10tilføjet af

Sammen med 1 anden, 1 uge efter bruddet :S

For en uge siden havde jeg en kæreste, som jeg havde været sammen med i over 13 mdr.
Jeg var rimelig afklaret, og ikke specielt ked af det, da vi slog op, da det var mine følelser, der ikke var der mere, men hun er stadig dybt ulykkelig, og vil have mig tilbage, selvom jeg faktisk var et svin i de sidste par uger af vores forhold.
I starten af dette skoleår, var jeg startet på Gymnasiet, og var begyndt at snakke meget med en pige... I starten var det bare venskabeligt, men vi blev altså meget hurtigt gode venner, men var ikke sammen. Så var jeg til klassefest i fredags, og selvom jeg havde lovet mig selv ikke at være sammen med hende (altså kysse hende og sån), fordi jeg stadig ville udvise respekt for min ex-kæreste, og det ikke skulle virke som om jeg ville have en anden... Summa summarum... Vi kyssede, og det meste af klassen så det, og jeg føler mig som et svin for både ex'en og hende jeg kyssede med...
Jeg ved ikke hvor meget det lægger op til diskussion, men jeg er vildrede, hvad fanden gør jeg? Lader hende vente til der er gået nok tid, eller kører på?
Garik
tilføjet af

afklaret

Du skriver at du var afklaret, og derfor kommer du også hurtigere videre, sådan er livet.
tilføjet af

Led?

Selvfølgelig... Men er det ikke led overfor min ex? Og hvad vil alle ikke sige?
tilføjet af

????

Jeg har aldrig kunnet forstå hvorfor folk i den grad har "hensynsbetændelse" i forhold til ekskærester og eksmænd/koner. EKS betyder = er IKKE mere/HAR VÆRET. Du har taget den beslutning der allerede har såret din kæreste mest. Nemlig at gøre det forbi. Alt hvad du derefter gør, kan ikke såre hende i samme grad. Hvor lang tid er passende før man indgår et nyt forhold? Det må efter min mening være den tid det tager før man bliver glad for en anden. Uanset hvor lang tid du venter vil resultatet være det sammen. Du vil ikke længere din eks. Venter du "en passende tid" vil hun måske istedet nære falske forhåbninger om at du alligevel vil komme tilbage på et tidspunkt. Du har mødt en ny kærlighed. Nyd det dog og FUCK hvad de andre tænker. Det er dit liv, dine følelser. Hvis du VIRKELIG er afklaret med din eks så slå til... Du har alt at vinde. Hvis du derimod ikke er afklaret er det synd både for dig og den nye.
Du vil gerne videre og det må din eks også. Og det skal hun også nok komme. Det tager måske lidt længere tid for hende fordi det er hende der er blevet dumpet. Men det er ikke længere dit problem. Det står enhver frit for at blive forelsket og at miste følelserne for et andet menneske. Det kommer ikke andre ved. Det lyder måske hårdt med et clean cut. Men tro mig. At trække tiden ud gør kun ondt værre. Tillykke med din nye kærlighed. Pas på den. Det er helt "lovligt" at forelske sig igen. Hvis du venter bliver din nye måske i tvivl om du alligevel vil af med den gamle. Så kan du miste hende uden nogen god grund. Andet end at du var bange for at såre eksen. Så vil den nye tænke. OK. Men hvorfor er det lige det er OK at såre mig??? Håber du forstår hvad jeg mener og at du lytter til dig selv. Ikke alle de andre. KH (_:
tilføjet af

Lyt til Muffin

Mange gode pointer. Der er ikke mere at sige.
tilføjet af

Du kører på.

Du har slået op. Sagt at du ikke ønsker at fortsætte forholdet. Hvad holder dig tilbage. Hvorlænge ville hun forvente du skulle leve i cølibat❓En uge, to eller et år.
tilføjet af

Gravid? :S

Jeg har lige fået at vide af min ex, at hun er blevet testet positiv til en graviditets-test, men at hun skal testes igen om 2 uger...
Jeg vil ikke selv have et barn, og det ville jeg heller ikke da vi var sammen (Er kun 17 år), men hun siger, at uden min støtte (Læs: kærlighed, altså være sammen igen), vil hun ikke have en abort...
Kan jeg, hvis hun nu bliver testet positiv, tillade mig, at være sammen med min nye gode ven? Altså blive kærester med denne? Om fx 2 uger?
tilføjet af

hvad er det man siger?

Hurtigt videre?
next one! :-)
tilføjet af

underlig ex

-hun vil IKKE have en abort hvis IKKE du går sammen med hende igen, men hun vil GERNE have en abort hvis du GÅR sammen med hende igen, er det korrelt forstået?
Kan du da for hulen ikke forstå hvordan hun er ude på at styre dig?? Hun er vist godt og grundigt jaloux på din nye frille og gør vist bare ALT på at få fat på dig igen...
En eftertragtet Herre, må man sige...!
tilføjet af

Hmm...

Jeg har tænkt på, om det var ment som lokkemiddel, men turde ikke tro det, så jeg nøjes med at håbe det... Hun siger hun skal testes igen, men hvis jeg aldrig hører et svar, kan jeg vel gå ud fra, at det "bare" var et lokkemiddel?
Hun kender intet til "den nye"... Men synes det er meget groft, hvis det er et lokkemiddel...
tilføjet af

Hmm svært..

Hmm min kæreste gennem 6 måneder slog op over sms og under en uge efter var han sammen med en ny..! det såre mig meget... Betød jeg virkelig ikke mere for ham?? vi er stadig venner men inderstinde kan jeg ikke finde ud af om jeg skal hade ham elelr elske ham endnu..
Men jeg kunne aldrig finde på at tvinge ham tilbage det er da totalt lamt.. jeg synes det er sødt af dig at du vil vise respekt over for hende og vente lidt.. sådan er der sku ikke mange fyre der er... nok den første jeg har hørt om er dig! nu er det bare hende der er galt på den. men hvis hun vil "hævne" sig på den måde så fuck den so og tag den anden så fortjener hun ikke beder!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.