33tilføjet af

OK at droppe "vennerne"

Jeg synes det er helt OK at Britney og J.Lo dropper Madonna. Hun er for gammel og er slet ikke med på deres level.
Madonna burde passe sine børn og deltage i B-film med sin mand....
Det er bare min mening...
tilføjet af

Madonna

Madonna er den sejeste, jeg kan godt forstå de 2 andre ikke tør dele scene med hende.
Det er J.Lo og Britney der ikke kan følge med Madonna
tilføjet af

Madonna

Hej allesammen!
Er der nogen der ved hvorfor, de dropper hende? I stedet for vi kommer med vores grunde, kunne det da være rart hvis vi vidste hvorfor det egentligt var. Måske er de misundelige og nægter at spille med hende, eller også føler de sig måske større end hende? Hvad er sandheden?
Fortsat god dag!
Mvh Christine
tilføjet af

Madonna..Madonna..Madonna...Yeahh

Jeg siger bare dette....øvv til J.lo . Madonna overskygger både Britney og j.lo fordi Madonna laver bare kanon god Musik...Hurra for Hende.
tilføjet af

ud med madonna ing med j.lo

jeg synes det er helt iorden, for helt ærligt, er madona ikke bare lidt gammel ?
og for iøvrigt, så har j.lo også den bedste røv
tilføjet af

Tjaaa....!!!!

Tja hvorfor mon de ikke gider at være på samme scene som madonna.. Det var hende der var berømt engang og lagde stilen for alle unge piger men nu tror J.lopez åbenbart at hun er højst hævet.... men helt ærligt hun egner sig bedst som skuespiller og britney er bare en lille babymåz der aber efter... tja bare min mening...
Nogen kommentarer så skriv til min e-mail
sandra1987@sol.dk
mvh sandra
tilføjet af

Madonna holder 100....

Man kan sikkert sige meget posetivt om J.lo og Britney, men ingen af dem kommer nogensinde op på Madonnas niveau.... Hun er i en klasse for sig selv.....
tilføjet af

Madonna kan jo synge!

Ja så må man jo lige tilføje at Madonna kan noget som J.Lo og Britney så ikke kan og som de så ikke er så gode til og det er at hun kan jo rent faktisk synge.. dvs også LIVE... til foreskelv for de andre to som ikke er helt så gode til præstere at synge rent og pænt LIVE! Desuden laver Madonna noget fedt musik... J.Lo er okay selvom hun ikke kan synge og Britney... tja... ingen kommentar!
tilføjet af

JLo r for lækker!

JLo er fanme den lækreste!
Lad hende få sin vilje, den dejlige kælling!!!
tilføjet af

strut røv

helt ærligt !! Madonna styre for vildt og hun kan squ da synge og lever ikke højt på sit udseende.. det er til at brække sig over at man i dag kun tænker på udseendet hvad med talentet???? by the way J lo har en kæmpe strut røv for klamt!!!!
tilføjet af

strut røv

helt ærligt !! Madonna styre for vildt og hun kan squ da synge og lever ikke højt på sit udseende.. det er til at brække sig over at man i dag kun tænker på udseendet hvad med talentet???? by the way J lo har en kæmpe strut røv for klamt!!!!
tilføjet af

J-LO !!!

hej J-Lo x- kærste Ben Affleck er FOR lækker !!!!!
tilføjet af

J-LO

Helt klart J-LO hun er lækker.
Men hendes eks.kærste Ben Affleck mere lækker
tilføjet af

J-Lo vs. Madonna

Hej!
Ben Affleck er ikke X-kæresten, men den forlovede...
han var hende utro og hun tilgivede ham.. han var sammen med en stripper
Madonna og J-lo tingen..!
Madonna er en legende i sig selv...
J-lo, er lækker...
J-lo og britney, leger bare at de er større end hende, men de begge har kun store patter, og i j-lo's tilfælde en RØV....
de kan da synge, men de hits de har lavet, nej...
Madonna, er legenden...
J-lo og britney er bare jaloux!!!
fordi de ikke kan leve op til hende, og er bange for madonna stjæler opmærksomheden...
bare min megning..
tilføjet af

J.lo styrer

J.lo styrer og hun har helt ret hvad skal hun med madonna og madonna hun er sku gammel med en rynked Røv
tilføjet af

Madonna vs J-Lo

Frk. Lopez kan da synge og tilmed godt, men hun har langt endnu hvis hun skal nå de højder Madonna ligger på.
Madonna lavede hits da J-Lo stadig gik med ble og det musik Madonna laver i dag vil man også kunne høre om 5 år hvorimod J-Lo´s musik vil gå i glemme bogen.
Ang. J-lo´s røv så er den stor og dejlig.... MUMS
Mens Madonna stadig er en gammel frækert.....
tilføjet af

JA!

