31tilføjet af

Røvsyge danskere

Der findes ikke noget mere røvsygt folkefærd en danskerne; sure, gnavne, navlebeskuende, konfliktsky, egocentrerede, selvhøjtidelige, føleseskolde, altvidende og som tror at de er og bor i verdens navle. Vi er ligeglade med de hjemløse der går rundt og sælger deres avis, vi slår blikket ned for vi er opdraget til tie og ikke at høres og ses; vi skal holde kæft og ikke vige fra flokken; den såkaldte jantelov får vi ind med moder mælken, det er ikke til at holde ud. Hvorfor tror i at så mange danskere er på lykkepiller, øl, hash og nervemedicin❓Hvorfor, fordi vi lider af mindreværdskomplekser og samtidig har storhedsvanvid, det kan man dianogstisere som rendyrket skizofreni !!
tilføjet af

bytte om på dkér og pkér

Der findes ikke noget mere røvsygt folkefærd en Araberne; sure, gnavne, navlebeskuende, konfliktsky, egocentrerede, selvhøjtidelige, føleseskolde, altvidende og som tror at de er og bor i verdens navle. De er ligeglade med de hjemløse der går rundt og sælger deres avis, de slår blikket ned for vi er opdraget til tie og ikke at høres og ses; de skal holde kæft og ikke vige fra flokken; den såkaldte shirialov får vi ind med moder mælken, det er ikke til at holde ud. Hvorfor tror i at så mange arabere er på knath, pot, hash og adrenalin kick❓Hvorfor, fordi de lider af mindreværdskomplekser og samtidig har storhedsvanvid, det kan man dianogstisere som rendyrket skizofreni !!
tilføjet af

...

idioter. Begge to.
I generaliserer tingerne uden at nærme sig sandheden en fjerneste.
Forstat god aften.
Demokrat (internettet)
tilføjet af

Tør man spørge....

Hvilken verden de to sidste glade, venlige, smilende, forstående, hjælpsommme, behagelige, selvudslettende, varme, stabile og intilligente mennesker vil berige med deres permanente tilstedeværelse??????
Jeg kan jo godt se, at her får I på ingen måde løn som forskyldt, så I har ret i, at emigration er det eneste rigtige........
tilføjet af

Nå er du tilbage igen EyeOfJustice

Nå du tilbage igen EyeOfJustice
tilføjet af

Ynkeligt

Det er altid godt at bruge en andens signatur/profil navn, når man skal kalde folk idioter eller anden måde chikaner folk.
Men det er en ”sport”, der er forbeholdt ynkelige mennesker.
tilføjet af

Få dig et liv

LOL seriøst..... gå væk med dig!
tilføjet af

JEPS

gu`er vi dødsyge men Lilleøje er sq den mest røvsyge af os alle. Og lige en bemærkning til dig Lilleøje - du er fuld af løgn - du har ikke rådighedstjeneste ved forsvaret og har aldrig haft det.
Det var en kæmpeløgn du der fyrede af - det viser bare du er en patteunge.
FRA EN DER VED DET.................
tilføjet af

Ikke EyeOfJustice!

For god ordens skyld vil jeg gøre opmærksom på, at dette indlæg IKKE er skrevet af undertegnede.
Men det rager mig sådan set en fjer om I tror det er mig der har skrevet det. For jeg er så enig med ham/ hende der har skrevet indlægget, at det kunne lige så godt have været mig.
tilføjet af

svar

Dette er IKKE din signatur. Du har ikke købt den, eller registerer som den enestående varemærke. I øvrigt er jeg ikke den eneste, der bruger den - jeg har set mange indlæg som hverken du eller jeg har skrevet. Men jeg er faktisk ligeglad med det.
Jeg finder det barnligt at du lider af forfølgelsesfobi, fordi du tror at folk er ude på at give dig en dårlig omtale. Men lets face it. Folk er ikke dumme. Man kan sagtens se når skibenten har en profil, og det burde være nok til at holde op med det hykleri og komme videre med sit liv.
God aften til dig.
"Demokraten."
tilføjet af

Har du været alle andre steder,

Så må man stille spøgsmålet har du været i alle andre lande, det er selvfølgeligt sørgeligt at der hjemløse, og mange skal rende rundt og fylde sig med hjernemedicin.
Selv fortrækker jeg det svenske system, selvom om der også ting jeg lid i Sverige, så har de dog ikke den højre drejning i deres politiske system som man ser i Danmark.
At vi har en narcissistisk kultur i Danmark kan godt blive enig om, hvor det er blevet den enkelte selvrealisering der er målet med livet. Frem for tænke på fælles skabet, og hvordan vi udvirkler vores samfund, har vi skabt et sámfund, hvor dem der ikke kan være med i ræset bliver sygliggjort og bliver stimatiseret som objekter for økonomisk udbytning, og en masse narcissister kan leve deres liv igennem dem.
Men det er ikke kun i Danmark det forholder sig på den måde, men det findes i hele den industrialiseret verden.
Men husk på Danmark blev bygget op af det lille menneske ved at organnisere sig, derved grundlage vi vores vældfærdssystem, men som idag i sin struktur har vidst sig at gøre mennesker til klienter, og vi har fået nye skjulte mure mennesker imellem, har det ikke fungeret efter hensigten.
Mvh
tilføjet af

Demokraten.

