7tilføjet af

Hvor tit har du hovedpine?

Jeg hører tit folk snakker om at de har hovedpine og migræne og det undre mig lidt for jeg har faktisk aldrig hovedpine eller migræne. I de sidste 10 år tror jeg, jeg har haft hovedpine 3 gange, nå okaj så 2 gange selvforskyld :S, men reelt hovedpine 3 gange.
Hvor tit har du hovedpine?
Er det bare mig der er heldig og måske lidt underlig?
Mine forældre og søster har også sjældent hovedpine, dog lidt oftere end jeg.
tilføjet af

hovedpine

Du er godt nok heldig. I en lang periode habde jeg stort set hovedpine hver dag, og det var rigtig slemt. Min læge tog mig ik særlig alvorlig og gav mig bare iboprofen.... Har dog ik taget dem så meget, da jeg ik tro man har godt af alle de lægemidler der blir udleveret til os. Jeg prøved akupunktur og det virkede faktisk rigtig godt. det skal lige sigess at jeg ik rigtig tror på sårn noget, men efter det er jeg blevet positiv overrasket. har anvendet det 3*2 og jeg kan kun anbefale det hvis man har slemme hovedpine/migræne. Det er dog ik alle det virker ved. Jeg har nu yderst sjældent hovedpine c",))
tilføjet af

ihh tja

Hverdag hen på eftermiddagen..🙁Døjer med nakke spændinger.
tilføjet af

stort set aldrig

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft hovedpine. Det er jeg godt nok glad for.
tilføjet af

åh det hænder

et par gange hver kvartal
men stiller du konen i hsuet samme spørgsmål, vil hun svare: "hver gang hr e synes vi skal dyrke noget lagen gymnastik"
tilføjet af

Har ofte

hovedpine og har migræner 5 gange om året. Mang der har hovedpine mener de har migræne. Flere jeg har mødt har sagt at jeg havde så meget migræne så jeg ikke kunne spise. Jeg sad bare i sofaen og så tv. NEJ DU: Har du migræne så brækker du dig ofte. Ligger for nedrullede vinduer og med dynen over hovedet.
Tror rigtig mange har hovedpine pga myoser i deres skuler. Og dem har de fået fordi de sidder forkert ved pc bla....
tilføjet af

Næhhh

er der optræk, plejer jeg at drikke en halv liter vand, så er det reguleret
tilføjet af

hovedpine

jeg var lige som dig,aldrig hovedpine.Saa pludselig en dag fik jeg migraene.Migraene ca to tre gange om ugen.Fik migraenepiller paa recept.Migraenen gik veak og istedet fik jeg hovedpine.Hovedpine hver eneste dag.Laegen sagde:tag en aspirin,eller vil du have hormonpiller? Saa en skønne dag,sejnede jeg om paa arbejdet kl ni om morgenen med en blodprop i hjertet.Efter blodproppen har jeg ikke haft hovedpine.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.