Helt enig!
Shitny beers og j-ho er yt og så in, yt, in HELE tiden. Men madonna har da været in "hele"sit liv!!!!!!!! Hun er for cool!! Brintny og j-lo GO HOME!!!! IN med Madonna! YT! med Shitny og Hoho!
tilføjet af

det er bare SÅ.....

DET er bare SÅ rigitgt!!!!! jeg har ALDRIG set en koncert som hverken shitney eller ho-ho har synget godt!(ok, jeg har jo ikke været der rigtigt, men på tv altså!) Og for ikke så lang tid siden var der en britney koncert hvor man knapt nok kunne høre hende! Først blev hun sænket i en line ned fra "loftet" med en helt vildt masse raballer! Og HELE tiden "røgbumber" og nogle andre som dnasede! Hun sang sådan set KUN de tre første li jer pr. snag! Og man kunne næsten ikke høre hvad hun sang, men det lød IK godt! Britney, GO HOME!!!!!! GOOOO MADONNA!!
tilføjet af

........

JA! Jeg fatter ikke at det kan være så flot at have en mega røv! Og sinpelthen være den bedste sanger selv om man ikke engang kan synge!lidt anderledes fortolket!:dem med stor røv eller patter, eller hvad de nu engang har, er de bedste! Men talented er der ikke nogen der snakker om!hvis de nu er så kønne kunne de jo bare blive modeller!og lade nogen andre der virkelig KAN synge træde ind? Ikk?JA! MAdonne synger vildt godt og har været kendt siden..... JA... MEGET længe!og er smuk men ikke så OVER-kunstig som J-lo og britney!!!!! Det er DET der styre!!!!!!
tilføjet af

Madonna er ok

Jeg synes det er iorden hvis de ikke gider at synge med den gamle hajre - hun er ved at synge på sidste vers!
Men hun gør en fin figur her på hendes sidste vers!!
tilføjet af

Tæsk!

Madonna var én af de kendte amerikanske krigsmodstandere, men måtte trække sin kritik tilbage, da hun og pladeselskabet så, hvad der skete med andre kendte krigsmodstanderes salgstal.
Det er garanteret pga. lige netop dét, at de ikke vil optræde sammen med hende..! Enten fordi de også er åh så vilde med krig, eller også fordi de er bange for, at deres salgstal også skal dale.
tilføjet af

HVAD JEG SYNTES

HVAD JEG SYNTES OM J.LO:
JEG SYNTES AT J.LO HUN STYRE BARE FOR VILDT
OG HUN BARE HELT OPADERN he he OG SÅ ER HUN OGSÅ TOTAL SMUK OG HUN SYNGER HELT VILD GODT OG SÅ ER HUN JO HELLER IKK' SPICEL GAMMEL JEG SYNTES VERT FALD HUN LIGNER EN UNDER HENDES ALDER JEG SYNTES SLET IKKE HUN LIGNER EN PÅ:33 MEN ØHH DET ER JO OGSÅ OKAY....

HVAD JEG SYNTES OM MADONNA:
HUN ER BARE FOR NEDERN HUN SYNGER DÅRLIGT
OG HUN ER HELLER IKKE SÅ KØN!!! OG SÅ ER HUN OGSÅ GAMMEL SÅ....
tilføjet af

Madonna er OUT!

hmm.. jeg synes ærligtalt at madonna er blevet for gammel til at lave musik og film.
Hun virker også alt for sex fikseret i hendes nye vieo, helt ærligt hvad tror hun selv hun er?
Jeg forstår godt at Britney og J-Lo har droppet hende. Det havde jeg sku osse selv gjort.
Qnuzzer fra hende der savner din soldat...
tilføjet af

Madonna eller J.l

hej... jeg syntes det er noget pjat at de ikke kan stå på en scene og synge med Madonna hun er da for sej!!! Men jeg kan da også godt forstå at de vil synge med Jennifer Lopez hun er da for god!! Så hvorfor fanden kan de ikke bare opføre sig som mennesker og synge alle fire??? ja det var bare min mening... Og for øvrigt styrer Britney!!!!! (:
tilføjet af

Madonna burde droppe Britney og J-Lo

Hmm, jeg synes helt ærligt, Madonna burde droppe Britney og J-Lo!!
Madonna har personlighed og talent...
J-Lo og Britney må godt stå på scenen så længe de bare holder deres kæft!!
... Er så træt af at blive oversvømmet af talentløse, samlebåndsproducerede duller, der har lært at vrikke med numsen i en våd musikvideo!!
... De må sgu godt se godt ud, men når de ikke har talent og personlighed som Madonna, synes jeg bare, de er til grin!!! ........
tilføjet af

Madonna Styrer for vildt!