Det mente jeg det ikke. Jeg synes, at I begge 2 er enormt søde.
Er der en af jer, der har lyst til at komme fast sammen?
Lad mig fortælle lidt om mig selv:
Jeg er ikke til at stole på, og snyd og løgn bruges hele tiden til at opnå øjeblikkelige fordele samt til at styrke min selvfølelse om min storhed
Jeg kan overhovedet ikke tåle kritik - at møde modstand. Jeg kan være det blideste og venligste det ene øjeblik, for i det andet at vende på en underkop og fare op over en bagatel, råbe hysterisk, true eller gå til fysisk vold.
Jeg er meget selvoptaget og kan praktisk taget ikke lytte til andre, medmindre det tjener til opfyldelse af mine egne formål.
tilføjet af

Ups, Nej det må I undskylde

Det mente jeg det ikke. Jeg synes, at I begge 2 er enormt søde.
Er der en af jer, der har lyst til at komme fast sammen?
Lad mig fortælle lidt om mig selv:
Jeg er ikke til at stole på, og snyd og løgn bruges hele tiden til at opnå øjeblikkelige fordele samt til at styrke min selvfølelse om min storhed
Jeg kan overhovedet ikke tåle kritik - at møde modstand. Jeg kan være det blideste og venligste det ene øjeblik, for i det andet at vende på en underkop og fare op over en bagatel, råbe hysterisk, true eller gå til fysisk vold.
Jeg er meget selvoptaget og kan praktisk taget ikke lytte til andre, medmindre det tjener til opfyldelse af mine egne formål.
tilføjet af

til fakeren

du synes garanteret selv at du er så sjov og underholdende..
tilføjet af

Dumme dansker

Har været verden rundt, boet og arbejdet i flere lande, Jylland iberegnet og der er de slemme, men dog mere hjælpsomme ! Har om nogen set fattigdommens stygge fjæs og elendigheden, men altid et smil uanset hvor elendigt det var - ude i verden. Det har undret mig meget, har faktisk talt med en fotograf, m.fl. om dette, som også var forbavsede over at i de mest fattige udsteder, smilte folk mere, også i de arabiske lande skulle jeg hilsen og sige. Her kan vi bare "svine hinanden til" når man prøver at få en dialog og at i ikke fanger ironien er synd for jer, men det kræver sonm bekendt hjerne og ikke mindst humor !
Franklin
tilføjet af

Til fakeren, fra fakeren

Nej, da jeg synes, at jeg er ynkelig.
Jeg er bitter som en gammel ensom mand med et barnligt hævnmotiv.
tilføjet af

Det er modsætningsfyldt

Det ret modsætningsfyldt det du skriver, dansk kultur er fyldt med ironi humor, og noget vi brugte meget i arbejder klassen til at gøre nar af de kristene og præsteskabet. Ellers synes jeg ikke jeg, ser mange smil fra billeder flytning lejre rundt omkring i verden. Men børn har har det med kunne finde glæde i tilværelsen, hvis de er mætte og oplever mor og far elsker dem.
Ellers er det folk jeg kommer fra noget mere lukket end danskerne, om det skyldes den kristene undertrykkelse eller om det er en del ved deres sindelag ved jeg ikke.
Men ellers kan jeg finde meget humor i dine indlæg, hvis du kalder humor at hævde dig selv på bekonstning af andres lidelse, er du afsporet i mine øjne så er der langt imellem os.
Ellers bruger mange humor og ironien som ventil, for indre fustrationer, som de ikke er i stand til udtrykke, men det er bedst hvis man kan sætte de rigtige ord på sine indre følelser.
Mvh
tilføjet af

sørgeligt

Det er sgu sørgeligt med dig om den anden taber, der ike kan andet end at svine danmark og danskerne til, hvad er det der gør jer selv så perfekte, og hvad er grunden til at du og denne taber er her i landet, er det fordi at det land i oprindelig kommer fra ikke var godt nok til jer, heller ikke var fejlfrit? for så synes jeg da at du/i skulle tage tilbage dertil og svine det til i stedet for, sådan nogen som jer giver mig sgu lyst til at blive nynazist.
Er i selv retfærdighedens håndhævere, er i perfekte?
I ville sgu begge være en guldgrube for en psykiater.
tilføjet af

