12tilføjet af

Så sker det,igen,utroskab.

Så er den lette garde på frierfødder,for nu skal der bare nedlægges et bytte,gerne den fikse kontordame,eller den fikse kontormand.Sprutten går ind,forstanden ud,glem ham/hende derhjemme,ingen for jo noget at vide alligevel,eller gør hun/han.
Nu er det jo ikke kun til julefrokosten der er utroskab,næ,det sker hele året rund,men der er bare mere fokus på det op til disse ædegilder og drukgilder.Hvis man virkelig er så naiv,at ikke det skulle forekomme i ethvert ægteskab,er man altså mere dum end man har lov til at være.Jeg nægter at tro,at en ægtefælle kan være sin partner tro hele livet igennem.Nogen der har en mening om dette?
tilføjet af

Ja...du har ret.

Det tror jeg du har fuldkommen ret i, de fleste kan jo spørge sig selv, og hvorfor skulle det svar ikke gælde for partneren, imidlertid har utroskab sjældent noget med kærlighed at gøre, så hvis man ikke graver for meget i det, kan det vel også lade sig gøre, at leve med den viden.
tilføjet af

nej og atter nej

Det er måske muligt for nogen at leve videre med "hinanden" efter utroskab. Din egen mening siger mig at du nok ikke selv har prøvet / oplevet utroskab og den ufattelige smerte det forvolder den "det går ud over". Der er absolut ingen sammenhæng mellem kærlighed og utroskab. De kan ALDRIG gå hånd i hånd, ellers skal nogen definere kærlighed påny...nå ja, det er der jo også alt for mange der gør på deres egen måde.
Og ak ja, utroskab florere året rundt, men er så absolut på sit højeste under denne såkaldte hellige tid...
Skam jer, enfoldige fjolser, der ikke har mærket, forstået, endsige følt den sande kærlighed. Havde "i" det, ville i aldrig kunne være jeres kærlighed utro..
Go´Jul.
tilføjet af

langt ude

det er da langt ude. det hele er jo bar om kærlighed, man er kun utro hvis man ikke holder nok af sin partner. længere er den skam ikke
tilføjet af

utroskab

Utro!!! mod hvem hvad?
Hvis!!! man har været så heldig!!! at opleve den sande kærlighed, er og vil utroskab være utilgivligt.
En side af en person afsløres, ved denne handling, så vil tillid aldrig vil kunne genoprettes.
Efterladt sidder man med følelsen, var det hele blot en stor løgn.
Det gør så ufatteligt hammer ondt, at de værst tænklige sider kan findes frem i os mennesker, som ellers troede vi var "så godw" og ville alle det godt.
Specielt den person vi havde lagt vores liv i armene på.
Stof til efter-tanke, til dem der kan nå at læse i aften.
Samt ikke mindst de hvis liv , står på spil. De har en andens liv mellem deres ben. Betød man ikke mere FØJ.!!!!!!!
Knus til alle kommende ofre for iaften. knus tosla.
tilføjet af

Lille,Stort ps!

En lille ringe trøst ,til dem som blir ofre for utroskab.(hvor specielt iaften!!!)
Samt hyggelæsning for dem der med tømmremænd, imorgen måske vil blive konfronteret med deres(afsløret handling) Ja! sådan rent pædagogisk/psykologisk skulle man idag have den viden, at mænd med et x-stra kromosom, inden for testeron , har og vil altid ha behov for Seksuelt bekræftegelse, gennem tanke /handling. JA! de ka nærmest ik gøre for det.... Ja! så man kan jo overveje at få sin kommende (EX-kæreste) homontestet.
JA!! og det skulle være ganske vist, iflg. forskere.
Men om de er mest kloge, eller om vi kvinder nogensinde blir det, ja!! det vil de fleste mandlige forsker nok lade henstå i uvished. kkk tosla
tilføjet af

Tror du har ret.

Jeg har altid sagt, at er man væk mere end 14 dage fra sin partner, så er der meget stor sandsynlighed for at der har været et sidespring.
Jeg er kvinde 50+..og jeg har stødt på mænd i alle aldre, og fra alle samfundslag som, og de fleste har været utro, nogle af dem med mig, andre med mine veninder....alle gør det......... hvis nogen gider betale 1.200 i timen for at få sin partner bevogtet fordi det er julefrokost, så er de ren til grin, jeg ville hellere lade mig skille hvis ikke jeg turde sende min partner i byen, også med den stor risiko for at han var mig utro....va pokker han kommer jo hjem igen, det gør de fleste da...
Hvad med alle de andre 364 dage ?..det kan nemt klares i frokostpausen eller nede i arkiverne, prøverummet i Illum, bagsædet i Hondaen, kun fantasien sætter grænser.
Til hverdag er de ædrue og kan bedre udføre opgaven, juleeventyret er og blir for amatører.
God jul og lev mere og sprkuler lidt mindre...i kan ikke stoppe utroskab alligevel, det fandt også sted på min mormors tid....1892 *S*
tilføjet af

Hej Marianne

Hej Marianne, du er en klog pige. Jeg er helt enig med dig, men jeg er også over de 50, så det er måske vores livserfaring, der spiller ind her.
Jeg har været gift i over 30 år og har nok været en lille smule utro 6-8 gange i alt, dog ikke specielt til julefrokoster. Ingen af dem har været brændende forelskelser, og kun et par stykker har været gentagelsestilfælde. Min kone ved det naturligvis ikke, og har heller aldrig haft mistanke om noget. Det skal selvfølgelig gøres forsvarligt og fornuftigt. Jeg er ikke sikker på andet, end at det måske har reddet vores forhold et par gange, bl.a. fordi sex aldrig har sagt min kone ret meget, og da slet ikke de sidste 10-15 år. Jeg har ikke haft brug for at skade hende, men har haft brug for at føle mig elsket og begæret en enkelt gang imellem.
tilføjet af

hend selv

Til Marianne´s indlæg!!! Det meget skarpt observeret
at, der er 365 dage på året, men du glemmer lige dine dage som personen,! Du er blivet uønsket i det 365 dage. Du er blivet glemt, i tilfælde af at dit mand er dig utro, han ønsker dig ikke som ven/kæreste eller kone. Han tror at han stadig er 20 år og kan bermuda trekanten. Hvem gider og have din pokal!
tilføjet af

Man in the mirror ...

Ens fordomme over for andre, har det sjovt nok med, at i bund og grund stamme i noget fra en selv.
Kan du ikke klare at tage i byen uden at være din kæreste utro. Tja, godt råd. Drop kæresten eller bliv hjemme. For at du ikke kan styre DINE lyster, kan vel næppe være din kærestes skyld ?
tilføjet af

Et lille

julefrokostknald skader ingen.
Husk at give konen en pakke gummi med når hun tager til julefrokost.
Fordelen ved at give sin partner lov til et sidespring er et man slipper for utroskab.
tilføjet af

2 big

4you...jeg tror at hvis man følger dit råd, kunne man undgå meget utroskab...jo mere tillid man viser sin partner jo mindre grund er der vel til at "spise ude"
tilføjet af

Ønsker alle et godt julefrokostknald

Det handler om at give hinanden frihed under ansvar, det har min kone og jeg altid praktiseret, og ingen af os har med statsgaranti været hinanden utro, dermed ikke sagt at vi aldrig har fået noget ved siden af det ægteskabelige, for os er sex et nydelsesmiddel som godt kan nydes uden for ægtesengen, kærlighed er til gengæld noget helt andet.
Håber rigtig mange får et lille udenoms juleknald med ægtefællens billigelse.
GOD JULEFROKOST
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.