Jeg synes helt klart at det er for latterligt. Madonna er sgu da stjernen over alle stjerner. Britney og Jlo er nogle små døgnfluer. Madonna har været på banen i mange år og hun har sgu flere hits end de 2 små barbie dukker. Jeg tager ihvertfald hatten af for en person som Madonna, hun er Gud!
tilføjet af

Fortolkes forkert

Det er okay, efter som de ikke gjorde det for at
være tarvelige.. De gjorde fordi de ikke
kunne/ havde tid. Så det er okay.
Det havde været boget andet hvis de personligt
havde droppet hende "rigtigt"..
Jeg mener ikke at hverken Britney eller J.Lo
har droppet nogen som helst venner..
Hilsen
Mystiske mig!
tilføjet af

ENIG!!!

Jeg er fyldt ening med dig!
Madonna er alt for gammel til alt det der. Hun burde gå hjem og passe sine børn, i stedet for et sidde og spræde ben alle vegne i en musikvideo.... Fy for fanden... Hun er på alder med MIN MOR!!!
tilføjet af

Sikke noget fis!

I malenes indlaeg bliver det naevnt at Madonna har talent, og det er saa sandt som det er sagt.
Men at sige at Britney og J.Lo ikke har talent er en direkte LOEGN! Begge to har siden 90'erne vaeret paa top ti listerne som bedst klaedte, stort talent og er utrolige kvinder..!! Madonna har talent, men Britney og J.Lo har mere tilsammen end hun har for sig..Men glem ikke at dette kan vaere sladder, da de begge har tilstaaet at Madonna er en stor inspirration for og til hele musik branchen og kvinder i hele verden!!!
tilføjet af

du er for latterlig

Det, at Madonna er op i årene er kun dejligt, for hun er den sanger der har/holder sig bedst i form og laver den bedste musik-du vil kun ha j-lo fordi du er en lille poptøs med en mega røv, så lille pige, find du på noget andet og lave istedet for at genere en kult som Madonna............
tilføjet af

idioter

til alle jer der har et problem med Madonna-----Nååå, hvor er det syndt for jer......ka i ik bare glo væk eller slå over på noget andet i fjernsynet?????Madonna er den største nogensinde, og hvis i synes hun er for sexet( hvilket jeg ik mener man kan blive) i hendes nye video, så skulle i ha set hende i hendes unge dage så drop det PIS og bliv voksne.....for er der en, der er sexfikseret, så er det "Jomfruen" frk. Britney (fy for satan en so)
tilføjet af

Madonna banede vejen

Ja jeg spørg bare lige: Hvor mon de damer har deres ideer fra når det gælder om hvordan man optræder?" De har lært at vrikke med røven og gøre deres fans hede om ørene, men Madonna var faktisk den der banede vejen til dette sexede look og den vovede koncertoptrædning.
Hun brød grænserne og vidste fremtidens musikelskende at musikken var mare end bare lyd...
J.Lo skulle tage at skrue ned for blusset for en ting er at være god en anden ting at træde på folk og så god er hun bare ikke.
Ingen af de damer når Madonna til sokkeholderne så de skulle tage at stikke piben ind og så prøve at opfører sig som normale mennesker, for Madonna har lavet flere hits end de damer, og de ville nok også føle sig trådt på hvis det var Madonna der ikke gad at optræde med små fisk som de jo må siges at være.
Misundelsens brød er svær at sluge - også i popbranchen!!
tilføjet af

what??!

Madonna holder da klart fremfor irriterende min-røv-er-den-bedste-i-verden J.Lo!!!Det holder jo slet ik!Og desuden burde hun også have holdt sig til bare at være danser..
tilføjet af

JA!JA!JA!JA!JA!JA!JA!JA!JA!JA!JA!JA!JA!JA!JA!JA!

ja Madonna er ved at være en diva!.
Syndes hun skulle lave andet...
Men hun er joh ved at skrive en børnebog!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.