5tilføjet af

Rygestop virker som antidepressiv medicin

Dejlig nyhed for de mange rygere der er triste og ikke tør eller kan holde op. Rygestop giver simpelthen et bedre liv, også psykisk hvor mange rygestoppere får det bedre med deres psyke efter at de er holdt op.

http://fpn.dk/liv/krop_valvare/article2266871.ece
tilføjet af

Og det er aldrig for sent!

Her er en kommende ikke-ryger 🙂
http://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/article1463339.ece

Og ifølge Kæmpens Bekræftigelse, så kan man se frem til flere leveår hvis man stopper [s]
tilføjet af

Siden hvornår,

er det blevet for sent, at stoppe med at ryge sig ihjel!
At stoppe med noget selv destruerende er en naturlov,
men der findes stadig socialister og rygere, der ikke har fattet,
hvad livet går ud på.
At vi så har en kongelig,
der lever uden for det virkelige liv som ryger,
er vel en naturlig sag!
M.v.h.
Charlee
[s]🙂[s]
tilføjet af

Er du depressiv ?

Sjovt som alle rygere der ikke kan stoppe altid skal henvise til en eller anden de har hørt der blev gammel. Alle dem der er døde af deres kræft vil de ikke tale om.
Skyldes det mon deres depressioner ?
tilføjet af

Klart.

Ethvert positivt trin eller resultat virker jo godt mod depression.
tilføjet af

Man kan da godt

være depressiv og have psykiske problemer og sygedom selv om man er ikke-ryger, så jeg ved ikke om rygestop virker som anti-depressiv medicin på rygere. Der kan være mange årsager til sine problemer, som kræver terapi og hjælp hos psykolog. Mange har også nogle kroniske lidelser som man skal lære at leve med resten af livet. Så hvis man er depressiv, så skal man måske have nogle alternative behandlingsmetoder, så man bliver rask eller bare får forbedret sit liv.
Rygning er selvfølgelig meget usundt og kan give en masse fysiske sygdomme, som også kan gør rygere mere syge og nedsætte deres livskvalitet, og forkorte livet. Vi kender sikkert alle nogle mennesker, både familiemedlemmer, venner og bekendte som har fået kræft og andre sygdomme, så de er døde af det. Kender også nogle enlige mødre som røg meget, og døde alt for tidligt, hvor børnene ikke var så gamle. Så det er da altid en god ide at være ikke-ryger eller stoppe med at ryge, så børn ikke mister deres forældre i en alt for tidlig alder.
Et godt helbred med sund kost og motion, og sunde fritidsinteresser tror jeg er bedre som anti-depressiv medicin, og have et godt netværk af familie, venner og bekendte som støtter og bakker op, når livet er sort, så man ikke bliver svigtet.
At være ikke ryger er også godt for økonomien, der er mange penge at sparer, så har man råd til at spise noget bedre mad, så nedsætter man risikoen for følge sygdomme. Sundt mad bliver man også mere aktiv. Så der er mange fordele ved at være ikke-ryger.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.