0tilføjet af

Sådan kan en ferie også slutte

Efter en pragtfuld ferie i London var jeg på vej hjem til København med båd/tog. Knap var vi sejlet fra Harwich før det blev stormvejr. Resultatet var, at jeg stort set havde hele skibet for mig selv (særpræget oplevelse, at være i en restaurant med flere tjenere end gæster), hvilket var fedt nok. Stormen gjorde dog, at vi blev flere timer forsinket og jeg dermed missede mit tog til København. Nå, det lykkedes mig dog at booke om inkl. pladsreservation, men jeg måtte så finde mig i en del skift undervejs.
Nuvel, godt undervejs på første del af togrejsen hjem, sidder jeg sammen med tre andre, hvoraf en er godt i gang med en øl af de stærke. Den bliver hurtigt drukket, så han rejser sig for at finde en ny øl i rygsækken, der er placeret på bagagehylderne over sæderne. Desværre taber han flasken, så den rammer vores bord og splintres i tusinde dele. Og gæt hvor indholdet af flasken lander? Lige i mit skød!
Ti minutter senere skulle jeg så skifte tog - med en ventetid på tre kvarter. Virkelig fedt, at stå på en vindblæst perron i midten af marts, når man ligner en, der har pisset i bukserne, og samtidig stinker værre end et værtshus lige inden lukketid. Og ja, det blev en lang, klam tur med toget til København, hvor stort set alle i kupeen gloede på mig. Skøn afslutning på en ellers fed ferie
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.