5tilføjet af

Søde ord til en nær ven :o)

Hey
Jeg mangler inderligt nogen søde ord man kan sende til en ven, man savner, sådan man får udtrykt savnet, men også kærligheden i det.
Jeg håber der er nogen her der kan og vil hjælpe mig.
Tusind tak på forhånd :o)
tilføjet af

kærlighed, sex og hornmusik.

hvad end du siger vil jeg lytte til, hvad end du gør vil jeg også gøre, hvad end du gør forkerdt vil jeg også sige til dig. Det du siger vil jeg diskutere, det du siger vil jeg elske. Dine meninger er ikke hele tiden de samme som mine, mine valg er aldrig de samme som dine. Din ærlighed vil altid være ren og skyfri, når du kan forklare hvad dit liv er.
så er du i tvivl så elsk dig selv fordi du er.
tilføjet af

under lige.

over hvordan man skriver et indlæg. så nu prøver jeg mig frem. håber det virker. men gør det ikk.. så undskylder jeg at jeg fik mig trængt ind på dette indlæg.
hilsen amrandi
tilføjet af

Savn

En tåre triller på min kind, græder stille i mit sind. Endnu en tåre baner sig vej, ved du hvorfor? Fordi jeg savner dig.
Bare et forslag, har selv sendt sms m. teksten til min kæreste.
tilføjet af

Tænk dig lige om...

Er det ikke gå lige lovlig vidt at bede andre om at finde på ord du kan sende en ven/kæreste......det skal sku da være dine egne ord ellers er meningen da fuldstændig ligegyldig.
Man mærke tydeligt at de unge i alle livets gøremål får alt serveret på et fad...ingen kreativitet ingen opfindsomhed.
Sæt dig ned og skriv alle de ord ned som dukker op når du tænker på din ven/kæreste...når du har gjort det så prøv at sætte de ord sammen til noget som i dine ører lyder godt.
tilføjet af

Bliv endelig ved

med det useriøse. Jeg ku altså ikke dy mig.
Nå til spørgsmålet. Hvorfor ikke bare spørge eller skrive til vennen om han vil med i biffen eller hvad i nu plejede at have sammen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.