10tilføjet af

min mave knorrer!

Hej.. Jeg er en pige på 16 år. Selvom jeg spiser en stor potion morgenmad, inden jeg skal i skole kl. 8, begynder min mave allerede at knorrer en halv time efter. Jeg er egentlig ikke specielt sulten når den knorrer. Den gør det bare. Og det irritere mig bare rigtig meget. Jeg kan nemlig slet ikke koncentrere mig, når den gør det. Er der nogen der kender en eller anden kur, eller piller.? Jeg ved problemet er meget lille. Men det går mig på!!!
tilføjet af

Mave der knurrer

Hej Prøv at købe nogle piller der hedder Trifalla.
de kan købes i matas, er lidt dyre men de virker.
tilføjet af

mave der knurrer 2

Hej igen
Det er ikke et lille problem, det er faktisk ret ubehageligt fordi at alle vender sig og nogle siger, du har da vist ikke fået noget at spise her til morgen. A38 og Cultura er også godt. Især er en drikke cultura rigtig god. En Zoneterapeut kan sandsynligvis også gøre noget. Jeg har selv prøvet, og man mærke det med det samme i maven.
tilføjet af

læge....

Jeg syntes du skal gå til lægen, hvis det er noget der har stået på i længere tid...
Det kan være "et lille mavesår" som kommer af stress, der får maven til at "syde",,,,
Ikke at det er det, men i vores verden i dag, så få det undersøgt i stedet for at spise alt muligt, uden du ved hvad der er galt...
tilføjet af

mange tak!

Jeg vil gerne prøve de der piller. Men jeg vil gerne vide lidt mere om dem. Har søgt på nettet. Men har du selv prøvet dem? Og hjælper de med at tage knurren helt væk, så man ikke skal proppe sig med mad hele tiden, for at den kan forholde sig i ro?
tilføjet af

har lige

snakket med min mor om dem. Men hun kan ikke helt se hvad trifalla skulle hjælpe, når det jo ikke er luft jeg har i maven. Men jeg håber at du lige vil skrive hhj, hvis du selv har ahft problemer med at din mave hele tiden knurrede..
tilføjet af

...

den besked hvor der står: Jeg har lige.. skulle have været svar til dette indlæg..
tilføjet af

min maver knurrer tit når jeg har spist

det er helt normalt
men udsæt du dig endlig for en unaturlig løsning
andre tager piller for at undgå menstruation, og atter andre får aborter som prævention, og opereres for rødme, tager solarie, blondderes, får silikonepatter(der bliver udskiftes hvert fjerde år), og æder dyr der er fulde af medicinrestester, og har kviksølv ophobet i vævene
ryger for at slanke sig 2-3 kilo osv.
tilføjet af

og hvad har du så taget?

siden du er så mobset over et meget uskyldigt indlæg ???
tilføjet af

hmm..

Jeg er ret ked over mit problem. Har lige være til sådan noget kor, hvor jeg hele tiden tænkte: "ej bare min mave ikke knurre!!!" Jeg har det virkelig dårligt og håber at folk kan respektere det. Inderst inde ved jeg jo godt, at folk er lige glad med om min mave knurre. Men jeg er ked af det, og laver undskyldninger om, at jeg har det dårligt, så jeg kan slippe for en time, gå hjem og lave ingenting. Jeg har det bare SÅ dårligt med det!
tilføjet af

har prøvet trifalla

Hej
Det er et naturligt kosttilskud. jeg har taget dem, og de hjælper. Efter nogle dage, måske en uge kan man tydeligt mærke forskel. Maven bliver meget mere rolig, og man behøver ikke at overspise. Jeg synes du skal prøve dem!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.