4tilføjet af

Rygsække er YT!

Det kan godt være, det er et mærkeligt indlæg, men jeg har altså et kæmpe turn-off på rygsække, især når de hænger på voksne mænd over 30-40 år osv.
Når de kommer vadende med rygsæk på, signaler de "jeg er ikke gået ud af børnehaven" og "jeg går stadig i skole".
De ser dybt åndssvage ud!
Og jeg tænder totalt af på det - og dem.
Kvinder går også med rygsæk, men der er ikke så mange mere. Jeg tror, det er yt hos kvinderne, for lasket. Kvinder har små, elegante tasker eller flotte skuldertasker i lækkert design.
Min veninde siger, det mest er weekend-fædre, der render med rygsæk, fordi det er praktisk med sådan en pose til bleer, sutter og ekstratøj.
Det kan da godt være, men de ser altså stadig helt åndssvage ud, de der mænd med rygsæk. Turn-off
tilføjet af

nå...

Det var sguda en underlig ting at have en holdning om. Men ok...Det er jo ligesom at jeg ikke kan fordrage sorte stramme bukser. Men fair nok -
tilføjet af

rygsæk??

Hvad skal man så gå med for at være 'trendy'? Jeg skal både cykle og gå langt til arbejde, og er o/40. Har i øvrigt ingen børnehavebørn... Ved egentlig godt hvad du mener, men gode alternativer...?
PS: Jeg hader også mænd i sandaler på min alder, og piger i cyklebukser der ikke kan bærer dem, men sådan er der vel så meget...
tilføjet af

Jeg føler med dig...

Jeg har det på nøjagtig samme måde med skulderpuder!!!
Nok mest dem i habitter! ... Det har tit undret mig hvorfor jeg egentlig har det på den måde?
Det må være fordi min rygsæk bliver ved med at glide ned!!!
/DGH
tilføjet af

Skuldertaske...

Af gode grunde har mænd altså også brug for lidt bagageplads....jeg bor i København og er på cyklen hver dag, jeg har lagt mærke til, at mænd har skuldertaskerne hagtet tværs over brystet..altså sidder den ikke og generer, og begge dine arme er fri og bevægelige.
Det med mode er nu en skæg ting, selvom jeg ikke er helt ung, så har jeg det fuldstændig som dabatttøren her....det er sgu kikset med rygsække til voksne... mænd som kvinder.
Vh..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.