3tilføjet af

Så trist og sørgeligt

Min elskede mormor ligger og er meget syg med lungebetændelse. Hele min familie passer og olejer hende og frygter for at hun ikke vil overleve julen. Hun vil ikke på hospitalet, spiser intet og ligger bare og har det rigtig dårligt. Jeg har altid frygtet den dag hvor hun vil dø. Jeg har altid skubbet tanken væk, men nu er det jo nok virkelighed og jeg er nød til at e det i øjnene. Det er frygteligt ! Jeg håber virkelig at hun får lov til at være hos os i julen, men jeg begynder desværre at tro at vi ikke blir så heldige. Julen burde være en glædelig tid , men hos os er der ikke meget at glæde sig over da julestemningen står i skyggen af vores bekymringer. Det er bare så trist og sørgeligt. Alligevel vil jeg ønske alle en glædelig jul og håber ikke miraklernes tid er forbi endnu.
tilføjet af

stakkels dig

og din familie. Det er ikke en god tid I har, men vær der for hinanden og husk at kramme. Glem ikke at det er naturligt at smile og le, så lad være med at få dårlig samvittighed over at komme til at smile, det hjælper ikke din mormor at du ikke lever videre. Din mormor vil ikke ønske at du eller andre sygner hen, I skal leve og mindes de gode stunder - også de sjove.
Mange tanker fra en der aldrig har haft bedsteforældre
tilføjet af

At miste gør dig stærk *S*

Hey Krystle...
Jeg ved godt det lyder hårdt og så i denne tid.. men har du tænkt på at din mormor ikke vil på hospitalet fordi hun er bange for at blive holdt kunstigt i live af maskiner?? Jeg mistede selv min far maj 2000 i et trafikuheld og igen i 2002 mistede jeg endnu en... min mor som døede af kræft i oktober måned.. Hun ønskede heller ikk at komme på hospitalet, men vi havde desværre ikke andre muligheder uden at min søster og jeg så havde mistet vores jobs for vi kunne ikke lade hende være alene hjemme. Det var utroligt hårdt for oz søstre som er de eneste tilbage i vores familie og så min søn som også har mistet sin far... At miste gør dig stærk... tænk på alle de gode år, timer og dage i har haft sammen og vid at hun elsker jer... også selvom hun ikke vil på hospitalet... hun gør det ikke for at sårer jer..
Juleknuzer fra Joanna
tilføjet af

ingen

hej...
damn.. har mistet mælet... anede ikke at der skulle komme en dag hvor jeg ville møde (ved godt det ik helt passer) en person der var så stærk og modig som du er... sys det er kanon flot af dig at du ikke beder andre om at tabe deres julestemning fordi du har det ad lort men bare gerne ville fortælle hvordan du har det... wow... jeg ønsker dig det bedste og håber osse for dig og din familie at lykken vil vende for jer.. at din bedstemor vil overleve i hvert fald julen ud og at I får en sidste glædelig jul med hende... damn.. er uden ord... Stort KnuZ herfra... Kraften er med Jer..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.