4tilføjet af

sagde "hej " til ham

Hallo folks!
Mit spørgsmål er simpelt: Hvordan vil i som fyre opfatte det her signal: en fremmed pige siger "hej" til dig, mens du står og sætter varer på plads på din arbejdsplads, hun smiler til dig? du kender overhovedet ikke pigen. Jeg har lige sagt hej til en fyr, som jeg gerne vil kende. Hvordan opfatter i fyre et "hej" og et smil??
hej fra Helle
tilføjet af

Et smil falder altid i god jord.

Med et smil og et hej går du aldrig helt galt i byen. Man skal jo begynde et sted og et smil varmer altid, det er et godt udgangspunkt, derfra kan du læse hvordan han reagere, så smil og hils bare ,-)
tilføjet af

Pige træd varsomt..

Smil og et hej er alletiders og kan tit og ofte få
humøret et par grader op..
men der er desværre nogle fyre der tolker dette som et signal til noget mere.. så pige træd varsomt..
tilføjet af

smil til verden og verden smiler tilbage

Måske du skulle prøve blomster eller prøve at spørge ham hvor toiletpapiret står. Ellers kan det det godt være at selv om han ikke smilede tilbage at han tænker på det smil du gav, sommetider, når en smuk pige smiler er det første man tænker på ikke nødvendigvis at smile tilbage, med andre ord, man tænker ikke klart.
tilføjet af

Skønt!!

Jeg tror bestemt at det glæder mange fyre, at der er nogen der smiler til dem, måske især når det er piger!! Hvem ved!! At smile og sige hej, til fremmede mennesker, er helt naturligt for mig!!! Såå... Det er svært at forstå hvorfor han skulle tro andet end at du er en glad og venlig pige, der har lyst til også at glæde andre mennesker.... med et smil!!!
Hvad mente du da selv med det? :D
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.