7tilføjet af

PC vil ikke slukke!

min pc vil ikke slukke af sig selv - jeg lukker ned, men den står nærmest i dvale, dvs. den afbryder ikke strømmen totalt. Det betyder, at jeg skal trække stikket ud på den, for at den er helt slukket og det kan ikke være meningen.
Hvor går jeg ind og retter på det, så den lukker HELT ned, når jeg beder den om det❓:-))
tilføjet af

Updatere du din computer jævnligt?

Jeg har været ude for problemet et par gange.. men har desværre aldrig fundet den egentlige fejl. Alle de gange jeg har fået den løst, er ved at opdatere Windows. Så, husker du at opdatere jævnligt? Prøv eventuelt at se om der er kommet nogle opdateringer, til den version af Windows du nu har, og opdater maskinen..
Ellers er jeg næsten 100% sikker på, at der er nogle fra www.eksperten.dk som ved præcis hvad det er, og hvad man skal gøre for at rette fejlen.
Held og lykke :)
tilføjet af

En del Win98-maskiner

vil ikke slukke af sig selv.
Der skal man holde "tænd-sluk-knappen" inde i ca. 10 sekunder, og så slukker bæstet. Men når man så starter igen, vil den sige, at Windows ikke er lukket korrekt, og be' om at køre ScanDisk.
Hvis det er "altid", kan det blive nødvendigt at finde et "sluk-ned-program" (f.eks. på nettet) til at klare den sag.
tilføjet af

har automatisk opdatering af windows

men jeg tjekker lige det site, du skriver om, tak forhjælpen.
tilføjet af

jeps!

det må jeg prøve, så dyret kan køre ordentligt :-)))
tilføjet af

Virusangreb ?

Det kan være en "virus" !
tilføjet af

prøv

prøv kontrolpanelet power management (eller hvad den nu hedder.) under avanceret tror jeg det er , da slå advanced power management til
tilføjet af

nemlig...

... ellers forsøg (efter opdatering af Windows) med: Skærmindstilling --> Pauseskærm --> Strømstyring --> Afbryderknapper --> "Når jeg trykker på afbryderkanppen på min computer" --> vælg: Luk computeren...
Du burde nu kunne lukke din maskine helt ned (med power-off) med et enkelt hurtigt tryk på afbryderknappen og dermed slippe for auto scandisk ved næste opstart.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.