5tilføjet af

Jessica Simpson

At tage gode musik numre og lave dårlige cover-versioner af dem burde være forbudt, senest er det gået ud over Robbie Williams' Angle, en af de bedste sange (ihvert fald efter min mening), den har hun totalt ødelagt. Og det gør mig gal. Nu bryder jeg mig heller ikke synderligt om Jessica Simpson, og det stunt med Angle har da i hvert fald ikke gjort det bedre. Der i mod hendes søster, kan ikke lige huske hendes navn, men det er da musik, der er værd at høre på. Jessica kunne lære noget af sin søster. Ellers skal hun bare lukke æsken, Britney wonnabe.
Kan du evt fortælle mig hvad søsteren hedder?
tilføjet af

Søsteren

Hun hedder Ashlee Simpson.
tilføjet af

Så hun hjemsøger også dig

så forestil dig en bustur på ca 30 min - en time i tog og en efterfølgende bustur også på ca 30 min.. Med hendes sang i hovedet...Der var ingen at snakke med da du rejser alene. Der er intet at læse i, osv... Bare stilhed og hendes sang om og om og om og om og om og om igen....
Skulle hilse og sige man bliver lidt bims
tilføjet af

Puh ha

Av for den da, jeg får helt ondt af dig, lad os håbe at det sker igen.
tilføjet af

ok..

og tak
tilføjet af

Dumn...

Har I set programmerne, "Newly weds", på M-tv, netop med J. Simpson. Det er utroligt han kan holde hende ud. Hun er virkelig indbegrebet af en dum blondine. Eks: Han er ude med gutterne, og hun ringer til ham for at høre hvad er brackwurst er. Hun nægter at lægge på, før han har defineret forskellen mellem den og en almindelig pølse. Osv.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.