22tilføjet af

Fede Folk over alt.

Det er helt utroligt,så mange fede danskere der findes.
Spiser forkert,junk food,grovæder.Det er egentlig lidt synd for de mennesker at være så fede,og det må være mærkeligt at skulle bære rundt på det fedt.
Jeg så en udsendelse om fede folk,special i usa,himmel,hvor det vammelt at se alt det gungrende flæsk.Et ægtepar vejede 650 kg tilsammen.Manden 400 kg,konen 250 kg.Manden skulle løftes med en kran ud af sengen,mens konen blev løftet af en palletruck.Det var siger jeg bare,et syn for guderne.Sjældent har jeg grint så meget,nærmest min røv i laser.Se,det kalder jeg fedme af værste karat.
God sund kost,uden alt det fede fedt er godt.
Det er bare så pænt med velholdte mennesker.
tilføjet af

Kontra

Hej til jer
Man kan undres!!!!
I unge taler om respekt for hinanden og hverandres forskelligheder, hvor er jeres egen respekt for disse uensartetheder. Og nej nordboer er ikke genetisk slanke, Tværtimod er den nordiske race en rimelligt roboust race, hvilket skyldes kulden fra den gang,hvor tøjet var en væsentlig dårligere beskaffenhed.
msåske kan man sige at de er ved, at blive dummere end de varm, for den gang gik de op i væsentligt mere interessante ting end dem selv.
Man kan jo spørge sig selv, hvad er værst, at være fed, eller end det at være dum.
Set på ovenstående indlæg tror jeg at, jeg går ud og grovæder nogle flødekager i eftermiddag.*SS*
Nicklees
tilføjet af

ja, du har sq ret

Jeg syntes at du har ret. Hvad er det lige at vi har gang i? Måske om 2oo år skal alle menneske side i en lille robot fordi at de ikke selv kan gå! Jeg er selv overvægtig og jeg har selv indset problemet. Jeg er nu kommet på en meget stram kostplan... Og JA ´! den virket SQ!!
tilføjet af

Skulderklap.

Du får lige et kærligt skulderklap, det kan forhåbentligt virke motiverenede for dig.
Jeg syntes det er flot du skriver som du gør..de meget overvægtige har ellers for vane at skylde skylden på alt og alle..samfundet maden vi køber, at de har stofskiftebroblemer mm. der er ingen grænser for hvor "uskyldige" de er.
Flot at du har mod og styreke til at skrive, at maden vi spiser har den største, ja måske endda den eneste skyld i, at folk bliver for tykke, så lige det med for lidt motion altså.
Jeg ønsker du gennefører dit program, og får det bedre med dig selv.
Tak for en ærlig og positiv holdning, og at du selv tager ansvaret.
Vh...Piat
tilføjet af

At være dum ?

Man kan ikke gøre for hvis man er født mindrebegavet...det styrer man ikke selv.
Men du styrer selv om du vil grovæde som du så smukt betegner dit spiseflip...men hvis det er din trøst så for mig gerne.
Vh.Piat
tilføjet af

Oversættelse:

"Bla, bla, bla, bla, bla..."
Hvor kan mennesker dog være DUMME. Ja, DUMME. Jeg ved udmærket godt, man ikke må sige, at folk er DUMME, "for det er der ingen, der er" - siden hvornår? Der har skam altid været DUMME skabninger til, og ud fra mit synspunkt er der flere af dem, end der er intelligente og dannede mennesker.
Helt ærligt!
Man må da have godt og grundigt ondt i røven og være utilfreds med sig selv, hvis man ikke kan se andet i andre mennesker, end det man måske selv misunder. At en overvægtig mand står og spiser en blød is er vel et rigtig godt eksempel på selvtillid (lad være med at sige mig imod, for det passer altså (kald mig bare arrogant)). DU, hr. anonym, er jo tydeligt jaloux, fordi du ikke selv har den selvtillid og -tilfredshed.
DU er så ligegyldigt et menneske med en så ligegyldig, ufilosofisk tilværelse, at du ikke er i stand til at skabe andet end foragt for menneskeheden med dine bitre budskaber.
Men du fortjener vel at leve alligevel (velsagtens fordi man ikke har en vægtskål, der bedømmer menneskers sind), så fred være med det - du skal måske bare indse, hvordan tingene hænger sammen, før du kan lave om på dig selv (ikke at det interesserer mig).
tilføjet af

