10tilføjet af

ugideligheden

Ugideligheden har et hårdt tag i mig i disse dage, ISÆR idag. Kender I ikke de dage hvor man bare ikke KAN få taget sig sammen til at lave noget som helst, selvom det man skal have lavet faktisk begynder at være lidt presserende? Jeg ved virklig ikke hvad jeg skal stille op med mig selv på de dage. Jeg har siddet her foran computeren siden i morges fordi der er nogle ting jeg bare SKAL have orndet i dag og jeg har ikke fået lavet NOGET OVERHOVEDET. Bliver mere og mere presset, men får stadig ikke lavet noget. Det er sgu lidt underligt. Er det kroppens forsvar og signal til, at den altså meget gerne vil have en stille og rolig dag eller hvordan? Det giver ikke mening for der er jo ikke ro i mit sind før jeg har fået lavet de her ting med deadline i aften.
ARGH, frustrationen tager snart over........kan man ikke tage nogle piller mod det?
tilføjet af

i samme båd

jeg har også siddet foran computeren hele dagen... har en 1/2 opgave der hænger på skærmen og skriiiiiiger til mig: "tag dig sammen for pokker!!! du har deadline i morgen.. hvor svært kan det være? Du mangler kun 2 sider! skriv skriv skriv skriv skriv"
ARGH!! jeg plejer ellers at fungere fint under pres, men i dag... tjah jeg føler det er mere end bare ugidelighed, men hvad det er, aner jeg ikke.
Dejligt at høre, jeg ikke er alene! Men Rotte, jeg ønsker dig en god og produktiv dag fra NU af!! :-D
tilføjet af

okay Gnaekko

Fra NU af skal vi altså have lavet noget. Nu må vi tage os sammen. Det kan være vi lige skal holde hinanden lidt i ørene i løbet af dagen :-)
tilføjet af

andet end ugidelighed

ja ved du hvad, det tror jeg altså også mit er. Det er som om at jeg skal over en mur og jeg vil slet ikke vide hvad der er på den anden side. Det er sikkert bare noget min hjerne har fundet på, så den slipper for at lave noget i dag....
Hvor tarveligt
tilføjet af

måske en tur

ud i det dejlige vejr kan få jer på rette spor igen....
tilføjet af

ja måske

....hvis vi ku tage os sammen altså ;-D
tilføjet af

Rotte altså

Rotte, du skal ikke sidde og svare på indlæg her.
Du skal jo lave noget. KOM SÅ IGANG.
;-)
tilføjet af

okay

nu går jeg en tur. Måske det hjælper med lidt frisk luft. Gad vide hvor mange timer det vil tage mig at komme udenfor. Jeg er virkelig langsommere end en snegl idag, det er næsten uhyggeligt.
Jeg prøver at gå en tur Karat. Skal nok vende tilbage og fortælle om det var en god idé :-)
tilføjet af

halløjsa

jeg tog sgu på arbejde. Hvad siger du så? Og tænk engang, der var ikke engang særlig meget brug for mig, så så stod jeg bare der og hang i stedet for. Det var åbenbart ikke meningen at jeg skulle lave noget i dag.......
tilføjet af

Klap klap.

Det var flot gjort. Er stolt af dig. :-)
Så kan du jo give den hele armen i morgen, når du har haft en slapper idag.
tilføjet af

nå du....

Hvordan gik det så.....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.