6tilføjet af

Zulu-Geo...Genial eller til grin?

Personligt mener jeg at manden er komplet håbløs, og desværre har spoleret et ellers morsomt program. Han prøver ligesom bare lidt for meget, at være morsom. Jeg kan ikke snuppe ham, men ved også at mange derude er af en helt anden mening. Hvis du er af samme eller den omvendte, så giv lyd!
Måske man skulle kræve Jan Elhøj tilbage, men denne gang forklædt som Kræmmer-Villy? Se dét kunne jeg sgu få en god griner over!
tilføjet af

han overdriver

Ja jeg syntes også han overdriver. men der er jo heller ikke rigtig mere at komme efter i programmet. De kan ligesom ikke forny det så forfærdeligt meget. Det tror jeg Elhøj indså meget hurtigt og kom videre
tilføjet af

HÅBLØS

Har aldrig brudt mig om Geo´s humor!! Programmet skulle nok være stoppet da Jan gik fra!!
tilføjet af

Tjjaa..... :o9

Man skulle have stoppet programmet mens det var på toppen! Alt andet, som det er set før med bl.a. Lykkehjulet, fuldstændige krampetrækninger for at holde liv i noget man mener er en succes... Nej.. stop programmet.. mener den har haft sin "levetid" :o)
tilføjet af

Savner Jan Ellehøj.

Jan Ellehøj var god i Zulu Bingo.
Geo? Hvad er manden på?
Personligt kan jeg slet ikke følge med. Min humor er ellers meget sort, men når jeg har set Geo udfolde sig i et afsnit af Zulu Bingo, så er jeg udmattet bagefter. Han er vanvittig - uden det er sjovt.
Humor er bedst, når personen der leverer varen, IKKE anstrenger sig for at få folk til at grine.
Geo egner sig ikke til tv og stand-up.
tilføjet af

Meget god, men...

Jeg har ikke noget mod GEO...
Men jeg foretrak nu Jan...
tilføjet af

Geo er da god!

Jeg føler mig lidt som en outsider, men jeg synes Geo er bedre end Jan Elhøj! Han har altså humor! Han er mere skør end Jan og tør gøre ting som ingen andre ville gøre. Jeg synes "Daddy DD" og "Krukken" er genialt. Stakkels "lille mirakel!"
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.