Godt svar

...Hørt hørt!! Hvor er det rigtig godt skrevet og svaret!!
SWS
tilføjet af

rykker ikke noget ved vægten

Den is de står og spiser rykker højst sandsynligt ikke ved at de er fede. Jeg kan personligt ikke hidse mig op over fede menneskers spisevaner på gaden, men jeg kan hidse mig op over alle de unge mennesker der har 5-10 kg for meget på sidebene og stadig går rundt i små smarte toppe hvor man kan se deres tykke maver o.s.v. - DET er vammelt!
tilføjet af

enig....

Ja for fanden, hold dog dellerne indenfor tøjet....
Nu vil jeg snuppe et stykke kage.........
tilføjet af

trist..

jeg har altid været overvægtig, og jeg vil lige komme med en kommentar! Det er trist, at man skal kæmpe for at tabe sig og at blive mobbet, hvis man ikke gør det. Det er jeg altid blevet, og det giver mig ikke hverken selvtillid eller lyst til at tabe mig. For skal det virkelig kun være noget man gør for at slippe for onde bemærkninger?? Er jeg kun værd at være sammen med, hvis jeg er slank? Det er den slags ting, der gør, at jeg ikke forstår andre mennesker. Delvis er det min skyld, men jeg kan ikke tabe mig uden hjælp. For det Er faktisk svært og ikke bare et tegn på dovenskab at være fed! jeg synes bare, at de normalvægtige uden dette problem bør tænke sig mere om, inden de udtaler sig...
tilføjet af

vær stærk som en bjørn!

