

Jeg har været hos ham for 4 år siden - og indtil nu passer en del.
Han fortalte om hvor mange børn vi skulle have - og om en graviditet som ikke holdte - om min arbejdssituation - om tillidshverv mv. Om mine svigerforældres boligsituation.
Der var også ting som ikke stemt 100 %. Nogle ting er jeg spændt på om nogen sinde kommer til at holde - da de ligger langt fra min virkelighed.
Men det må fremtiden jo vise...............
Lige nu kunne jeg godt bruge et råd da jeg står overfor valget imellem 2 jobs - som har hver deres sæt af fordele - så der kunne det være rart at se et halvt år ud i fremtiden.
tilføjet af

Den er god nok!

Jeg har været hos ham og han er virkelig dygtig.. d r 2 år siden og skal helt sikkert ud til ham igen.. Det er alle pengene værd!!!
tilføjet af

Forstår godt du er anonym.

Hej.
Du snakker jo bare, uden at vide hvad det faktisk går ud på det hele.
Jeg kender lidt til John, vi købte hus af ham i år, og da jeg ikke kunne blive gravid (havde en datter ved reagensglas behandling) og skulle i behandling igen i håb på et barn mere, fortalte han mig jeg nok skulle få et barn mere, og det ville blive en dreng.
Jeg startede i behandling for at blive gravid i troen på en skøn dreng. Jeg fik ikke mens, og tog til lægen, så var jeg blevet gravid på normalvis med lukkede æggeledere.. (det tog mig 4 år at få min datter). Nu har jeg født her i nov. og ganske rigtigt.. jeg fik en dejlig lille dreng. Men john kunne fortælle mig at jeg snart var gravid.. og fik en dreng, og allerede få uger efter han havde sagt det var jeg gravid.
Jeg tror bestemt han kan ting, og tilmed er han en meget venlig person.
Mvh Maria
tilføjet af

Plattenslageren John Braad

Jeg har betalt kr. 700,00 for en times konsultation. What a waste of time. Mage til ammestuesnak og upræcist vejledning kan kun findes for en som arbejder for Hjemmet. De svar som han gav var så vage og upræcise at selv vores dygtigste politikere med deres slangetunger og tvetydige forklaringer, ville nok stå måbende tilbage . Jeg fik meget lidt ud af det. Jeg har været ved psykologer og bekendte som havde en bedre intuitiv forståelse af sindet og fremtiden end ham.
Jeg tog mit pæne tøj på, klassisk stil og så pæn og nydelig, neutral og almindelig ud. John gav mig så en beskrivelse af mig som kunne forklares ud fra en stereotyp livsstil beskrivelse , som er typisk for mennesker der går i den slags tøj.
Jeg spurgte om helbredet og han svarede helt hen i vejret, med nogle ting som overhovedet aldrig har fandtes. Desuden kunne han ikke sige noget om de ting som faktisk plagede mig.
Der er mere spåmand og synskhed ved at se vejrudsigten folde sig ud.
Jeg mener han er en plattenslager der tager gamle damer og svage ved næsen.
Hold jer væk og brug pengene på en god astrolog i stedet for!!!!
tilføjet af

Jeg kan kun give dig ret

der er ikke meget hold i John Braad.
Kender flere der er væsentligt bedre. Har været ved ham og INTET passede. Måske han skulle se sig om efter noget andet.
tilføjet af

Hmmm

Det er meget svært ej at dømme dig som en ganske almindelig kontrol freak pastasalat dansker!!! Hvis du ejede det der kaldes jordforbindelse ville du i given situation, få meget mere for dine penge!!! Måske er du i virkeligheden, i det laveste astral system, at du ej forstår ord og føelser...Din virkelighed må være dig særlig fjern, og ikke særlig forstålig, lur mig om du ikke lider af tanke spind! og dermed ikke i særlig god kontakt med dit eget selv! At du vælger at være klassisk klædt, betyder vel egentlig at du er anonym, og bange for din indre svine hund..Vov vov Du må så forvente at blive behandlet sådan! Du kan starte med at spørge dig selv, hvorfor klædte jeg mig anonymt, hvilke anonyme svar ville jeg have! Og vigtigst af alt, hvilke signaler sender jeg til andre mennesker...??? MÅSKE ER JEG ER ANONYM
tilføjet af

