4tilføjet af

Skuffende Kollega ?

Har du prøvet at blive skuffet over en kollega❓Og når jeg siger skuffet, så mener jeg rigtig skuffet, hvor du virkelig føler, at du er blevet stukket i ryggen. Det har jeg nemlig. Hvis du har sådan en oplevelse, så skriv om den her, så jeg ikke føler mig helt alene i verden.
tilføjet af

kolligialt?

samme her, det er bare så dårligt, for fællesskabet for hvem kan man stole på?.
troede selv ,at jeg havde en god kollega.
tilføjet af

Hvad

skete der ?
tilføjet af

Hvad skete der??

Hvad er der sket i jeres situationer siden i er blevet skuffet??
Jeg havde engang en chef jeg ikke kunne stole på. Han gjorde alt for at gøre det surt for mig, og da jeg så endelig gik til den øverste chef så gjorde han derefter alt for at få mig fyret. En rigtig dum oplevelse.
tilføjet af

Når du nu

gerne vil vide hvad der er skete, kan jeg fortælle følgende: Min "kære" kollega havde åbenbart hørt noget jeg havde sagt om ham ude i "byen". Den person der fortalte det videre, fik lige ændret noget så gevaldigt på historien, så jeg dårlig nok selv kunne genkende, det jeg havde sagt. Det jeg blev vred og skuffet over, var at min kollega ikke gav mig en chance for at fortælle hvad der egentlig var blevet sagt, men til gengæld troede mere på en den anden person i stedt for mig, som han iøvrigt har arbejdet sammen med i næsten 3 år. Han har kun kendt den anden person i ganske kort tid og fra deres rygepauser.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.