22tilføjet af

Rum raket på sprit tabbeletter, balistik?

jeg har lavet en temmelig stor raket motor. den bruger fast brændstof som er lavet af sprittabbeletter (jeg har købt 6 tons på et overskuds lager i polen) men efter at de er blevet opgraderet lidt fungerer det fint i raketten.
nu vil jeg gerne teste den men jeg er ikke så god til balistik .. jeg tænkte på at teste den på syd motor vejen efter midnat en aften (vandret for jeg har ikke nogen falskærm) men der er et sving og jeg skal regne ud om jeg skal tænde dreje raketterne før eller efter frakørsel 3? (den går ca 28000 på toppen, men det regner jeg ikke med at nå før sorø)
tilføjet af

mener du ikke ring 3

hvis du mener ring 3 fletningen og imod køge tror jeg du skal gennem en lidt større beregning
men her er et link http://www.handloads.com/calc/
det er godt nok til kugler så du skal sikkert lige gange lidt ud for at få det til at passe?
hvordan har du rafineret de der tabeletter?
tilføjet af

det er hjemmebrændt

men jeg skal jo også nå at bremse inden storebælt eller måske rastepladssen i antvortskov er ikke helt sikker på blandingsforholdet
http://www.braeunig.us/space/propel.htm
tilføjet af

Er det nu gennemtænkt?

A HVAD vil du? Uden at du har indhentet tilladelse fra myndighederne vil du altså fyre sårn en kraftig nytårsraket af? Du tager chancen på at der ikke kører nogen på motorvejen på det tidspunkt? Der kører ALTID biler på motorvejen.
Behøver jeg at fortælle dig at du kommer ind bag svenske gardiner så længe så du ikke kan forestille dig det? Det er ikke det værste. Det værste er at der kan komme en familie kørende som bliver ofre for dine hjernelamme idéer!!
Ari
tilføjet af

rolig nu, jeg styrer den

nu er det motorvejen jeg mener så der er jo ikke modkørende.
der er også kørelys på så man kan se den bagude og ellers lyser brændstoffet jo en hel del op
jeg kan også manuel korrigere styre raketterne. det link hansi sendte!tak kan online beregne balistik så jeg kan korigere og jeg er selvfølgelig online hele tiden
før køge tror jeg heller ikke den når over 130-160m pr sekund alligevel
tilføjet af

Nu må Du bestemme Dig

Hvis Du tager sydmotorvejen er det Storstrømmen Du rammer istedetfor Storebælt.
Jeg vil anbefale Storebælt da Du kan flyve mellem bærekablerne på broen, tager Du Storstrømmen fiser Du op i luften da kablerne på Farøbroen sidder på skrå i midten og vil virke som rampe.
tilføjet af

Nu taler jeg lidt af erfaring....

Jeg er nødt til at nævne mit job igen, selvom nogen får ondt i røveren. Men i bilindustrien har vi helt afsondrede testbaner, da det ville være ulovligt at afprøve dem på offentlig vej. Vi producerer biler som ópnår enorme hastigheder og det ville være aldeles uforsvarligt at afprøve dem på offentlig vej.
Jeg har ingen ord for hvor uforsvarlig jeg finder din idé. Og jeg har mine tvivl omkring autensiteten i dit indlæg, for at være helt ærlig.
Ari
tilføjet af

skal vidst lige kigge på kortet

det er den forbi køge og anvortskov? og ja store bælt er planen eller at stoppe inden dog
tilføjet af

hvor mange heste?

hvor mange hypper kan du trække ud af den der tingest?
tilføjet af

det regnes i kg

det er sådan at man beregner det i kg / kilo men det er jo min egen opfindelse (rafineringen af sprittabbeletteene) så jeg er ikke helt sikker. det er også derfor bremse længden starter i antvortskov i slagelse så jeg håber at stoppe kort efter .. men ellers vil jeg formentlig kunne tage storebælts betalings anlæg (ja jeg har brobiz) med 7000m pr skond give or take (28000km/h) det vil sige at hvis de drikker kaffe på storebælt og formentlig taber den når jeg kommer blæsende, så kan jeg nå over sprogø inden koppen rammer gulvet
tilføjet af

kun type godkendte biler

det er vel kun ved type godkendte biler og nu er det jo ikke en bil, den svæver ca 2,5 meter over kørebanen efter et par 100 meter. jeg vil heller ikke have den synet, den er for dyr at flyve i
tilføjet af

Giver du mig en garanti?

