2tilføjet af

undskyld mig her

og undskyld mig der. Hvad er det dog snart for noget. Man kan sige undskyld til sin kæreste hvis det bliver nødvendigt. Men på grund af at man kvajer sig i forbindelse med en fodboldkamp. Helt ærligt, det høre vidst ikke hjemme nogen steder.
Hånden på hjertet, er der virkelig nogen der kunne finde på at overfalde en mand der sidder og tuder for åben skærm, og som sikkert vil blive vist i det meste af verden. Det er sgu da pinligt at se på.
Og Christian Poulsen må "virkelig" være glad for sin mor. Rigtige mænd får deres mor til at forsvare dem gennem dagspressen. Ynkeligt fru Poulsen, din søn er en voksen mand på 27 år, og når man har nået den alder bør man kunne tage ansvar for sig selv og sine handlinger.
tilføjet af

Mor

Det er da ikke Christian Poulsens mor der henvender sig til pressen men omvendt. Enhver mor har da behov for at forsvare sine børn i en sådan situation, eller undskyld næsten enhver, for din kunne åbenbart ikke finde på det
tilføjet af

Begynder også at synes det er synd for skvadderhovedet

Herre gud, det er en brandert, der er kombineret med vores paranoia. Og bare en mediestorm. Fanden tag de rådne journalister og deres lort.
Chr. Poulsen har dummet sig på det forkerte tidspunkt men for helvede da, det er forbold - ikke verdens undergang.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.