10tilføjet af

Råd til godt flyttefirma i København?

Jeg står og skal flytte om et halvt år. Jeg har tænkt mig at bestille flyttemænd til at bære mine ting og jeg er allerede igang med at spare op.
Jeg har ikke ret mange ting. Dvs jeg har ikke rigtig nogle møbler (bor i en møbleret fremleje) og har ca.25 flyttekasser. Dvs det er en forholdsvis let flytning.
Kan i anbefale mig et godt og ikke alt for dyrt flyttefirma i København? Jeg transporterer selv mine instrumenter og andre skrøbelige ting, så der skal kun flyttes de mere robuste ting.
På forhånd mange tak
tilføjet af

Mit råd

Hvis Du kender en der har bil med hængertræk så lej en lukket trailer hos Shell, de koster fra 250 til 700 kr for et døgn, alt efter størrelsen.
Hvis flytningen falder på en weekend op til den første så book traileren på Shells hjemmeside nogle dage før da der er rift om dem.
Du kan også bruge 3 x 34, her kan det være en fordel at have flyttekasserne helt klar til pålæsning idet den tid de bruger på slæbet er dyrere end kilometerpengene.
tilføjet af

Kender ingen flyttefirmaer, men

Du skal lige være opmærksom på, at ordentlige flyttefirmaer er forsikrede. Er du også selv det, hvis du ved et uheld smider dine indtrumenter og andre skrøbelige ting ned af trapperne? Lad dem håndtere de dyreste ting.
Det du kunne gøre var at ringe rundt og få et tilbud på hvad en flytning ville koste og hvad det inkludere. Det skal jo bare være en lille bil og muligvis kun en enkelt mand.
tilføjet af

PS.

Jeg flyttede fra Nordsjælland til Fyn for et halvt år siden og fik min svoger til at leje en af Shells største lukkede trailere.
Leje + Storebælt + brændstof stod mig i 1600 kr, en flyttemand havde kostet minimum 6000.
tilføjet af

brug dog

Lyngby flytteforretning !
De flytter en, nogle ting eller det hele, du kan også leje flyttekasser der, eller bare bede dem om at pakke og pakke ud og stille på plads, de har alt hvad der er nødvendig for en sikker flytning og giver gerne et skriftligt tilbud der holder !
tilføjet af

Vil gerne være fri for at slæbe

denne gang, derfor vil jeg gerne bestille flyttemænd, til at bære mine ting op og ned af trapperne.
Men det kan være at 3x34 også gør det?
tilføjet af

Jeg er forsikret

for alt🙂
Du har da en pointe i, at flyttefirmaet naturligvis er forsikret, så de kan ligeså godt tage sig af de skrøbelige ting.
Jeg har også tænkt mig at ringe rundt, men ville lige høre om nogen herinde kunne anbefale mig et flyttefirma 🙂
tilføjet af

Ja det er billigt

Det er meget billigt for den afstand, det må jeg sige.
Jeg ville også have benyttet mig af det tilbud, hvis jeg skulle så langt. Men jeg skal fra København til København og jeg har ikke ret mange ting, så en flyttemand kommer næppe op på 6000 kr ;-)
tilføjet af

Ok det vil jeg kigge på

Jeg pakker selv mine ting ned og ud. Det "eneste" de skal er at bære mine ting🙂
Hvis de har en afdeling i København, skal jeg da have undersøgt dem så🙂 Ellers bliver det sikkert noget dyrere, hvis de skal køre fra Lyngby ind mod København først.
Tak for tippet🙂
tilføjet af

Husk nu

Ikke at fylde en stor kasse med bøger, selv om mændene har gode muskler, det er en klassisk fejl.
Der fås flyttekasser i "halve" størrelser til de tungere ting.
Brug en fed tusse til at skrive GLAS på følsomme kasser, pakker Du 20 ens kasser kan Du alligevel ikke huske selv hvilke der skal behandles forsigtigt.
Køber Du flyttekasser så undgå de billigste, kvaliteten er for dårlig, selv de lette kasser går i stykker når man tager i håndtagshullet, desuden kan de ikke tåle at blive stablet, men en ordentlig chauffør vil også sørge for at fordele dem i vognbunden.
tilføjet af

Flyttefirma København

På hjemmesiden http://www.flyttefirmakøbenhavn.dk kan du sammenligne priser fra flere flyttefirmaer fra København ganske GRATIS! Du skal bare udfylde skemaet med din info omkring din flytning. Herefter modtager du tilbuddene direkte på din e-mail adresse.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.