21tilføjet af

Urinterapi

Jeg er en kvinde på 47 år, som har døjet meget med hæmorider de sidste par år. Har prøvet diverse behandlinger hos lægen, men intet hjalp.
Så en dag anbefalede en god veninde, at jeg skulle prøve urinterapi (dvs. drikke urin). Først var jeg skptisk, men efter at have søgt informationer om emnet på nettet og biblioteket, hvor jeg læste om mange folks positive erfaringer med behandlingsformen, besluttede jeg mig for at kaste mig ud i det. Og sikke et resultat - hæmoriderne var væk i løbet af få uger, og man vænner sig hurtigt til smagen. Jeg kan kun anbefale det til alle, der har diverse småskavanker. Men husk at læse om det først - der er visse teknikker.
Knus fra Hanne
tilføjet af

Nå,der ka man bare SE!

Lyder interessant...!?
Hvordan virker det---og på hvilke andre små skavanker...og smager det så surt???jeg ved at urin er sterilt meeeeen?-Er det alle folk der kan gøre det....eller skal urinen først undersøges???
og hvor stor en mængde indtager man....???
MVH Ritta
tilføjet af

svar

Det virker f.eks. mod smerter - herunder hovedpine, eksem, uren hud etc. Du kan læse mere på nettet og/eller i bøger. Det smager surt, men man vænner sig til det - kommer i øvrigt an på, hvad man har indtaget. Hvis man har blærebetændelse eller kønssygdomme, vil jeg selvfølgelig fraråde urinterapi, så det er en god idé at gå til lægen først. 1-2 deciliter om dagen burde være nok.
God fornøjelse og bedring, mvh Hanne.
tilføjet af

AD AD AD

Ad hvor er du KLAM KLAM KLAM!!! Er du hade-Hanne fra Robinson???
tilføjet af

Brrrr

Jeg ville dø hvis jeg skulle drikke noget urin. Motorikken ville slet ikke fungere at holde glaset i hånden og føre det til munden. Jeg har hørt at hvis man har vorter på hænderne fx, så kan man vist tisse på hænderne med morgenurinen. Nu lider jeg ikke af vorter på hænderne, men hvis jeg fik det, så ville jeg altså gå på apotektet og ikke bruge urinen. Fik jeg hæmorider ville jeg gå til lægen og absolut ikke drikke mit eget urin. Men fik hvis det virker for dig og dine forrige hæmmorider så skål!
tilføjet af

Hvad nu hvis...

Hvad nu hvis du havde en uhelbredelig sydom - f.eks. kræft - og fandt ud af, at urin kunne kurere dig, ville du så drikke det?
tilføjet af

Eller Hvis fx!!

Man strander på en lille ø ude i havet(Kun omgivet af saltvand(som selvfølgelig kan koges))kan det blive nødvendigt for at holde sig i live længere end ellers
tilføjet af

Hmmm

Men kan jo meget siges der hvis man skal overleve, men tror jeg ville brække mig sådan helt sindssygt meget. Så umidelbart nej.
tilføjet af

Hvorfor oplyser du ikke adr.

Hvorfor oplyser du ikke adr hvor man kan læse om det, personligt vil jeg også drikke mit urin blandet med vand, hvis jeg levede underforhold hvor jeg ikke fik en god kost.
Men jeg vil mene du ikke spiser på den rigtige måde, siden det hjælper drikke din urin.
Mvh
tilføjet af

Tager pis på os alle

Claes, tror sku "den omvendte" tager pis på os alle!. Urin er vel affaldsstoffer, som kroppen skal udskille. Og så skal man vel ikke drikke giften igen. Men bon appetit siger jeg bare.
Hvis der overhovedet måtte være skrevet noget om emnet, må det være af en gal professor, der er blevet frataget sin lægebestaltning
tilføjet af

Urin terapi er vel ikke mere tåbeligt

end homøopati, aura terapi, osv. Men måske nok mere ulækkert.
Skepdic har en side om det
<a href="http://skepdic.com/urine.html">her</a>
<a href="http://skepdic.com/">Skepdic</a> kan i øvrigt anbefales hvis man ønsker et kritisk syn på alternative ideer.
jesper
tilføjet af

Hvor findes denne mirakel kur henne??

