39tilføjet af

Racisme i Nærum-Holte

Jeg boede i en kort periode i Holte. I den forbindelse var jeg engang på netcaféen i Holte, for at checke mail osv, da jeg ikke havde eget internet på det tidspunkt.
Caféen var som regel altid proppet af 10-15 årige drenge der sad og spillede det såkaldte "Counterstrike". Hvad jeg specielt hæftede mig ved var deres sprog, som simpelthen var ulideligt.
Hvert 2. sekund fløj flg. sætninger gennem luften, mens de var totalt væk i det her counterstrike:
"Nu nakker jeg dig fandme din grimme nigger"
"Hvad laver du dit perkersvin, nu skal du fandme dø"
"HAHAHA got you fuckin nigga"
"Jeg nakker dig får hårdt dit fucking perkersvin"
Tilsyneladende var der ingen såkaldte perkere eller niggere blandt de unge. De var alle pære danske, ihvertfald af udseende. Måske derfor de turde at være så hæmningsløse i deres sprog?
Nu valgte jeg så at lade som ingenting. Men havde jeg været en såkaldt "perker" eller "nigger". Så havde jeg fandme taget den ene og tæsket den anden med.
Nu kender jeg ikke de nærmere omstændigheder omkring knivstikkeriet mellem den 13 og 12-årige i Nærum. Men jeg forstår sgu godt hvis perkerne "har fået nok".
tilføjet af

Du skulle hellere lade din harme

-
Du skulle hellere lade din harme gå ud over det svinske sprog indvandrerdrenge bruger overfor os piger, kvinder, mødre og bedstemødre! Aldrig før i danmarks historie har udtryk som "I fuck your mother", med mere været brugt!
Så det er yderligere en berigelse til det danske samfund.
Hvad tror du der ville ske hvis en dansk dreng sagde det til en af indvandrerdrengene?
-
tilføjet af

sådan er alle netcafeer - desværre

hjernedøde unge som forældre ikke har en skid tjek på
nemlig men perkerdrengene råber skam også nigger mm
plud "fucking luder" det er mest deres RÅB
tilføjet af

jamen selvfølgelig

Du har jo som altid ganske ret. Gaaab
Det er jo kun de etniske danskere der er nogle svin og et tilråb giver jo altid ret til at svare igen med en kniv eller det der er værre.
Tror aldrig nogensinde at en indvandrer har udtalt et eneste negativt ord om danskere eller deres levevis, hvis det altså stod til din fermstillignaf forholdende i Danmark.
Du har garanteret heller aldrig leget Cowboy og indianere som barn og nakket de fordømte rødhuder eller skalperet blegansigterne vel? Nej for din politiske korrekthed var jo selvflgelig allerede højt udviklet i 5 års alderen.
Du er simpelthen til at brække dig over så hellig som du altid forsøger at fremstille dig selv. Det ville være langt bedre hvis du fremstod som et menneske på godt og ondt som os andre!
Men nej. Danskerne er nogle racistiske svin, hvad er det du plejer at skrive 80-90% af danskerne er racister?
Næ kravl du op på din piedestal igen og lad os dødelige være i fred. Skinhellige prædikant.
tilføjet af

EoJ har ret

Racisme er et stort problem mange steder, og sikkert også i Nærum/Holte. Men jeg mener også at vide, at der er store racismeproblemer i Mjølnerparken, Voldsmose, Gjellerupparken og mange andre steder.
tilføjet af

kogeriet

Det er rigtigt nok, Jeg bor selv i Elvermoseparken
og jeg bliver moppet derhjemme hver eneste dag af min kone som er ikke etnisk Dansker, og det vil jeg godt indsende en protest på.
tilføjet af

Glem det

EoJ ejer ikke hverken humoristisk eller realistisk sans.
tilføjet af

nudetrigtignok

jeg synes også det er lige i underkanten af cirklen.
Et gammel ordsprog siger at taler man om solen så skinner den. Jeg har tit og ofte spekuleret over, hvad Victor Hugo egentlig hed til Efternavn!
tilføjet af

Hmmm. Jah

Men hvad med Ole Ernst?.
Ja nu taler Vi jo nok uden om emnet. Men skidt med det, det var jo ikke et seriøst emne. Det var jo skrevet af EoJ.
tilføjet af

