7tilføjet af

så skal fadbumsen svede

så skal lille lors endnu engang idag gennemhegles i folketingets spørgetime om den bevidste overbetaling af privathospitalerne til stor skade for den danske befolkning. Og om hans vildledning af rigsrevisor, hvor der blev skjult afgørende information, som skulle belyse al den fusk, der kendetegner VKO.
Desuden skal hystaden fortælle om han finder det problematisk at statsministeriet ringer TV2's ledelse op for at få slettet 'uheldige' klip, som ku blotlægge hvor presset vores skyggeminister er.
Det bliver skønt at få branket pattegrisen.
tilføjet af

hvem er lors?

???
tilføjet af

Vikarministeren er på vej ud.

Han ved det
Vi ved det
nu venter vi bare på at han kan udskrive det valg så vi kan få renset ud.
tilføjet af

Ingen "overbetaling"

Men de røde vil hellere have at borgerne skal vente på de offentlige ventelister.
tilføjet af

vi kan vel glæde os over

at de konservative fremsatte forslag til indskrænkning af (over)betaling til privathospitaler, selvom det så kostede et par næsestyvere til Lene Espersen, hvor var oppositionen henne i den sag❓ nu sidder de bare og råber æv, bæv, bussemand ! men det er vel ret typisk !
tilføjet af

fyres

Ja min mening om Lene Espersen,ja så har hun slet ikke egnet sig til den post som hun har fået serveret,og burte fyres mvh johnny...
tilføjet af

ikke uenig

jeg synes heller ikke, at hun er særligt velegnet som udenrigsminister, der kunne man nok have fundet en med mere "pondus". Om hun har fået den "serveret", er vel så meget sagt, men selv om, man selv tilkæmper sig en post, er det jo ikke sikkert, at man er den rigtige !
tilføjet af

Skal Bent Hansen ikke fyres ?

Det er amterne og regionerne der ikke har leveret varen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.