Hejsa!
Vil også lige knytte en kommentar til debatten..
Jeg har kun et råd til dig, og af egen erfarring ved jeg godt, at du måske ikke lige kan bruge det pt! For har man først én gang banket sig selv ned under gulv-brædderne ved at føle sig utistrækkelig og mindreværd, ja så er man altså havnet i en meget ond cirkel da kan være umenneskelig at bryde ud af! MEN det er ikke umuligt - hank op i dig selv, og tro på DINE værdier! Det er mit råd, og jeg ved det er særdeles svært når man er så ung som du, for da aner man knapt hvad ens værdier er.. og det ser jeg som grunden til at man er afhængig af at leve op til omverdenens idealer - bl.a. skønhedsidealer!
Men tro på dig selv, og tro på din styrke af at være fuld på højde med de løver og sylfider der finder selvværd ved at leve op til idealerne. Det triste for disse mennesker er, at selv den smukkeste blomst ikke lever evigt, og med tiden blegner.. Men de trues altid at et krav om at præstere mere, for i nakken af dem puster de nye skud af endnu smukkere og beundringsværdige blomster. Og ak og ve, den dag disse nye skud står i fuldt flor, for da drejes rampe-lyset og de nu halvvisne og hensygnende blomster har mistet sit livs-grundlag! Men når den dag kommer, da sidder du og små-griner af det hele, i selskab med din dejlige familie og dine fantastiske mennesker, der elsker dig for den du er... Du er ikke omgivet af overfladiske personer, der forsøger at stråle sig i dins glans som smukke og attråværdige mennesker kan være ude for.
Har selv den mest gude-skønne veninde og hun er virkelig "picture-perfect". Men indeni er hun trist.. hun kan ikke forstå hvordan verden kan være så ond. Hun er ensom og længes efter at blive elsket.. ja,ja det er selvfølgelig kun fordi vi er meget nære veninder at jeg får den sandhed, for udadtil har hun et misundelsesværdigt liv.. Men jeg kender indersiden af hende. Bl.a ved hun aldrig om en mand elsker hende for hendes skønhed eller pga hendes personlighed. Af samme grund er hun stadig ufrivillig single her som vi lige er gået ind i 30'erne.. TRIST!
Så tænk indad og find din styrke derinde. Plant dine ben på jorden, og nyd at nogle andre sidder på deres piedestal og dømmer andre. Den slags personer er alligevel ikke ønsket i ens tilværelse.. Drop dem, og få ægte kærlighed!
Havde selv en kæreste, der afviste mig fordi jeg ikke levede helt op til skønheds-idealet (han var ikke engang mand nok til at være ærlig om det - men man ved det godt alligevel, for det kan ses og mærkes!). Nuvel, det slog mig ud og gjorde ondt.. min største fejl var bare at tro, at det var mig der havde mistet noget ved at vore forhold gik i stykker. Da jeg også besidder en stor portion fighter-vilje, besluttede jeg i mit inderste at jeg nok skulle få ham tilbage ved at blive "én af de smukke". DET SKULLE JEG ALDRIG HAVE GJORT! For selvfølgelig kom han tilbage med savl i mundvigene, og jeg troede så at vi var klar til at fortsætte hvor vi slap. Men ved du hvad? Det ændrede ikke en skid, for man bliver bare aldrig smuk nok til den slags mennesker, der bruger det som målestok for deres følelser. Man er evig og altid under kritisk lup, og føler sig forfulgt af at skulle præstere.. alene for at han kunne have det godt med sig selv, ved at være "indehaver af sit trofæ"! I dag har jeg ondt af ham, for jeg tvivler på om han nogensinde kommer til at kende kærligheden... Det var en fejl at begynde at elske ham - men det har lært mig meget. Min dyrtkøbte erfaring er, at hvis han på mindste måde ikke kan acceptere dig for den du er - SÅ LØB ALT HVAD DU KAN! Så er der størst risiko for, at manden er ude af stand til at elske, men har brug for at lindre sin egen dårlige selvfølelse ved at have et smukt menneske ved din side.. Hendes personlighed er uden betydning for ham - og hvem vil leve på den måde?
Han smutter så snart græsset er grønnere hos naboen, og du når ikke engang at blive advaret. Måske jeg lyder bitter, men er det ikke. Har såmænd stadig kontakt med manden, og efterhånden tror jeg han selv er ved at indse hvad han gjorde galt dengang. Nu vil han have mig tilbage.. men det er forsent, jeg har allerede ham der har vist mig hvordan man elsker i virkeligheden! :-)
tilføjet af

Tilføjelse..

..at du vil tabe dig for din egen skyld er en god idé. Men du skal ikke gøre det for at skulle leve op til andres ønsker.. på den måde kan du være bedøvende ligeglad med om andres mopperier! Luk ørene og kæmp din egen kamp! Du bliver hverken mere eller mindre værd som menneske ved at være tynd.. men hvis du har lyst til at tabe dig for at lade din endre person komme mere frem i verden, så skal du have mine bedste ønsker på vejen! Du kan sagtens lykkes!!!! ;-)
tilføjet af

tak

du skal have mange tak for dit svar, som opmuntrede mig meget. For ét er hvad man selv kan tænke sig til, men noget andet er at blive bekræftet, og jeg har faktisk tabt mig otte kg i denne ferie. Så jeg har ånden til det, men har brug for at være sikker på, hvem det er jeg gør det for. men endnu engang tak
tilføjet af

