12tilføjet af

Arbejde eller.....

Til alle jer der dagligt sidder herinde på sol, og skriver den ene spalte efter den anden.
Går I aldrig på arbejde, eller skriver I fra jobbet af.
Bare nysgerrig. :-)
tilføjet af

Skriver

hjemmefra når jeg har fri.
tilføjet af

arbejder skam

men sidder ved pc'er så en kort bemærkning er der altid plads til mens man venter....
Men klart det kan ikke blive til de store udredninger...
tilføjet af

Skriver hjemmefra eller fra arbejde????

Skriver fra jobbet af, sidder og keder mig, hvad så, chefen betaler, sådan, kan det gøres bedre?
nej vel?
ok nu bare lidt seriøs:
Vi er nogle der arbejder på forskellige tider af døgnet, nogle arbejder hjemmefra, andre arbejder måske ikke, men hvad sådan er der så meget undtagen når man får løn, så er der så lidt, så måske derfor, blev du bare lidt klogere? nej vel? det var nok heller ikke meningen
tilføjet af

Den korte version. :o)

Jeg er her, fordi du er her. :o))
Hilsen Kajsa
tilføjet af

men hva med dig

hvor får du tiden fra :-)
tilføjet af

Derfor.. ;o))

Hey ;o))
Pt. ledig, og hjemmebundet af pakning og hvad der hører med til en flytning, og er her også pga. SOl-stråler som du ;o))
Mennnn, du er her åbenbart også "Dagligt", siden du kan sige "Dagligt"
Hvad laver en SOLstråle som du selv så...???

MvH Mummi
tilføjet af

Jeg er i fleksjobsystemet,

og har for et stykke tid siden, afsluttet en arbejdsprøvning, og er godkendt til, at skulle have et Fleksjob på ca. 20 timer pr. uge. Men arbejdspladsen, hvor jeg var i arbejdsprøvning hos, havde ikke råd eller mulighed for at ansætte mig i Fleksjob, selvom de kan få 2/3 i løntilskud, for at tage nogle skånehensyn, da jeg har nogle helbreds problemer, og ikke magter et job på det almindelige arbejdsmarkedet. Det går udmærket med at arbejde på nogle andre vilkår, men det er ikke muligt, på det almindelige arbejdsmarkedet.
Jeg har ventet i knap 3 år, og andre Fleksjobbere i min kommune, har ventet i længere tid på, at skulle have et Fleksjob. Så min sagsbehandler kan ikke give besked på hvorlænge jeg skal vente. Så den uvisse situation, om jeg kan få et fleksjob eller om jeg skal have tilkendt førtidspension er meget umenneskeligt. Vil helst selv have et arbejde, som tager hensyn til de begrænsninger som jeg har, og benytte og udfører det som jeg kan. ville være ked af, at skulle gå herhjemme resten af mit liv, uden et arbejde. Så et ca. 20 timers arbejdsuge, ville være bedre end ingen arbejde at have. Vil gerne bidrage med det jeg kan holde til.
Jeg synes, at de borgerlige politikere, og arbejdsgivere, mangler noget rummelighed, og synes også, at de svigter det rummelige arbejdsmarkedet. Jeg bliver i dårligt humør/deprimeret over den hetz der er imod de arbejdsløse her i landet. Både dagpengemodtagere og bistandsklienter samt flygtninge og indvandrer, som jeg synes nogle i dette land behandler på en umenneskeligt måde.
Er der andre på debatten, som venter på Fleksjob?, hvorlænge har i ventet på det?
har i været igennem arbejdsprøvning, som har godkendt jer til Fleksjob?
tilføjet af

Jeg bruger meget af

min tid herhjemme ved min egen PC, på at læse forskellige Debatindlæg, og læser specielt dem om arbejdsløshed. Noget skal man jo bruge sin tid på udover rengøring af hjemmet og madlavning.
tilføjet af

Hey flexjobber

Jeg misunder dig, at du er kommet så langt i systemet. Jeg går på fjerde år og venter på at komme på revalidering eller i arbejdsprøvning, så de kan finde ud af om jeg skal ha' flexjob eller førtidspension.
Jeg ville også hellere være ude på arbejdsmarkedet. Men søger jeg noget, for at se om jeg kan holde til det, SÅ skal jeg begynde helt forfra igen, hvis det ikke går. Derfor må jeg bide i det sure æble og blive hjemme på min pind, meget mod min vilje.
Ønsker dig held og lykke frem over,og et snartligt kommende flexjob.
Positive hilsner MayCat
tilføjet af

Mig selv

Jeg sidder foran en pc til dagligt, og kigger ind engang imellem. De store debatindlæg har jeg dog ikke tid til at skrive i arbejdstiden.
Det må vente til jeg kommer hjem, hvis jeg da får tid til at tænde computeren. :-)
tilføjet af

Rigtigt

Ganske rigtigt, jeg er her også næsten dagligt.
Kan jo ikke lade være. :-)
tilføjet af

Hi hi...!!

-lige en kaffepause, og vupti.. ,O) Lige forbi og kigge ;o))
Nej, man kan ikke lade være ;o) ,o))

MvH Mummi
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.