De er svære

Ja den havde jeg helt overset. Der er meget man ikke helt kan forstå.
Nu det der Gjellerup parken , tror du hun har bygget det, eller bor hun der måske bare.
Jeg kom til at tænke på en anden ting :
Det maa have været en stor behagelighed, dengang man ikke havde Jerbaner, at man ikke skulle skifte i Holde.
tilføjet af

nej nej

Træls du har haft sådan en oplevelse.
Og den måde du vil reagere på, hvis du var indvandrer viser da hvis lidt om dig..Vold løser da ikke noget.
Du har ikke tænkt over alle de gange danskere og specielt piger bliver kaldt for ludere eller fucking danskere, skulle de så også reagere med vold? Nej vel!
tilføjet af

Ha ha ha

Forstod godt Din joke. "J".
tilføjet af

P-Humanist

og Kultur-radikalist er hvad du er.
tilføjet af

fornuftige drenge!!!

Det varmer at læse !!
Godt der noget der har holdninger og øver sig virituelt til deres måske kommende erhverv!!!
Jeg viste hele ungdommen ikke købt, alt det crap om at det fornuftigt med integration!
Og du skal være glad for at os danskere kender grænsen- de gjorde jo ikke nogen noget!! vel tosse- er det nu slemt at sige nigger?????????? Så synes jeg det væsenligt værre at stikke med kniv og slå løs ensidigt på hvide!!
tilføjet af

Det var ikke knivstik mellem nogle!

Det var et brutalt overfald!!
En kulturberiger var vist nok ved at sætte danmarksrekord i drab begået af mindreårige. Måske ville han i "Guiness books of records" ellers også kendte han ikke sne fra Somalia!
http://www.bt.dk/krimi/artikel:aid=323912/
tilføjet af

Din henvisning til Guinness

... bliver ikke mere rigtig af at blive gentaget.
Måske du skulle se "Bowling for Columbine" af Michael Moore. Her er der en 6-årig, der skyder en anden 6-årig - og det er ikke film, det er dokumentation.
Børn er ikke færdige med at danne adfærd og kender ikke grænser "af sig selv", ligesom de heller ikke forstår ironi. Så hvis forældrene ikke har sat grænser, hvor skulle børnene så kende dem fra ?
tilføjet af

Rart at se

at du er på din "pind" i dag :-)
Så du er ikke sur længere ?
Det kan man ellers nemt blive, når nogen hugger en seriøs debat til pindebrænde :-)
tilføjet af

Jeg synes

Bare folk bliver sjovere og sjovere og sjov....osv.
tilføjet af

Du har et optimistisk grundsyn

Bare du ikke føler dig udsat for en hetz. Man kan godt føle sig noget forfulgt i dette forum - helt uden grund :-)
Nå, måske kan der ikke tygges flere tændstikker af den gren ?
tilføjet af

En 12-årig med kniv

Skulle du ikke hellere holde dig til sagen, som er den at en 12 årig somalisk dreng udøver et brutalt knivoverfald. Hvis det bare var et enestående tilfælde, men der er det jo ikke.
tilføjet af

Og hvor synes du så lige

... at jeg ikke holder mig til sagen ?
Guinnes - det har du btagt ind - både her og i andre tråde.
Børn - en 12-års knægt er stadig et ufærdigt barn, der ikke selv kan vurdere konsekvenser og grænser.
Så hvor går jeg uden for det, du allerede har haft inde over emnet ?
tilføjet af

Over pind og sten

Der er bare så meget man ikke ved nu f.eks.Pindstrup det er en lille by , kvist eller knast lidt uden for Århus. Og så var det at jeg tænkte at pindene ude fra Pindstrup, mon de udvikler sig til stokke når de kommer ind til storbyen og bliver lagret. Kan man mon så konkludere at stokkemetoder i virkeligheden stammer fra Pindstrup, eller er det alt for lagt ude ?
tilføjet af

Og så

Og hvad så ?? Forhold dig til indholdet i stedet for.
tilføjet af

Unge med knive

Du kan ikke komme uden om at der er et spørgsmål om kulturel baggrund, der gør at en somalisk dreng stikker en dansk dreng ned.De ingen normer normer til at begå sig i et civiliseret samfund.
tilføjet af

Jeg kan da prøve :-)

