25tilføjet af

SOL i fremtiden?

Hvis du kunne vælge, hvordan syntes du så SOL skal se ud i fremtiden?
Skal vi have flere spil, applikationer ala SOLsikken, flere postkort, flere debatter, flere sektioner, mere community etc. etc.
Giv din mening til kende - vi vil gerne høre den!
(Men forvent ikke svar)
tilføjet af

Log-in på mail.

Det ville være rart hvis man kunne nøjes med at logge in 1 gang og ud 1 gang. Altså ikke forbi en medlemsside, men direkte ind på mailen.
tilføjet af

log ind på mail

Jeg synes også, at det ville være rart & nemt, hvis man kunne logge direkte ind på mailen & springe medlemssiden over & lige så når man logger af.
tilføjet af

Flere ala SOLsikken,

Hejsa der.
Jeg syns det ville være meget sjovt, med flere af der der sol Solsikken. Det er da morsomt at se noget "gro" og alt det.
Og jeg er os enig i det med mail'en...
Log ind og ud en gang er jo nok...
Men ellers... Er Sol da oki...
SolSikkePigen
tilføjet af

slætte mail når læst !!

ville det ikke også være rart at kunne slette en mail når man har kæst den, fremfor at skulle til indbox'en og finde mail'en der for at slette den.
allround
tilføjet af

Beddere mail.

Jeg kunne godt tænke mig at man ikke skal prøve 2-3 gange for al logge ind på sin mail, og at man så kommer direkte ind til inboxen.
Ellers er sol.dk ok!
tilføjet af

ENIG!!!

Ja, det er herre-belastende at skulle forbi de sider, der repræsenterer et helt andet formål. Vi vil jo bare tjekke mail...
tilføjet af

Mere plads!

Giv os mere plads, -Megabites-, eller hvad det hedder, så man ikke skal slette så mange mails hele tiden! Det er det eneste negative ved SOL-mail!!!
tilføjet af

SOL... OK!!

Jeg syntes da, at sol er ok! Mail er også godt! Men det kunne være sjovt, at have "ugens spil" på spillesiderne! Ellers er alt som det skal være!!! Nå ja jeg vil lige sige, at "automatisk sletning" ville bare være den værste ide!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tilføjet af

Dating

Kunne man ikke også forestille sig at SOL kunne lave nye tjenster ala Dating og Chat? Det er vist slet ikke noget at i har idag..?
tilføjet af

mindre indhold

Der er for meget indhold på denne side, så hvis i vil blive ved med at beholde det hele, så syntes jeg at i skulle lave jeg et nyt og mere overskuligt design.
Lyt til mig, for jeg er en meget efaren webdesigner.
tilføjet af

Sol - Endnu bedre!

Jeg syntes I skal vægte communication højere iform af at udvide Solmail bla. ved at man får flere megabite pr. medlem ex. 10 mb!!! Og så skal I gøre gøre jeres prisguide endnu bedre ex. vis med forbedret samarbejde emd udbyddere af dette!!!
tilføjet af

Sprogbrøler...

Hvis det er noget fremtidigt så 'syntes' jeg ikke noget, idet 'syntes' er datidsform. Så se lige at få skrevet 'synes'(nutid) i en værre fart - Fæl sprogbrøler på en forside :-)
tilføjet af

Helt enig

Jeg er helt enig. det er træls at man først skal ind i medlem for at koomme ind i solmail..
tilføjet af

ikke videoer

En ting er alle de pop-up reklamerne og reklamerne på alle sider. Men jeg synes grænsen går ved at sætte en video til at starte automatisk på forsiden. Der er nogen der betaler for hvor mange MB de bruger og hvis man skal ind på sin solmail hver dag, og videoen så starter, så kan det blive mange mb....... Så jeg synes ikke i skal sætte videoer som reklamer.......
tilføjet af

undgå popups.

Du kan bruge denne til at slippe for alle de skide pop-op reklamer:
http://www.gasanov.net/PopOops.htm

Mvh,
tilføjet af

Log-ind en gang

Synes det er en fed hjemmeside

Men det kunne være dejligt hvis man kunne logge ind som medlem en gang og så bare gå ind på andre SOL-hjemmesider som man vil uden at den logger ud igen :-D

Hilsen Jumex
tilføjet af

Optimering.

Inden sol går ind i fremtiden, kunne de jo starte med at lave et spam filter til deres sol mail bruger.
Og så kunne de bruge mere tid på det de egentlig nok har flest kunder på, deres mail.
2 ud af 10 gange når jeg skal ind og tjekke mail er severen gået ned.
Og er rimeligt meget irreterende.
tilføjet af

Enig!

Jep, det er nemlig irriterende at skulle gennem en genvej, når man hverken har hjemmeside eller groupcare. Bare en direkte vej til indbakken ville være rart!
MVH Musen
tilføjet af

HELT ENIG

Det er fandme irriterende!
tilføjet af

MEGET ENIG..!!

Jeg synes personligt at det er meget træls at man skal logge på mailen 2 gange for at komme ind..!! Hvis man sidder et sted hvor internet forbindelsen er meget dårlig, går der jo næsten 100 år før man kommer ind på sin mail..!!
tilføjet af

pop-up reklamer skal væk

Jeg synes pop-up reklamerne er totalt lamme, og de skal væk!
Hvis man surfer lidt rundt på en SOL/Subnet hjemmeside har man lynhurtigt "117" pop-up reklamer; der kommer jo en ny hver gang man skifter side. Og så skal de lukkes ned igen bagefter.
Det var bedre i de "gode gamle Subnet-dage", hvor reklamerne blev vist sammen med hjemmesidens indhold, sådan som SOL banneret bliver vist i dag.
Få så de pop-up reklamer væk! :-)
tilføjet af

vinder

jeg synes bare det er snyd hvis det kun de først " søstre " der meld sig til vinder. alle burde hav en chance om de er 5 meter lang eller 1 meter
tilføjet af

Mulighed for at bytte personlige data

Som det er i dag, beskytter vi debattører vores identitet. En gang imellem støder man ind i en debattør, med hvilken man gerne vil udveksle personlige data, som er verificeret af SOL. Det ville være rart om en sådan funktion var implementeret, således at hvis begge debattører er indforstået, så vil en række verificeret data om disse blive udvekslet.
tilføjet af

Ret fejl

1)
Ikke alle emner er vist inden for katagorier på
http://debat.sol.dk/
f.eks er emnet "Samfundsproblemer" ikke angivet ud for
"Politik & Samfund", men hvis man klikker på "Politik & Samfund" så kommer den frem.
Endelig angiver min profil ikke de sidste 10 besøgende, som der står skrevet men kun de sidste 7.
2) Jeg har ikke noget imod, at folk har mange indlæg dvs. besvarelser til andre indlæg, men der burde være en begrænsning for hvor mange tråde en person kan starte pr. dag. Nystartede tråde vises som reklame på forsiden, og en person kan således stjæle hele billedet blot ved at producere tråde. Det synes jeg ikke er fair.
tilføjet af

Nu viser min profil

de sidste 10 besøgende, men det gjorde den ikke i starten. Da var der mindst en besøgende som blev fjernet da antallet var kommet op på 6-7. Meget mystisk.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.