11tilføjet af

sammen med en pige

jeg har altid haft lyst til at være sammen med en pige, rent seksuelt. men har en kæreste. er man utro hvis jeg nu vælger at prøve min fantasi af
tilføjet af

Hmm

Det vill ejeg ikke synes, men for at være på det rene med din kæreste, kunne du jo fortælle ham det. Det kunne endda være, at han ville tænde på det, og, hvis du da ikke ville have ham til at se på, kunne beskrive det for ham i detaljer bagefter... tror et sted, at din fyr ville synes det var ok.
*s*
Hilsner
Hin Liderlige
tilføjet af

Måske...

En praktisk definition af utroskab må være at hvis din kæreste syntes at det er utroskab så er det det nok også. Derudover tror jeg de fleste vil være mere tilbøjelige til at acceptere hvis kæresten er sammen med en af sit eget køn ...
tilføjet af

min kæreste mener.....

at man ikke er utro hvis man som kvinde er sammen med en anden kvinde. så han har givet mig lov, og det- uden jeg spurgte. Tror han tænder lidt på det.
Prøv at spørge din kæreste, du vil sikkert ikke blive skuffet:)
Det skal lige siges at jeg endnu ike har fundet en pige at være "utro" med:)så jeg kan ikke fortælle sig hvordan det føles at være "utro"selvom ens kæreste ikke sys det.
Ved ikke om jeg SELV ville have det dårligt med det.
Det med at være entim med en anden, end ens kæreste er jo lidt.......tja, hvad siger du?
tilføjet af

Stop du begår Utroskab

Glemt hvad de andre siger, de har intet begreb om hvad utroskab er.
Hvis i var gift din kæreste og dig så havde du allerede været utro bare ved at tænke/ønske samkvem med en anden. Alt dette står i loven, men det gælder selvfølgelig kun for ægtepar.
tilføjet af

Hey schwester lustig....

Tag lige en slapper........
DE ER IKKE GIFT, så hvis du vil kommentere, så kommenter på emnet - ikke på spekulationer om hvad nu hvis.
Et menneske er altid frit til at have tanker om hvilket som helst emne, også SEX. I danmark kan vi også udtale os om hvilket som helst - DET STÅR I LOVEN!
så ja det andet gælder for ægtepar, men mennersker har visse rettigheder! Så kom ikke her og fortæl hvad du tror du ved, hvis du ikke er parat til at diskutere det aktuelle emne.
Og get real! du har da vel ikke tænkt dig at sige at du aldrig har været i et forhold uden at have tanker om en anden i seksuelle sammenhænge.Det findes ikke!
Men det betyder derimod ikke at to mennesker ikke kan være tro mod hinanden!
Folk som dig pisser mig af, fordi du udtaler dig om noget der ikke er reelt hold i!
Det er fint at du kommer med råd, men spar mig lige for kommentaren: glem hvad de andre siger......
hvis du er sådan en ekspert på området og ingen andre har noget begreb om hvad utroskab er(du er lidt forstyrret, kan du se det), så giv mig dit telefonnummer, så skal jeg da glædeligt dele det ud til alle dem der ikke er sikker på om det er utroskab at fantasere om noget.
Så ser vi hvor klog du egentlig er!
Indtil da - Schssss, vi andre sidder og griner af dig ven, schsssss
hahahahahahahahah........
C
tilføjet af

Du har ret.

Det er så irriterende (og lidt sjovt) at læse om alle de moralske dommere der besvarer indlæg herinde. Istedet for at komme med saglige kommentarer, så kommer de med moralske opkast uden hold i virkeligheden. Hvis det skulle være ulovligt blot at tænke på sex med en anden end ens hustru/mand, ja så røg 99% af landets befolkning i spjældet. Den sidste % er blot ikke blevet opdaget endnu *G*).
Men folk har så travlt med at fordømme andre fordi de ikke selv har lyst/eller tør leve deres drømme ud på samme måde som andre.
Moral er godt, men er dobbelt moral dobbelt så godt?????
Tak for idag*S*
tilføjet af

hahah:)

Ja HØRT:)
tilføjet af

det er godt

hej Lolle
Jeg syntes du skulle snakke med din kærste om det for de kunne jo være at han ville være med.
Jeg har selv været sammen med en pige og det kan godt anbefales. Det er svært at sige hvad det er der gør det er så godt men man bliver tændt på en lidt anden måde en hvis man er sammen med kærsten.Jeg har også haft en trekant med min fyr på det tidspunkt og det er lige så skønt mit råd er PRØV DET. Hvad ang det der med at være utro som sagt snak med din fyr det kan jo være at han siger at det ikk gør noget. Held og lykke.
Knus binn
tilføjet af

han mener

problemet er bare at han...... skal vi sige det på en pæn måde, er meget jaoux. for mig er det kun sex med en pige der tænder mig helt vidt. der ingen følelser indblandet men det ville han ikke kunne forstå. det ved jeg for vi har snakket sammen. Jeg har fortalt ham at jeg før vores forholde, havdet været sammen med en pige men det reageret han ikke positivt på. Så derfor tør jeg ikke at fortælle ham om mine fantasier.hvad skal jeg gøre
tilføjet af

tja følg dit hjerte....

JEG MENER at når man er i et parforhold må man respektere sin partners følelser.
Som jeg skrev tidligere - hvis han er med på den er det jo fint.
Men det var han ikke, og det mener jeg at du skal respektere. Hvis han ikke kan dele dig med NOGEN, så burde han ikke skulle.
Så nu er det op til dig og dit hjerte: Hvis du elsker din kæreste og gerne vil være sammen med ham i et ÆRLIGT parforhold, så hold dig på måtten, og arbejd på jeres tid i sengen.
Nu er min ærlige mening altså bare den: man kan ikke løbe fra den man er, og hvis du indes inde er lidt bi, jamen så er du bi. Lige meget hvor meget du prøver at fornægte dig selv, fordi du vælger din kæreste- frem for dig selv, vil det altid komme tilbage til dig!
Så lad os kalde en spade for en spade: Du vil aldrig blive 100% lykkelig i et parforhold, med mindre du kan leve alle dine fantasier ud og være dig selv.
Det giver han dig ikke mulighed for.
Jeg tror godt at du inderst inde ved hvad du skal gøre. nogle gange gør man det bare ikke fordi det er for hårdt for hjertet at bære, så man lever i nægtelse.
Jeg vil ønske dig held og lykke. Jeg håber du træffer den rigtige beslutning for dig selv.
C.
tilføjet af

hvordan?

hej binn.jeg kan se du har prøvet det. jeg vil også enormt gerne prøve det(trekant,som min fyr er med på).jeg vil gerne vide hvordan man bare finder en til at gøre det med.?for dt er jo ik normalt at stå og flirte med en pige på et diskotek i kbh. ,når man er der med veninderne....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.