6tilføjet af

Bliver Michael Gravgaard mon solgt?

Der verserer rygter i inderkredsen om at FCK's guldfugl, den tidligere Randers og Viborgspiller Hr. Michael Gravgaard bliver sat til salg i sommerpausen, og det til en af de helt store CL-klubber i Europa. Det skulle blive på en transfer som slår Agger-rekorden på 60 millioner. Den væsentligste årsag til at FCK har forlænget ham og givet ham en kongeløn på 400.000 om måneden kan være, at det trækker prisen op i det høje leje ved en forhandling.
Men jeg forbinder i høj grad også Hr. Gravgaard med FCK's enorme succes. Så det bliver interessant at se, hvordan han nogensinde kan erstattes.
- Hvem mener du kan erstatte Hr. Gravgaard?
*FB*
tilføjet af

Per Nilsson

Der verserer rygter i inderkredsene om, at Per Nilsson (Ikke PerPer) skulle skifte til FCK efter sommerpausen. Personligt kender jeg ikke meget til ham, men det ser da spændende ud. Ellers er der jo også altid Kristan Bak Nielsen, hvem dog nok er en anelse dyr i forhold til styrke. (Ailton skal nok komme - bare rolig ;0) )
tilføjet af

Et muligt bud

D. Agger....
tilføjet af

middel spiller

den middelspiller bliver ikke dyrere end d.agger vågn op
tilføjet af

Svenske Per Nilsson vælger nok ikke FCK

Udover Brøndby og Hamburger SV skulle Sampdoria og Leverkusen været interesseret.
tilføjet af

Dagen helt store joke;o)

Barca og Real er på jagt efter ham og desuden har jeg aldrig hørt om en dansker af den kabiber allerede vender snuden hjem.
tilføjet af

Det tror jeg nu heller ikke

Et forsigtigt gæt ville vel være 30-35 mill.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.