Efter min mening er den kulturelle forskel en meget lille del af problemet.
Hvis du nu for et øjeblik lægger "kulturberigere", somaliere og andre grupperinger med mere eller mindre værdiladede betegnelser til side, hvad har du så ?
Du har børn og unge, der aldrig har lært grænser og mellem-menneskelig adfærd. De har alverdens tid til rådighed, men intet fornuftigt at bruge den til. De hænger sammen med andre af samme slags - der er ingen påvirkning på tværs af alder eller sociale skel. De er brændemærket, fordi de er lette at kende "på overfladen".
Hvis jeg husker rigtigt, var der en periode (5-6-7 - års alderen) hvor jeg (og senere mine børn) gik og bandede og svovlede dagen lang - ikke for at skælde ud på noget bestemt, men fordi det var "forbudt". Jeg var også fascineret af knive og luftbøsser, da jeg kom op i puberteten.
At det ikke gik galt for mig dengang, er absolut ikke min egen fortjeneste, det skyldes den sociale omverden, der venligt men bestemt fik mig drejet i "den rigtige" retning.
Der skal såmænd ikke så meget til for at vise vej - enten i den ene eller den anden retning. Men timingen er vigtig. Det er mange gange vanskeligere at helbrede end det er at forebygge.
Nogle af de unge har så en ekstra belastning i og med, at deres forældre er fattige, ikke forstår det samfund, de er havnet i mere eller mindre frivilligt, og ikke har nogen kontakt til indbyggerne i det samfund, de er bor i - de taler måske end ikke sproget. Og de er vant til at blive mødt med mistænksomhed og foragt.
Jamen hvordan forventer du, de skal reagere ?
Jeg er godt og grundigt træt af, at disse børn og unge altid skal stoppes i en kasse. Det er enkelt-mennesker, vi har med at gøre, med al den forskellighed, det indebærer. At der så er gruppe-påvirkning, er en ganske anden sag, men det har da ikke noget med kultur-forskelle at gøre - bortset fra at det har indflydelse på, hvilken gruppe, man kan få lov til at være med i.
Sorry, det blev længere end forventet, og også længere end tiden tillader, men jeg synes, du skøjter helt overfladisk hen over et regulært problem.
Have a nice day :-)
tilføjet af

Svinske udtryk et nyt fænomen?

Sjovt du nævner det.. men den slags udtryk lærte vi da allerede i '83 da de første videoapparater dukkede op til børnefødselsdagene og de amerikanske action- og komediefilm med Eddie Murphy i front rullede over skærmen.
Så vidt jeg kan vurdere er "I fuck your mother" ikke et arabisk eller muslimsk inspireret sprog-univers!?
tilføjet af

Nååå kiks til muslimerne

er der virkelig nogen der tale ondt om de fremmede - HVORFOR MON DET?
tilføjet af

Tudekiks?

Vel fordi der også er mindrebemidlede fjolser blandt de danske børns forældre?
Børn i den alder påvirkes af de sociale relationer de omgives af. Lige så vel som indvandrerbørnene risikerer at vokse op i en fuldstændig norm- og værdiblottet tilværelse hvis de kun omgås med ligestillede og jævnaldrende, på samme måde sker det vel også for danske børn, der parkeres på netcaféer fordi mor og far arbejder til kl. 19.
Og hvis disse børn så oven i købet præges af socialt inkompetente og ressourcesvage forældre i de få timer om ugen, de rent faktisk mødes, ja så er det da klart at det også går galt for dem.
tilføjet af

Bevidst

Ja og det er et helt og aldeles eget foretrukket valg, frem for det at være nationalromantiker/nationalkonservativ Danske Fjolser med tilhørsforhold til ørkenens folkeparti ØF ØF
tilføjet af

børn drager egne erfaringer

er du fra en flække fyldt men kærlighed???
Mange un´ge danske drenge og piger kommer og møder disse arabere med den åbenhed og velvillighed de har lært hjemmefra - Disse møder og bliver hurtigt ofre for kultur sammenstødet ! I de skoler der overvejende jalla skoler moppes de til at blive racister på trods af humanistisk og god opdragelse!!
'Realiter skaber racister nu om dage, hverken DF, ideologi eller forældre- Ikke i det omfang du vil gøre det til- langt de fleste racister, er det pga erfaring og fornuftig konklution på disse !! Nedarvet racisme er et lille problem i DK!
Men fremmed kritisk indstilling er, der mange der får fra forældrene og de skal, for odins skyld, da heller sættes i kasse sammen med racister?
pist nr. 567367. Racisme findes kun som sådan i greve - resten vil bare smide folk ud ikke undertrykke nogen pga etnisk overlegenhed!! Du jo naiv dum!!
Tag dig sammen og kom uden for universitets verden!!
tilføjet af

Du har så meget ret!

