7tilføjet af

Sandheden kommer frem !!!

Grunden til at vi har det godt pt. Er at renten har været meget lav de sidste 4 - 5 år. Så vidt jeg ved så har regeringen ingenting at gøre med rente nivoet. Den eneste forskel der ville have været om det havde været en social regering der havde haft kontrol de sidste 5 år, ville have været at Danmark ville vært et demokratisk land, hvor alm. folk ville blive hørt og havde ret til at ytre sig uden at blive svinet til.
At du tilskriver Fogh al kredit for at renten har været lav, ja det siger jo bare alt om din politiske viden.
Så er der nogen der siger at skatten er faldet, mens Fogh har siddet på magten. Hmmmm. Meget dumt at tro dette. Da jeg rejste til Norge i 1998 havde jeg en trækprocent på 41
Siden jeg kom tilbage i 2004 har jeg haft en trækprocent på 42 + 8,9 % i direkte skat (også kaldet AMBI) Så nu betaler jeg altså 50,9 % ?
Dette er for en indkomst som ikke har ændret sig meget (ca. 20000 mere om året nu).
At de kan skrue skatten op uden at folk tror at de stiger i skat, bare ved at kalde det noget andet er jo genialt, så længe de folk der stemmer på dem ikke kan regne det ud. Så kan vi jo også nævne alle de nye afgifter, grønne afgifter. Så længe de ikke bruger ordet skat, så kan de jo kræve alt det ekstra de vil og så længe deres vælgere hopper på denne fidus så går det jo fint for dem.
Havde Socialdemokratiet nu sat skatten op med 1 procent og kaldt en ko for en ko, så havde venstre vælgerne jo himlet op, men er det ikke mere reelt at kalde skat for skat og på den måde være ærlig overfor befolkningen ???
Utroligt at der har været så mange der har faldet for Fogh sin magtsyge diktator politik. Det er selvfølgelig fint at husejerne har fået en stor gevindst på denne rentenedgang og pågrund af renten at prisen på huset er steget i værdi, men når renten stiger til over 20 % igen, så skal de ikke regne med at Fogh kommer og hjælper med at betale deres afdrag på deres alt for højt vuderte hus. Prisen på deres huse kommer også til at rasle ned. Forbruget falder og arbejdsløheden stiger. Hvem vil i så klage til ?? Hvem vil hjælpe jer ?? En diktator ?? Nej vel.
Men jeg er da sikker på at De Sociale partier gerne vil række hånden ud og hjælpe jer, for det er hva demokrati også er en del af.
Lær noget her !!!
tilføjet af

Det her er vel

Dagens mest naive indlæg
tilføjet af

Så fortæl meg dog hvorfor

Eller må du ikke for Pia ??
tilføjet af

Hæ-hæ

Citat.: "At du tilskriver Fogh al kredit for at renten har været lav, ja det siger jo bare alt om din politiske viden"
Ja og så er renten faktisk steget uafbrudt i Fogh's tid.
1-2-3
tilføjet af

Halleluja

Hvem har hjernevasket dig ?
Kom nu til dig selv mand.
Lær noget skriver du.
Prøv lige at lær, hvem der opfandt grønne afgifter, og så vidt jeg husker også co2 afgift og et hav af andre afgifter. Det gjorde onkel Svend (Auken) Vær helt sikker på, at hvis Helle og resten af hylekoret kommer til fadet, så skal du nok få kærligheden at føle i form af afgifter.
tilføjet af

Watch this

.... og du vil se at de største stigninger i skattetryk er sket under borgerlige regeringer.
Iøvrigt er det bemærkelsesværdigt at den nuværende regering ikke har afskaffet nogle af alle de afgifter de klager over .....
http://www.gf.dk/skattetryk.htm
1-2-3
tilføjet af

Der er

Der er ikke mange af de falske flygtninge, der er blevet hjemsendt , men det skyldes måske, at DF endnu ikke har flertallet i folketinget. Falske flygtninge er personer, der rejser på lange ferier i det land, de er flygtet fra. Det drejer bl. a. om mange af "flygtningene" fra Libanon, Iran og Irak.
tilføjet af

nu det jo ikke

kun den lave rente der har ansvaret for opsvinget, og huspriserne. De afdragsfrie lån som regeringen tillod har et stor medansvar. Iøvrigt ved ingen om huspriserne går ned på sigt, mennationalbanken siger nej til stor prisfald.
Sandheden er jo at uden olien i nordsøen ville Danmark have underskud på betalingsbalancen mod vel + 65 millarder for 2006.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.