6tilføjet af

REAL HIP-HOP

YO GANGSTA HOMIES
MANGE TROR AT HVIS MAN GÅR I HIP-HOP TØJ SÅ ER MAN HIPHOPER (NOT) OG HVIS MAN HØRER RAP OG HIP-HOP
SÅ ER MAN OS HIPHOPER (NOT)
HIP-HOP KULTUREN HAR 4 ELEMENTER
1. BREAKDANCE
2. RAP
3. DJ
4. GRAFFITI
HVIS MAN DYRKER EN AF DE 4 ELEMENTER SÅ ER DET FANDME REAL HIP-HOP
MEGET VIGTIGT HOMIES
HYGGE FRA FUTTIE 7...
tilføjet af

Hvad er real?

At dyrke et af de fire elementer er en del af hiphop milijøet, men man kan sagtens være "real" uden at gøre nogle af delene. Hiphop er først og fremst en mentalitet, og en livsstil, som indkluderer at Rap, Breakdance, graf, el. DJing, men at du gør det, gør dig ikke til hiphopper, alle som breakdancer, er f.eks. heller ikke hiphoppere! I det hele taget er det en latterlaig diskution, om hvad derer real, og hvad der ikke er, real vel det man selv føler, hvad der er real for mig, behøver ikke stemme overens med andres defination, så længe man er real overfor sig selv, er det ligemeget hvad andre synes. Var 2pac f.eks. real? han rappede om thug life osv. men før han kom frem var det ikke det liv han levede, han tilpassede altså sit liv, efter musikken, istedet for at tilpasse musikken efter sit liv! Som han selv sagde det " I didn't have a record (Plettet straffe attest), until I had a recorddeal... now what is "REAL"?
tilføjet af

NOT !!!!!!!!!!!! taber

Gu`er man da ej, der findes ingen real Hip Hop`er i Danmark, men hvis du er sort, bor i USA fx. Bronx har du en mulighed for at blive det, ellers bliver du sku aldrig "real" Hip hop`er. Men i er nok mange der bare render rundt og "leger" i er det.
tilføjet af

Du glemte nummer 5

5. BURGER KING - hvis du er ægte Hiphopper kommer du kun på BURGER KING hver dag og skal have en WHOPPER MEAL
tilføjet af

Måske. . .

er jeg ikke lige helt med på hvad du snakker om. . ?
Jeg er nok for gammel og har sovet lidt i timen den dag
tilføjet af

du har ret i ---------

DET ER RIGTIGT MANGE TROR SOM DU SIGER! MEN HVEM TROR DU ER RIG--- HIP&HOPER?
tilføjet af

wha the....!!!

what the fuck!!! hvad er det for noget shit!! der er sku da mange hvide (bla. danskere) der køre hiphop stilen, både på den ene og den anden måde! godt nok har vi "taget" stilen fra USA, men det betyder sku da ik vi ikke kan være real hiphoppers!...og FUCK om man er neger fra tha bronx...!!!! hvad vil du kalde eminem?? damn.. idiot..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.