Spejl

Og du passer da lige til den beskrivelse......
tilføjet af

ja vi har set fattigdommen - det jo derfor

vi ikke gider ha fattigdommens grimme fjæs her op-vi har prøvet det og det stank, og så gjorde vi noget ved, valgte de rigte venner og så frem deles. Få det nu snart fatte- eller skal verden forsætte i tomgang
- men held og lykke med projekt red 3600.000.000 før jeres/dine egne-
Du er og bliver en lyserød stor tudende kommi, uden virkeligheds forståelse... hjælp til selvhjælp er den enest vej frem..
tilføjet af

ja en forkælet dansker som dig der ikke

kan andet en brokke sig at du ikke selv kan se det blandt andet dig han snakker om
tilføjet af

du en sur kværulant som eyseofjustice

dem vil vi gerne være fri for
tilføjet af

Hvis der er nogen der mangler,

Hvis der nogen der mangler virklighed forståelse er det hvis dig, jeg finder dig ret flabet og begynde at kalde mig kommunist. Min politisk overbevisning er sydikalist, men vi har ikke de nekrofile tilbøjligheder som jer. Men ellers lader du bare være at kommentere de indlæg jeg skriver.
www.sac.se
www.ateist.org
www.skeptica.dk
tilføjet af

Små slag, tak !

halli, hallo og lige et øjeblik ! Må jeg også være her. Jeg er hverken sur eller bitter, men et af de gladeste menesker på denne jord, altid i godt humør og prøver at "smitte" andre med det, men det er svært, meget svært, ikke mindst når man læser disse sider. Mn i skal ike sige at jeg ikkle må være her, det er ikke op til jer sortseere at bestemme det !?
Comprende, understood, verstehen !
Franklinh
tilføjet af

helt enig

Du har om nogen ikke fattet ironien i mine indlæg; og danske børn er syge, overvægtige, lider af velfærdssyndromet, også kaldet forkælethed. Børn og især unge er bange for livet; det viser de seneste undersøgelser. Bare tag selvmordsraten for Danmark, den taler for sig selv. Hvis vi så lige hiver skilsmisseprocenten frem, så får de - børnene - det jo bare endnu værre og det er næsten at sammenligne med børn i flygtningelejrene, men også kun næsten !
Franklin
tilføjet af

Ja vi er forskellige,

Men du mangler en faglig baggrund i psykologi, til at udtale dig om danske børn er forkælet. Det er mere symtom på forældrene er Narcissistiske og har nok i sig selv. Derfor giver de deres børn alle de gaver eller fylder slik og cola, fordi det er en let måde at få ro på.
Men ellers er alle verdens problemer ikke vores problem, det vores skyld at i Somalie og Sudan Afganistand ikke har kunne finde af tale sammen.
Pladseret ansvaret hos de ansvarlige i stedet for komme din religiøse skylds begreb, og prøve at give os et ansvar for noget vi ikke har indflydelse på.
At arbejder rundt omkring verden arbejder under urimlige vilkår er en anden diskution der har det danske samfund et ansvar. Samt krigen i Irak, har vores politiker et ansvar for, efter som det er dem der har taget beslutningen om at medvirke.
Men ellers er vores opfattelse af humor og ironi forskellig, og et eller andet sted tror jeg du brug for psykologisk hjælp, til finde ud af hvad der er dit verdens billede og hvilken verden andre mennesker befinder sig i.
Mvh
tilføjet af

!!!

Det var da lige at skære alle over en kam.. og iøvrigt hvis du er samme person(psykiateren) som svarede på et indlæg om depression skrevet af kutter så syntes jeg bare du skulle feje for egen dør først!! Hvis ikke så syntes jeg alligevel dit indlæg er lige groft nok. Vi er ikke alle ens selvom man er dansker!!
tilføjet af

de er ikke lige glad

med kongehuset...*GG* og du mangler sprut..
jo jo..sådan de vil have det!! lad dem i fred med deres livs filosophy..Kan ikke ændres..
tilføjet af

!!.....Du glemte

Du glemte at sige at vi også elsker at brokke os over skatten, rasister, dårlig sygehusvæsen, fogh, skrald på gaden, dårlig uddannelse m.m og sidst men IKKE mindst "elsker" at pege fingre af alle andre uden at lette den fede røv fra stolen og gøre noget ved sit eget liv!!
De største brokkehoveder er sku nok dem der har mest ondt af sig selv og sikkert med go grund!!
Nogle gange kan en navlebeskuelse være for stor en mundfuld!
tilføjet af

bliv det...

tykke flødebold og begår selvmord bagefter..helst hæng dig. Ynkelig sinke hjerndød...REND MIG!!!
tilføjet af

!!!

Nogle elsker at brokke sig... ikke alle!! Nogle elsker at pege fingre.. ikke alle!!
Det burde ikke tage mere end 5 sek at finde ud af om man passer på beskrivelsen - navlebeskuende!!
tilføjet af

ja!! jeg glemt det!!

:o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.