Du har ret! Du har ret! Du har ret!
(nå ja, det kunne jo være det også virkede den anden vej, at når man sagde det mange gange, så fik du mere ret :o) Det er jo øjensynligt den måde at snæversynede racister legaliserer deres holdninger)
Det er jo ikke et enestående tilfælde det her....der er tusinder...og hvorfor er der det?
Det er de generelle linier, hvordan kan det være det er så f. svært at forstå, at der er en virkelighed der er hverdag for folk i hele verden, og som befinder sig langt uden for projektørernes lyskegle(medieverdenesn bevågenhed)?
Og her tænker jeg netop på den virkelighed som blandt andet den film af Michael Moore "Bowling for Columbine" afslører.
tilføjet af

Jeg ved godt at det ord

.
Jeg ved godt at det ord var kendt, men "mor" er aldrig før indgået i den ulødige omgangstone blandt danskere!
.
tilføjet af

Nar!

Tal ordentligt eller lad være med at tale!
tilføjet af

ordenlig tale

det jeg ville sige, nu på en pæn måde er:
Forældre er ikke skyld i racisme- det endnu et forsøg på at give danskerne dårlig samvittighed- Der jeres ansvar at jaller ikke opføres sig ordenligt! pjat
tilføjet af

og hvad så

hvordan kan det være man som hvid dansker bekymrer sig om hvad der sker i de ikke danske kredse af danmark.
så lang tid sort slagter sort er der ingen problemer.
men måske man skulle lave en lov for de hvide og en lov for de sorte.
men så ville pladder humanisterne jo have et stort stort problem for så var der jo ingen sorte i frihed til at forherlige.
når man som en del af jer der ytrer sig i dette forum er så glad for den sorte kultur skulle i måske rejse derned hvor den stammer fra og tage jeres sorte venner med for de hører ikke til i et civiliseret samfund som det danske
tilføjet af

føj for den lede, flovt

siger jeg bare - hvis min søn talte såpdan om andre, ville han få....
føj for den lede
tilføjet af

creole

... om "I´ll fuck your mother" er arabisk- eller muslimsk inspireret skal jeg lade stå usagt. Men som folkeskolelærer ved jeg dog hvem, der bruger den slags udtryk; og det er altså sjældent Kaj, Poul eller Lis.
tilføjet af

P.M

PM = PræMenstruel
Deraf din reaktion og vigen udenom emnet.
tilføjet af

Pæn tale!??

Ja, det var alligevel ikke pænt skrevet - selv om du anstrengte dig. Sikken skam.
Du skriver at det ikke er forældrenes ansvar at udlændingene opfører sig dårligt. Ej det er selvfølgelig den enkelte kriminelles ansvar at lade være med at være kriminel. Det har bare ikke noget med den her debat at gøre, for her diskuterer vi hvordan børn helt ned i 9-års alderen er blevet inspireret til at lave fejlkoblingen: "Han er perker, ergo er han et svin".
Det er forældrenes ansvar at børnene taler ordentligt, og at børnene ikke anspores til at have sådanne racistiske holdninger som det afspejler sig i skydelegene på internetcaféen. Børnenes sprog afspejler ikke at de er racistiske, men at det er almindelig omgangstone iblandt jævnaldrende.
Din påstand om at forældrene kun i meget begrænset omfang præger børnene holdningsmæssigt er fatal. Jeg er overbevist om at du tror på det selv, og jeg er også bange for at mange andre tænker det samme; "Jeg har alligevel ikke særlig meget indflydelse på, hvordan lille Bertil udvikler sig, så jeg kan lige så godt lade være med at påtage mig ansvaret at forsøge at præge ham".
Sådan skaber man samfund smaskfyldt med elendige samfundsborgere uden empati, fællesskabsfølelse og medejerskab.
Det gælder selvfølgelig uanset om forældrene er danske eller udlændinge.
tilføjet af

Hvor er det der ikke taler ordentligt

Det er jo indvandrerne der er startet med at tale sådan, har vi ikke alle hørt indvandrer råbe luder efter en kvinde.
Synd at debatstarteren er så uvidne/dum om hvad der sker i Danmark
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.