Jeg æder mig fandme ihjel

Jeg oplevede en ganske speciel dame forleden dag. Typen der signalere: Jeg æder mig fandme ihjel.
Vi var til middag, og kvinden blev ved: "Er der mere af det laks, for jeg kunne da godt lige tage et stykek til?" "Er der mere kartofelsalat på vej?" "Skal I ikke have mere kød? Jamen så lad bare fadet stå her." "Isen er den gået fuldstændig i stå i den anden ende? Jeg har trods alt kun fået to portioner." "Det er da også synd, at det sidste stykke kransekage skal ligge der heeeelt alene."
Jeg som ellers troede, at jeg havde en rimelig habil psyke, blev total chokeret. Det var kvalmende at se på. Og ja undskyld mig, jeg sad med åben mund og øjne så store som tekopper: Hun nåede at spise godt det hele af en pakke smør på tre boller. Hun måtte have en stol uden armlæn, for ellers kunne hun ikke sidde ned ved bordet. Da hun skulle gå op af en trappe på fem trin blev hun totalt forpustet og rød i hovedet. Og da hun stod foran mig, fik jeg fuldstændig blokeret mit udsyn både til højre og venstre.
Jeg har ikke noget mod runde mennesker. Jeg har ikke noget mod let overvægtige mennesker. Men jeg har faktisk noget mod stærkt overvægtige mennesker. Ikke at de ikke er mennesker, for selvfølgelig er de det, og har ret til at være den de er. Men jeg synes ikke, at folk har ret til at være så fede, at det begynder at gå ud over samfundets, og samfundets penge. Procentdelen af penge som bliver brugt på kampen mod folks fedme vokser år for år. Penge som langt hellere skulle bruges på, at støtte op om de folk som virkelig har brug for det. Sygdomme som ikke er selvforskyldt. For undskyld mig: Fedme er selvforskyldt. Så kan man skyde skylden på alt muligt andet, ens barndom eller forældre, opvækst med mere - i sidste ende er der ikke nogen der har tvunget maden ind i munden på dem.
Der må jo også være noget galt med nogle af de "fede" mennesker. Det kan da ikke passe, at de stræber efter at nå den størrelse de har. Jeg tror mange gemmer deres problemer i maden (præcis som anorexia patienter), og det er synd. Så hvorfor ikke skærer ned på kostpengene og få noget hjælp, inden det går helt galt.
Lyt til dine omgivelser. Alarmsignalerne starter meget før, end du tror, det er bare med at slå ørene ud
Hvis folk vil være stærkt overvægtige, så lad dem, men lad dem også selv betale prisen, og ikke os andre.
tilføjet af

Nu er den gal !

Jeg har læst og læst..for og imod de fede..jeg hælder lidt til ophavsmanden´s syndpunkter.
Men jeg kan ikke have hverken sympati eller forståelse for dem, som skriver " der er de andres skyld".... som to overvægtige skriver, det er en meget dårlig undskyldning..i læser lidt om fedme og vupti så skal i fylde jer med " trøstespise" ..tror i på, at i straffer os..det håber jeg ikke i gør, i straffer kun jer selv og jeg nægter at tro, at nogen påtager sig skylden for jeres overvægt..prøv at tage lidt ansvar for jer selv.
Ps. chokolade feder !
tilføjet af

The end of the ROMAN..

Sikken en omgang..puha da da
tilføjet af

Vender tilbage

Hej Killingen.
Jeg har desværre ikke tid til at svare på dit indlæg lige nu men vender frygteligt tilbage, for du har virkelig bragt mit pis i kog - undskyld udtrykket :-)
Ses senere.
Hilsen Sille
tilføjet af

"fede folk -hvor!

kære anonym!
måske er der lfest fede -men desvære ligsom mange som "spiseforstyrelser" af de tynde som de fede.-rent faktisk tror jeg at du er meget utilfreds med dit eget liv og forsøger at sætte endebat igang om tykke folk-tildækning af dinne egne problemmer-for mad indtagelser!.
-næh,der tager du nok en smule fejl der,det er nemlig dem som har lidt mere end andrer på bagen som holder længst på arbejdsmarkedet.-så,desvære.jeg syntes at det er utroligt hvad folk enligt går op i-og iøvrigt næsten ødelægger deres eget liv på disse debatter om fedme:hvis du er en slank type ville jeg nok skynde mig at gå i skammekrogen med det samme-da man kun kan deltage i en debat om FEDME og uforpligtende slanke rovdrift typer.
go sommer til dig du.
fr.sommerfugl:-)
tilføjet af

Vær glad!