John Braad

Hej jeg har været hos ham alt hvad han fortalte fra min fortid passede 100 % Det der venter for ude glæder jeg mig til , men man skal jo ikke leve 100% efter det men se positivt på det har flere famile medlemmer som har været hos ham , og de de har fået fortalt af ham passer 99 % og det er flere år siden de var hos ham så jo jeg tror på at han ikke er en platten slager. Så hvis du har tænkt dig at komme til en sitting hos ham kan jeg varmt anbefale det han fortæller ikke og død og ulykke !!![:)
tilføjet af

Been there

Hmm man kan jo vælge om man tror på den slags eller ej.. hvis ikke hvorfor bruge 700,-
Jeg var nysgerrig en smule skeptisk og stod overfor en masse valg. Det han kunne fortælle om min fortid var enormt præcist. Det kan kunne fortælle om min fremtid virkede både logisk (nogle af tingene - for den person jeg er), andre helt underlige og slet ikke som jeg ville have troet. Det er et par måneder siden, og har valgt ikke at leve efter det.. dog er det sjove at de ting der virkede ulogiske/ underlige.. Ja indtil videre har de sg holdt stik.. undre mig stadig.. Og er spændt på om de andre ting også vil gøre det samme..
Men ja, man kan jo vælge at "nej det vil jeg fanme ikke have skal passe" og så arbejde imod.. man kan jo godt ændre på ting.. Det sjove ved min situation er dog at der hvor jeg har valgt at tænke nix jeg vil have det på min måde... ja underligt nok er de endt som han forudsagde.. hvordan han har gjort og om det er sandt ved jeg ikke.. men jeg har fået en god ro på og er blevet mere afslappet.. og ja jeg synes bestemt de penge er givet godt ud.. og tror da helt sikkert at jeg om 2-3år kunne finde på det igen. Kan varmt anbefales!
tilføjet af

Fjols

Typisk indoktrineret kristen at komme med en bemærkning som den.
Fanatikere er blinde overfor alt end dem selv.
tilføjet af

Volapyk

Hejsa.
Jeg har prøvet nøjagtig det samme. Gik her og troede på det han havde sagt i 2007 og der er sgu ikke sket en stor skid.
Tror mest det er for de ældre og dem der i et svagt øjeblik håber ! Hvis man fortolker hans udsagt kan det vendes og drejes så det passer på alle. Men det er jo for den da også det han får sine gode penge for netop at dreje rundt, vende op og ned på alt og komme op med et eller andet. Jeg siger bare volapyk. Er man stærk i troen virker det nok men æh velkommen til 2010
tilføjet af

Beskrivelse af besøg hos John Bråd

Jeg har været hos John Bråd en gang. Dette var en meget positiv oplevelse og flere af de ting han fortalte mig er kommet til at passe, så jeg kan kun anbefale dig at kontakte ham. Han er meget rolig og han siger ikke noget negativt.😃
tilføjet af

50/50

Hej,
Du snakker som om du ved, hvad det hele går ud på?
Jeg kender nemlig intet til John, og kunne tænke mig at vide hvad han går ud på? Hvorfra ved du, at han kan det han kan, udover denne ene(lidt vage) forudsigelse han har gjort for dig?
Jeg tvivler ikke et sekund på, at han kan noget, blot på at han kan mere end at forudsige ting, som almindelig fornuft ikke ville kunne sætte et hvilket som helst menneske, med lidt mere end gennemsnitlig intelligens i stand til. Jeg har fx en ven, som kan gætte hvilket kort man har tænkt på, uden nogensinde at røre eller se bunken med kort, man har holdt, og selv fået lov til at blande... Men sådan er der jo så meget.
Mvh Peder
tilføjet af

True.

Fanatikere er ret oftest blinde overfor meget andet, end det de lige kan få til at harmonere med deres egen virkelighedsopfattelse...
tilføjet af

Så lidt...

...kunne han da lære dig! ;-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.