4tilføjet af

regeringen

Mand hvor er jeg bare træt af den regering vi har nu. JEg syntes godt lige de strammer garnet over for en masse mennesker. Jeg kan virklig ikke forstå hvordan folk kan stemme på dem. Tænk lige hvem der får det sværest med den nuværende regering. For jer der stemmer på dem tænk over det når du aflever dit barn i institution, hvor der igen er er vikare eller ture der bliver aflyst pga der ikke er sygdom og der ikke er råd til det fordi de skal spare, tænk over det hvis der ikke er råd til nyt legetøj. Tænk på det hvis jeres forældre på plejehjemmet ikke får den nødvendige pleje, både hva det angå hygiejne og omsorg. fordi de også der skal spare. Tænk over det hvis der igen er vikar i dit barns klasse elelr der er timer der bliver aflyst fordi skolen ikke har råd til vikare fordi de skal spare. Kan kun opfordre alle til at tænke over hvor i stemmer jeres kryds ved næste valg, og ellers dukke op til demostration den 3 oktober i en af storbyerne.
tilføjet af

Jeg stemmer på C

og gør det også igen næste gang.
Min holdning er at folk må tage vare på sig selv og ikke pålægge skatteyderne urimelige udgifter som nu.
Forældre skal selv betale for at få passet deres børn. Det er ikke en offentlig opgave.
Tager man pengene til børnepasning og giver dem til folkeskolen, så vil folkeskolen blive meget bedre.
tilføjet af

Tænk!!

Ja, tænk hvis folk havde TÆNKT, inden de satte deres kryds!! Så havde vi både været sparet for mange sorger og nedskæringer - OG kommune-sammenlægninger!! Det kommer mere og mere til at ligne beton-kommunismen i Østeuropa før Murens fald: Kontol, straf, mere kontrol, tests, menings-kontrol (hvem sagde smagsdommere??)staten/regeringen vil styre vores tanker og meninger, ellers er der dømt STRAF!!
Hvem sagde "forbuds-Sverige" De har langt mere frihed end os....men nu har de fået ny regering, så nu bliver vi nok HARMONISEREDE?!
tilføjet af

Løgne, skønskrivning og fortielser

Før det sidste kommunalvalg blev befolkningen aktivt fyldt med falske oplysninger om kommunalsammenlægningens konsekvenser fra regeringspartiernes sidder.
Al kritik blev forsvaret med løs snak og skønskrivning. - Enhver konkret indsigelse blev modsagt.
Derfor burde der være valg NU!
Fakta er at: Kommunalsammenlægningerne skal betales af samfundets svageste: Børnene, de syg og de ældre får kraftigt forringede vilkår på skoler, i børnehaver og på plejehjem.
Regeringen har givet falske løfter til almindelige mennesker for at forgylde samfundets rigeste.
Eller sagt på en anden måde: De store kommuner med de mange sociale problemer skal give enorme beløb for at de rige andre steder i landet kan få skattelettelser.
Stop den asociale regering og deres asociale besparelser!
Derfor: Valg nu! Og fakta frem i lyset!!
tilføjet af

IHVERTFALD

stemmer ihvertfald ikke venstre:(
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.