Vi har vist en lille drillenisse herinde....Men tror bare at vi lader indlægget stå indtil videre*G*
tilføjet af

Ikke nødvendigvis for sjov

Der er rent faktisk folk som seriøst tror det er sundt at drikke sin egen urin. Prøv at copy-paste mine mislykkede links længere oppe i tråden.
Der er mange skøre teorier 'derude'. Ret beset er homøopati, aura terapi, krystal healing og mange af de alternative behandlingformer, mindst lige så tåbelige som urin terapi.
Men man kan da håbe det er for sjov
jesper
tilføjet af

Hej Jesper

Dit link virkede nogenlunde*G*
Hvad der også står er at der bliver hævdet at det kan have nogle positive virkninger på alle mulige sygdomme, men intet er bevist eller undersøgt, derimod udskiller man ophobede vitaminer samt affaldsstoffer via sin urin, så ved at drikke det kan man faktisk blive meget syg, derfor er det nok ikke lige den bedste ide, faktisk kan man blive så syg at det kan tage op til et ½ år før man er rask igen, samt alle de bevirkninger der ses i forbindelse med urinterapi......Så lad vær
Ps. er næsten 100% sikker på at du ikke er igang med den terapi og kun deltager i debatten*S*
tilføjet af

Du har ret

Jeg er ikke i nogen form for terapi.
Jeg ønskede blot at fortælle at der, hvor forunderligt det end lyder, er nogen som tager urin terapi alvorligt.
jesper
tilføjet af

tilføjelse..

Linket var netop til en artikel som forholder sig skeptisk overfor urin terapi. Og det er jeg bestemt også.
Men forfatterne har jo kun skrevet artiklen fordi der er nogen som vitterligt tror på det! Og de konkluderer som du siger at der ikke er nogen grund til at tro at pisset virker! Men selvfølgeligt er det svært katagorisk at afvise det idet ordentlige forsøg er vanskelige (mht. frivillig forsøgspersoner).
Men jeg tror da at urin ville virke fint som et opkastningsmiddel på mig... Så virkning har det da nok :-)
Generelt synes jeg det er ufatteligt hvad nogle folk kan lokkes til at tro på.
ha det
jesper
tilføjet af

Naturligt lægemiddel

Hej,
Vores urin har et "aftryk" af hvordan vores krop har det og i det finder man også præcis de ting, som vi har brug for, for at helbrede det ting. At indtage kemiske lægemidler er da langt mere tåbeligt, end at drikke sin egen urin, som gennem tusinder af år har været brugt især i ayurvedisk medicin(indisk læge-tradition)- og der er mennesker, der er blevet helbredt for både cancer og Aids på dage og uger!! Hvorfor dog være så afvisende...hvis du får et problem selv, og ingen læger kan hjælpe - så kan det være du kunne give det en chance. Urin bliver kun urent, hvis det får længere tids kontakt med luften og bakterierne i den.
Jeg skal i hvert fald prøve det og se om min kroniske urene hud og psoreasis går væk - jeg skal nok rapportere om det virker!
Held og lykke med det hele,
*nimue*
tilføjet af

Appropos

-Urinen er kroppens afskillelse med urenheder!
-Debatøren som startede debatten har hørt at kroppen selv er sterilt, altso ingen bakterier, med dette menes ikke urinen, hvilket er langtfra sterilt!
-Jeg er medicinstuderende og har hold i mine påstande, men drik du bare din urin, hvis altso det tænder dig, og det måske er mere derfor du gerne vil snakke om det,
-da normale mennesker ellers ikke vil være med på den?!
tilføjet af

om urinterapi

For engans skyld en person man kan tage alvorlig omkrin urinterapi. Jeg kender forskellige personer, som har haft hemorrider, problemer med skuldre og som er blevet raske ved at drikke deres egen urin. Jeg har også læst medicin, men er klart over at lægevidenskabet ikke kan helbrede mange sygdomme, som læger med speciale naturmedicin har helbredt.
tilføjet af

Smag

Jeg kan sige så meget at Urin faktisk bare smager af varmt vand, jeg smagte det til en fest, jeg var fuld.
tilføjet af

lær at sætte ,

,,,,
tilføjet af

Til "doktor"

Så har du da vidst ikke læst længe nok. Jeg er også stud. med. og urin ER sterilt!
Og hvad er det for et argument du kommer med "Jeg er medicinstuderende og har hold i mine påstande". Hold kæft du lyder dum, og du har sikkert ikke engang haft nefrologi endnu.
Dermed ikke sagt at jeg tror på behandlingen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.