Vær glad for at du bor i Danmark og ikke i staterne. Der er man "normalvægtig" sålænge man kan bevæge sig rundt ved egen hjælp (jvnf. Jerry Springer -ja, jeg har også set det. Uhyggeligt...)
Jeg er selv ikke en af jordens slankeste mennesker, men det er dog ikke så slemt at jeg forskrækker folk på gaden, skal bruge kran m.v. Jeg passer på mig selv og prøver at holde mig i rimelig form. Jeg kunne ikke leve med mig selv hvis jeg skulle være så handicappet. Og uden egentlig grund?!?
Det må være uhyggeligt ikke at kunne bevæge sig rundt som man vil. Hvordan kommer man så langt ud? Hvordan kommer man op på 250 -endsige 400 kg uden at benene eller ryggen knækker først?!?!?
Vær glad for at du har den holdning du har. Den kan vist spare dig for et par kg -eller 300...
tilføjet af

Du er sød`

Svar til annonym`
Nogle gange bygger holdninger på en forståelse for sine medmennekser, andre har de kun et formål, at nedgøre andre med sin holdning om et problem, der har din kun det sidste.
tilføjet af

Ja ja der kan man bare se!!!!!!!

Ja ja der kan man bare se din mening om "fede" folk!! Sig mig lige en gang hvad giver netop dig lov til at sige sådan noget???
Hvor ved du fra at fede folk selv ikke er kede af det, og gerne vil gøre noget ved det??? Nogle har det bare meget svært, der er ingen til at støtte dem, ingen vil være deres kærester (tror de selv). Hele livet (ihvertfald imens de har været overvægtige) har de sikkert hørt for det, se lige den der fede dame, eller andet i den stil. Sådan en som dig, burde selv prøve hvad det vil sige at skulle prøve at tabe sig. Det er sgu ikke så let, som de får det til at se ud i tv!!
Jeg fatter personlig ikke at man kan se sådan på tingene, hvad nu hvis du fik et barn der var "fed" Ville du så også væmmes ved dit eget barn?? Eller det skulle du nok selv gøre noget ved med dine gode kostvaner osv??? Men jeg kan fortælle dig en ting, det er ikke altid man ved hvad ens børn kommer i munden. Og hvor bliver deres gode kostvaner så af??
Jeg syntes at du skulle skamme dig meget over din udmelding, sæt nu der sidder nogle i det danske land, der får det endnu mere dårligt over dit indlæg. Du ved ikke hvordan folk føler det, så tænk over det en anden gang du kander en fed, brug i stedet ordet overvægtig, og hvis du kender en (det tror jeg nu ikke, for så har du da skræmt personen væk) så tag ud og gå sammen eller i svømmehallen, vis at du vil hjælpe i stedet for at dømme!!
Og hvorfor være anonym med sådan et indlæg???
Hilsen Sussi
tilføjet af

Jeg kan kun give dig ret...

Ja - jeg kan altså kun give dig ret, selv er jeg en kvinde på fyrre år, med ca. 1o kg. for meget, jeg har kæmpet med de ti kilo op og ned i flere år, og selvom det ikke ser ud til at lykkedes, vil jeg aldrig opgive forsøget.
Det der så slår mig, er hvor mange helt unge piger der er overvægtige, og ikke mindst hvordan de trods 20 - 30 kg. overvægt klær sig.
Jeg bliver næsten dårlig, når jeg ser så store piger i stramme jeans med lav talje, så lav at man kan se, at de går med G-streng, hvor det vælter ud både over og under.
Mange går ligeledes med toppe, hvor maven -(og ryggen) hænger ud overalt.
Det er for klamt, og jeg fatter simpelthen ikke, hvordan de for sig selv til at dyrke sex med sådan en krop.
Om der så var en, der ville have sex med mig i mine overvægtige perioder, og jeg taler altså kun om 10 kg., ville jeg forbyde mig selv det.
Hav respekt for jer selv og jeres krop, det ser altså ikke særlig appetitteligt ud, når der er buler i huden alle vegne, og man dårligt kan se buksekanten for fedt.
tilføjet af

Fedme i den kategori

Fedme i den kategori er lige det modsatte af anorexi. Anorexi patienterne
taber i vægt for at få opmærksomhed, mens de overvægtige æder pga. lave
selvværd. For den type mennesker har så lavt selvværd, at de grovæder på
den mindste negative hentydning til f.eks. vægten.
Hvis du ikke giver dem kærlighed og holder om dem, så skal fedten nok klare
sagen for dem!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.