Gode Albert
Er du så rar at garantere mig at den dersens raket ikke ryger til Jydeland? Jeg er mere end almindeligt skeptisk, og vil sgu ikke have mit nykøbte hus skudt i sænk fordi du kommer til at ryste på hånden eller får hikke, eller hvad ved jeg.
Ej, jeg joker naturligvis. Men jeg er sgu lidt bekymret for din og især for andres helbred. Er du helt alene om det?
Når sådan noget afprøves på TV, så står der en hel flåde af brandbiler og ambulancer parat. Du har velsagtens bare en knallert stående klar? heheheheh, fik du den? En "knallert"?
Ari
tilføjet af

Jada, naturligvis

Det har du helt ret i. Det er prototyper. Vi har en egen testbane, så vi skal slet ikke indhente den samme tilladelse som jeg vil tro du burde.
Ari
tilføjet af

Næsten rigtigt

Motorvejen deler sig i syd og vest ud for Køge.
Skal Du mod Antvortskov følger Du de to vognbaner der ligger til venstre.
Pas iøvrigt på når Du flyver retur, slipstrømmen fra turen ud har endnu ikke lagt sig.
tilføjet af

det siger vel næsten sig selv

det er jo et gør det selv projekt, men risikoen er minimal.
det fine er jo at der er så meget skrald på motoren at den ikke behøver at kunne holde til rystelser fra jorden (den rører ikke) og den bagudrettede kraft er løst ved at lægge alle limninger bagud. den er iøvrigt co2 neutral fordi materialet er carbon baserede tromler og der er faktisk ikke andet end mig (og så forlygterne og batteriet) tilbage når vi stopper
tilføjet af

prøv "backyard balistics"

tilføjet af

En raket med forlygter?

Ja undskyld, men nu triller tårerne altså her. Det ville jeg betale entre for at se. På behørig afstand, forståes.
Ari
tilføjet af

selvfølgelig er den quasi balistisk

ellers kunne jeg jo ligesom ikke dreje.
du kan se en lignende raket her som russerne bruger (ss26) beklager musikken, men raketten er god nok
http://www.youtube.com/watch?v=w3F8DbZ-3yc
de flyver så mest opaf og ikke med passagerer og så er den jo ikke lavet af pap. men det var nok før co2 diskussionen. så længe jeg ikke skal korrigere mere end 5 grader i svingene er det fint eller klipper den jo nok lidt hjørner
tilføjet af

el tempo gigante

min kæreste har også snakket lidt om at hun har set en film engang om den der bil i norge der lignede mit projekt en smule .. men det her går jo lidt stærkere og så er det ikke en konkurence.
tilføjet af

ingen retur

nej, jeg regner med at blive hente derude. den er co2 neutral så der er ikke noget tilbage ud over mig, forlygter og batteri. og med lidt over 7000meter pr sekond og 5grader til korrektion så vil vende radiussen blive upraktisk stor
tilføjet af

Det bliver vildt...

det bliver vildere end ghost rider den tur der :D
er du helt sikker på hastigheden, det er hurtigere en kuglen fra en salon riffel?
tilføjet af

Husk at forny Dit kørekort før turen

Og helst til et på 150 meters længde, 28.000 km/timen giver MANGE klip [:*(]
Hvordan bremser Du iøvrigt, Din partnes G-streng har for lille en overflade til bremsefaldskærm.
tilføjet af

opbremsning er ikke nødvendig

det bliver ikke nødvendigt at bremse grundet forbrændingen. på det tidspunkt hvor forbrændingen aftager så lander jeg jo bare og test raketten er væk.
jeg fik et link fra hansi om balistik beregning, tak! og den kan jeg bruge til at beregne hvor meget jeg skal lade raketten stige under opbremsning for at min egen hastighed når raketten forsvinder passer med at jeg ikke slår mig når jeg så selv lander. (jeg kender jo min egen vægt og kan måle hastigheden ved at tælle pælene langs vejen)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.