18tilføjet af

Fiasko i Bilka i dag

Bilka åbnede i dag i Viborg og der var forventet op til 18 KM kø så politi fra andre byer samt hjemmeværn var indkaldt. der kom 100 mennesker til åbningen, de skriver så at det nok skyldes folk troede der kom flere og derfor ville vente MEN nu kommer det interessante:
MON IKKE det skyldes Bilkas såkaldte tilbuds/åbningsreklame der stort set ikke indeholdt nogensomhelst former for stormende tilbud, det nærmeste man kunne se var en besparelse på 4,95 kr kg(kød)og avisen lignede til forveksling pånær ganske få produkter den som Bilka i hele landet fik.
Det værste jeg dog stødte på var shampoo 5 stk kr 60,- eyah right, selvsamme shampoo købte jeg jo ugen før og måneden før til fast pris på Kr 10 pr stk og sådan fortsatte kataloget, INTET nyt fra Bilka INTET som helst der kunne minde om tilbud, kun endnu en farvestrålende brochure med stjerner på priserne, store ord og armbevægelser og en gang blår i øjnene på forbrugerne, de forbrugere i skal leve af og som i Viborg heldigvis ikke er helt så dumme som jeres smarte reklamefolk troede.Hvor ER det grænseløst irriterende man sælger de samme varer endda dyrere end dagen før og så kalder dem tilbud. I Skulle skamme jer Bilka over jeres vildledning.
tilføjet af

Skriv

Det lyder som lidt af et antiklimaks du der har oplevet.
Men egentlig synes jeg du skulle skrive til BILKA.
Hvis det var mig, ville jeg da være ret interesseret i at høre deres forklaring på hvori deres åbningstilbud skulle bestå.
Og normalt vil man efter sådan en henvendelse få et ærligt svar..
tilføjet af

Ifølge markedsføringsloven...........

.......er det så vidt jeg ved direkte ULOVLIGT at anprise varer som tilbud, såfremt prisen enten er den samme eller endda dyrere end før.
Klag, og gå gerne til ombudsmanden!
tilføjet af

nemmerli'

det er ulovligt.
du kan også skrive til forbrugerstyrelsen - de skal nok kigge på det
tilføjet af

skrevet til dem nu

Jeg har simpelthen skrevet til Bilka nu og bedt dem redegøre for hvorfor varerne er dyrere i dag i Bilka når de i sidste uge i samme butik med navnet AZ kostede noget mindre og ikke var på tilbud, jeg har samtidig fortalt dem om min kritk, så må jeg se om de svarer.
tilføjet af

Jeg er bare så træt

af som forbruger at blive snydt hvis ikke jeg bruger timer hver uge for at gennemskue priserne, træt af det fordi de jo trods alt ikke kan eksistere uden kunder(mig) og træt af det fordi de regner os for mindre begavede med en sådan "tilbudsavis" som den der udkom Lørdagg i Viborg området.
tilføjet af

jeg er bare så træt af

af som forbruger at blive snydt hvis ikke jeg bruger timer hver uge for at gennemskue priserne, træt af det fordi de jo trods alt ikke kan eksistere uden kunder(mig) og træt af det fordi de regner os for mindre begavede med en sådan "tilbudsavis" som den der udkom Lørdag i Viborg området.
tilføjet af

Ta jer sammen

Hvis i synes det er latterligt og snyd og alt muligt andet som i nu skriver, så køb ind et andet sted som gør det samme. Hvis i synes en vare er billig så køb den ellers la vær.
tilføjet af

Du arbejder

Måske i Bilka ?
tilføjet af

Typisk dansk

Hvor er det bare typisk dansk at klage over selv sådanne petitesser som hårshampoo! Der bruges alt for meget energi og specielt PENGE på at klage over virkelig små sager, vores brokkelyst har nået uanede højder.
Istedet skulle I bruge kræfterne på et reelt arbejde og at opfinde nye ting der kunne sikre Danmark bare lidt økonomisk i fremtiden. Hvis al den energi og ikke mindst penge og papirarbejde, der bliver brugt på brok i stedet blev brugt på at komme med nye ideer til vedvarende energisystemer, ja så var evighedsmaskinen da forlængst opfundet....
tilføjet af

Pladder

Det er alene såfremt man anfører en ikke eksisterende eller urigtig "Før pris" at der er noget at komme efter..
En tilbudspris er den pris, en given vare "tilbydes" til. Og den må GERNE være MEGA høj, blot er der jo så tale om et dårligt tilbud for kunden....
tilføjet af

Jamen for pokker da....

Bilka er sgu da en forretning og ikke en gavebod... Tror I virkelig de skal forære deres varer væk....???? Tag Jer sammen....
tilføjet af

øhh

Jeg klager ikke over hårshampoo.....det handler blot om hvordan jeg som forbruger ser tingene og med en forventet åbning på 18 Km kø i biler til 100 mennesker reelt må andre end mig have set det samme. Heldigvis så læser de hvad der bliver skrevet i modsætning til dig.
tilføjet af

Hvad tror du?

Jeg har smidt Bilka katalog ud til genbrugspapir
lige de komme ind ad brevsprækken.
Det burde være ulovligt, at udsende alle de
tilbudskataloger. For de skader miljøet, og dit
indeklima i boligen. Desuden kan du hente
oplysningerne via et website.
Link: http://www.minreklame.dk/
Hvis du skulle have timeløn for at kigge i
tilbudskataloger, så ville besparelsen være
ædt op inden du åbnede kataloget. Men
danskerne er de eneste i hele EU, der er dumme
nok til at spilde tid på den slags. Jeg er
selv en af de dumme, men læser kun meget få
reklamer. For det tager meget af den kostbare
tid.
tilføjet af

kø i jylland

det er da ikke mugligt med alle de tomme motorveje i har gaflet til jer jeg hører i nu er oppe på 3 biler i døgnet.....fedt sted at bruge mine skattepenge
tilføjet af

Hvad har det med Bilka at gøre

tror det hører hjemme i en anden debat.
tilføjet af

Endelig

Det var da det mest fornuftige indlæg i denne debat.
Er I utilfredse med Bilka - så handl da for Guds skyld et andet sted. Så bliver køen heller ikke så lang!
tilføjet af

Tja... det står der godt nok...

Meeen... det er ikke samme butik :P
han har købt sin shampoo i A-Z... men dette er Bilka... så den falder til jorden allerede der... sorry...
tilføjet af

hmm...

Et lille fif... tag en lille tur ned på dit lokale posthus... få det skilt der hedder "Ingen reklamer" det virker faktisk... ;)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.